Muse - Invincible

Elton John till Borås Arena, princessan Victoria förlovar sig, vilken dag vilken dag.

Tja, vad fan har hänt idag för min egen del då?! Inte så jävla mycket...
Jobbat, skrivit på en låt, städat, funderat kring fjärrkontrollens existans, städat, ätit, städat, och snart ska man hänga lite på ams.se också! Som körsbär på grädden ska jag på styrelsemöte ikväll, ska bli så jävla underbart! Gaah!

Har jag glömt något? Jo just det ja! Fick lönebeskedet idag. Bättre än väntat? Inte precis. Några tusen mindre än väntat snarare. Jävla skitfan.

Egentligen är jag inte så butter som detta inlägget kanske får mig att låta men nu när jag ändå skrivit det kan jag väl lika väl låta det ligga kvar, antar jag.

Vill ni se något grymt kan ni kolla på videon jag lagt upp här under! Checka in hans fingrar på halsen vid 4.33 och framåt. Behöver nog inte säga något mer. Och om ni ändå tar er tid att kolla in det så kan ni ju lika väl lyssna på den rysligt bra låten med...

Jävla pyttipanna det här inlägget blev då.. Aja, ciao bella!


Stuck in the sound

Just nu sitter jag med en lustig känsla i maggropen. Mycket pågrund av jobbsituationen. Jag måste få ett jobb! Härmed lovar jag mig själv att söka minst tre nya jobb imorgon. Nej, jag är inte arbetslös men jag behöver strukturen och pengarna som ett merprocentigt arbete medför. Dessutom har jag just missat högskoleprovet som man borde sätta sig och göra också. Skit i fan. Inte för att jag vill börja studera redan men tänk om jag inte har något val? Nåväl. Det kommer nog ordna sig till slut. Orkar inte se på livet som en jävla stor uppgift. Min karriär är inte viktig mer än till den graden att jag behöver pengar för en hyffsad levnadsstandard. Jag värdesätter hellre människor och upplevelser.

Jag har börjat få en längtan till sommaren. Innan hade jag knappt någon, men sen min flickvän började berätta för mig att hon gjorde det så har jag med kommit in på den stigen. Jag längtar jävligt mycket efter värmen, efter min 20års-dag, efter festivalerna, ledigheten, levnadsättet, att se Ingrid i sin sommarklänning och en jävla massa andra saker. Det bästa av allt är att det är fan inte länge kvar. Systemet here I come höhö.

Nu ska vi fan hålla tankarna på topp och mungiporna uppe! Något annat tjänar ingenting till...

En upplyftande låt:


Tips!

Okej, det här var ett mycket bra köp! Skynda er och köp Aftonbladet innan den 18e! Då får man köpa med ett Antivirusprogram för endast 59 spänn! Det bästa med allt är att programmet är RIKTIGT bra! Jag är lyrisk just nu eftersom jag är en klassisk sådan person som bara klickar undan säkerhetsvarningen angående att min prenumeration har gått ut med tanken "det fixar jag någon annan gång, hur viktigt kan det vara" i huvudet. Detta beteende har jag tillämpat i sisådär ett år nu säkert men nu fick jag tummen ur! Så skynda skynda och fynda ni med!

Dagens besvikelse är iaf att det fortfarande inte kommit något bandsläpp till P&L som är särskilt bra. Inget sånt dära enormt bra i alla fall, som gör att man bara måste åka dit! Men det bara måste jag ju i och för sig ändå men men...

Hugs!


Cubase LE

Suttit i två dagar nu för att spela in låtarna jag ska skicka till studion. Två av tre är klara. Neverending fights och The Language. Tyvärr är det så att den som är kvar är en av dem jag helst vill köra på så jag måste verkligen göra den också. Kanske ska försöka skriva någon ny innan jag skickar dem också. Sen får vi väl se vilka det blir i slutändan.

