Mycket att stå i

Ja, det händer mkt denna veckan. Varberg ikväll, stanna där tills på tisdag då man ska jobba, sen ska man jobba på onsdagen, sen ska man spela in demo i varberg på torsdagen, sen ska man jobba på fredagen och sedan ska man till Danmark på lördagen. Mkt att stå i men mkt skoj. Jävligt bra inlägg Markus, jävligt bra.

Fuck you

Världen är en knepig jävla sak
Ibland tror man inte att det finns något tak
På hur jävliga folk och personer kan vara
Eller hur mycket skit och smärta man kan klara
Måste man ha en plan, veta exakt vad man ska göra
Kan man inte bara åka iväg utan att veta vart man ska köra?



Man mår som man förtjänar

Last night va crazy! 20års-fest hos Åsa stod på schemat. Det var jävligt roligt och lagom mycket folk. Däremot så får man ju ta konsekvenserna så här dagen efter, men då är det åtminstone skönt att känna att det var värt det. Värre om man inte hade haft kul liksom. Kom hem 04.00 och vaknade vid 08.00 utan att kunna somna om. Världens huvudvärk har suttit i under större delen av dagen. Försvann lite grann efter en liten nap vid fyratiden. Ben & Jerry's har inhandlats och smakats på. Den var precis lika god denna gången. Nu är jag i vilket fall som helst jävligt trött och vill bara att Ingrid ska komma hem från träningen så att vi kan krypa till kojs. Kanske ta något att äta först med. Idag är en sådan dag då jag tänker bryta kodexet och mesa mig lite i bloggen. Ingrid Albinsson, om du läser det här så vill jag att du ska veta att ingen kan få mig att må så som du får mig att må, jag har aldrig saknat någon så mycket efter så kort tids frånvaro, aldrig vart så stolt över någon som jag är över dig. Hela världen borde vara avundsjuk på mig, som har dig. You're my heroin.

Ciao bella!


Myspace

Gå gärna in och kolla min nya myspace. Har ändrat design och om mindre än en månad kommer de nya låtarna upp. Sålänge finns en cover av en väldigt, väldigt bra låt uppe. Säg gärna vad ni tycker om både låt och design.

www.myspace.com/markusalm

PiP

No mutherfucker's gonna mess with me

Jag ska öva på att bli mer oberörd. Inte låta saker och ting nå mig så lätt. Jag ska sluta tänka. Folk har alltid berättat för mig att jag är en tänkare. Polare, tränare, föräldrar. Det är inte något positivt har jag kommit fram till, att vara det. Nej, för fan.
En lagom blandning av maskin och människa, det vore något positivt det.

Fick ÄNTLIGEN köpt en ny bräda igår i alla fall. Nu återstår bara att lära flickvännen så att hon kan få en i födelsedagspresent. Är nöjd med min bräda, längre än den förra och aningen mindre flex, precis som jag ville. Sen är märket inte lika bra men på någon punkt måste man väl ge vika.

Dessutom är vind något av ett väldigt stort irritationsmoment i mitt liv just nu. Vind och blåst är bara ivägen. Som idag, det hade kunnat vara en solig nästan lite sommrig eftermiddag/kväll idag men istället får man sitte inne för att inte få fingerknogarna förfrusna. Gödslade gräsmattan innan t.ex. Använde någon sån där ny metod som man vattnar ut direkt från vattenslangen. Fan, det torkade säkert innan det han sjunka ner till jorden och absorberas det jävla gödslet, så som det blåste.

The world is craaazy motherfockers

Livet är ett enda långt samlag

Fan vad jag hatar det här! Det här kommer bli åt helvete för personligt men jag bara måste säga detta. Vet ni inte detta om mig så vet ni inte vem jag är ändå. Jag får ibland känslor inom mig som jag blir så äcklad av att jag bara vill försvinna – lösas upp. Det handlar om det här med att ha sex på fyllan. Det handlar även om att ha sex med folk man är för nära, ofta geografiskt sett. Det handlar om att bo i Mark och få höra all skit om alla som vart överallt med alla. Det handlar om att när jag frågar vem någon är, så får jag svar som: det är han som hade sex med henne, du vet? Det handlar om att inte kunna gå ut och festa med polarna utan att få se ansikten man verkligen inte vill se. För att man kommer att tänka på massa jobbig skit om man gör det. Det handlar om att folk har två liv – ett verkligt och ett på fyllan, och de verkar tycka att det är helt okej!

Jag måste verkligen betona att detta är känslor jag verkligen inte rår för! Jag hade helst inte velat känna dem över huvud taget. Det är jävligt fuckat, hela grejen! Jag förstår att det händer, för det har ju alltid varit så och kommer alltid att vara. Människan är djur, vi behöver närhet och kärlek. Men för fan, det här tycker jag bara är rått. Ingen är ju samma person på fyllan som man är i verkligheten. På något vis är jag fortfarande kvar på högstadiet, jag kan tycka att hångel är okej. Men att dra med någon hem, klockan jävligt sent på natten, bara för att ha sex! Det kan handla om avundsjuka det här. Typ som att jag är rätt säker på att jag själv inte skulle klara av det men alla andra verkar kunna. Men det är nog inte det ändå. Jag vet inte vad det beror på. Jag tror det beror på att jag är annorlunda. Jag sammankopplar sex med känslor och det tror jag har försvunnit ur tiden. Folk vill leva som sex-in-the-city brudarna. Det är inte nödvändigt att tycka om varandra längre. Man vill bara ha sin G-punkt stimulerad. Även om man inte ens kommer ihåg det dagen efter?! Jag förstår det inte. Man kan inte skylla på fyllan. På något sätt skulle jag tycka det var okej om två personer som var nyktra typ bestämde sig för att ha sex med varandra. Men det vågar ingen, inte jag heller såklart. Men det är så falskt, världen är så falsk! Folk blir kåta av alkohol det är problemet! Folk blir så olika också, går ut i skogen?! Va fan, hur kåt får man bli. Tänk om två personer mitt på ljusa dagen skulle gå ut nyktra i skogen och ha sex? Fan de hade ju blivit fängslade typ. Framför allt hade ALLA tyckt det var onormalt. Men inte om det händer en lördagskväll. Fan, världens blygaste tjejer som drar hem med någon och blir sönderknu**ade! Det är inte så jag vill ha det, men det är så det är! Bör väl tillägga att jag inte känner såhär när folk är intresserade av varandra, och de kan tänka sig att ha ett förhållande med personen. Alltså, om de är kära.

Jag mår illa…

 

Det här är inget jag bara säger, för att de ska låta duktigt, utan såhär känner jag verkligen och om ni inte respekterar det och kommenterar skitsnack så kommer jag bara förlora min respekt för er. Tyck gärna att jag är löjlig, men låt mig tycka såhär. Jag låter er tycka vad fan ni vill..

Var tvungen att få det ur mig.


RSS 2.0