Har åter fått upp öronen för Lars Winnerbäck. Lyssnade skit-mycket på honom när jag var mindre. Sådär runt 14 bast. Jag menar, verkligen skitmycket. Såg en intervju med honom i programmet Skavlan (tror jag det heter) i SVT. Vilket var trevligt eftersom han vanligtvis är mycket mediaskygg. Det visade sig att han var en riktigt rolig jävel trots att han var lugn och tyst.
Se videon här under. Kolla gärna in sjävla intervjun på youtube också.

Nu ska jag snart ställa mig i duschen. Det är dags för ännu ett släktkalas ikväll.

Take it easy!

Markus




Demo

Okej, så här är läget. Idag var jag på Recordia i Varberg. Herrejävlar säger jag bara! Herrejävlarimigjesus! Jag vågade inte röra ett skit. Fredik, snubben som jag snackade med och som ska vara med mig genom processen eller vad man ska kalla det, var asschysst och trevlig! Vi snackade en stund om lite allt möjligt rörande min inspelning. Hur jag ville ha det  upplagt, vad jag ville göra, vad jag hade för material osv. Han konstaterade bara lugnt att på Recordia kan man göra allt inom musikväg. ALLT, and that's it. Mixerbordet kostade 3 miljoner att köpa in berättade han. Kan upplysa er om att de hade två sådana, ett bord till stora studion och ett till lilla. Jag kommer att få sjunga i en mikrofon köpt för 40000 kronor som förövrigt fick Fredrik att gråta första gången han sjöng i den. Så bra lät det tydligen. Det var åtminstone vad han sa och det värsta av allt är att efter att ha sett stället så tror jag honom.

Först av allt ska jag spela in de tre aktuella låtarna på något sätt hemma  och skicka till Fredrik så att han kan lyssna på dem och "lära känna" mig, mitt material och min röst. Sedan ska han säga vad han tycker att vi ska köra på och jag kommer att svara att det blir perfekt. Vi kommer efter det att boka in dagen då jag ska spela in. Vilket förhoppningsvis och förmodligen blir inom några månader. Efter det kommer han göra mixen av låtarna och skicka till mig. Jag får säga vad jag tycker och om jag vill ha något ändrat. Sedan bränner de ut några originalskivor åt mig, med tryck på dessutom och efter det är det hela över.

Jag är sjukt lyrisk över att få prova på detta och det spritter i hela kroppen på mig när jag tänker på det!

Let's celebrate!

Internet - mitt stora space

Det slog mig för någon dag sedan. Jag hör fan inte hemma på Internet. Jag skriver en blogg som snittar för få läsare för att blogg.se borde låta mig få ta upp utrymme på deras servrar. Ändå kollar jag oftast in här minst en gång om dagen. Precis som jag vanligtvis gör med Facebook. Jag kan ju lätt påstå att jag inte är "King of the notifications" hehe. Brukar, om jag har tur, kunna få klicka på en. Oftast möts jag dock av besvikelsen att det är någon som vill Speed-dejta mig, men endast av den anledningen att personen i fråga inte orkade avbocka alla sina vänner när han/hon försökte bli av med applikationen. Ibland, kan jag dock få känna känslan. Det är nämligen alltid lika roligt att få mejl från Lasaretts-snubben i Skene som hoppas att hans Facebook-grupp ska rädda Skene Lasarett, om han bara får tillräckligt många medlemmar. Men, jag tror att allt det här är något positivt. Det är jag rätt säker på.

Imorgon ska jag till studion!

Wish me luck!

Hugs!

Right in your arms

Sometimes I feel I'm gonna break down
Sometimes I don't feel at all
I am living in a ghosttown
My only hope is to fall

Right into your arms

My train has left from the station
Already set on the wall
Cannot give in to temptations
Don't want my problems to fall

Right into your arms

This is my pain, your all that I feel
I'm standing in chains, made of stainless steel
I'm running in circles, in november rain
Knowing that this is, just starting all over again

You made a fire in my lonely bed
But it's been put out for too long
You made a hole in my occupied head
Wishing I just could go home

Right into your arms

My heart is beyond every glimpse of hope
Already set on explode
But maybe baby if I slip on a soap
I will be walking a road

Right into your arms

RSS 2.0