CDON.com

Ah men hur kul är det?? Först köper mina föräldrar Guitarhero till mig, självklart utom min vetskap eftersom det var en blivande julklapp just vid inköpstillfället. Det första som händer när vi installerat skiten är att en gitarr laggar en aning, vilket som ni säkert förstår inte är så kul eftersom spelat baserar sig på att hålla takten. Lagg alltså likamed fördröjning. Strax efter lägger adaptern till gitarren av helt! Alltså den lilla "plupp" som man sätter i porten på konsolen för att gitarren ska fungera utan sladd. A k a trådlöst. Så där står man, med förväntnigarna på topp, och vill spela multiplayer men nej nej, jävlarimej nej! Och sedan som ett regn från himlen händer det som bara inte kan hända. Då lägger även den ena gitarren av att fungera. Vilket är jävligt roligt när man precis köpt AA-batterier för en 100 för man var övertygad om att det endast kunde bero på batterierna. Det är ju helt nytt liksom! Förmodligen kommer jag väl få skicka tillbaka hela skiten!

Men om ni trodde att det här var allt som hänt tack vare CDON den här julhelgen så trodde ni fel! Familjen Alm hade även beställt ett BUZZ frågesportsspel till sin kära far i julklapp. Fyra kontroller ingår i paketet men det är naturligvis bara två av dem som fungerar. Annars hade det ju inte var något kul, eller hur?!

Så nu sitter jag här, desperat efter att få spela mitt nya Guitar Hero World Tour ihop med en 2-spelare och jag måste även medge att jag har en svag dragningskraft till BUZZ spelet som bara ligger inne på vardagsrumsgolvet och skräpar.

Så Gott Nytt År till ALLA UTOM CDON.COM!!!

Tröstlåt:


The Enemy - You're not alone

yes yes oh yeaaahhss


Nyår

Nyårsafton, just nu ett stort jävla frågetecken!

Men förmodligen blir det väl överskattat som vanligt så why bother, right?!

Dan före dopparedan

Alltid samma underliga känsla i kroppen kvällen innan julafton. Jag gillar den inte. Jag menar, det är inte samma sorts känsla som den man har klockan sju på julaftons morgon när man vaknat tidigare av sig självt bara för att det faktiskt är julafton. Det är inte heller samma sorts känsla som man har i början av december när man känner att julen börjar närma sig och allting känns en aning ljusare trots årets mörkaste tid. Nej, det är snarare en känsla av höga förväntningar och dålig sömn. Jag har den alltid, känslan alltså, så här dagen innan. Jag ser fram emot allting och vill bara att natten ska passera så det blir julafton. Det vore väl i och för sig fel att kalla den för jobbig men jag skulle kunna jämföra den med hur det känns i maggropen när man stressar mycket. Det finns en likhet i alla fall i mitt fall. Tror dock jag vet varför denna känsla uppstår. Den 23e december vigs nästan alltid till att göra INGENTING hos mig. Idag har jag ändå lagat revbensspjällen, så något har jag ju allt gjort. Men samtidigt inte tillräckligt mycket för att inte hinna med att sätta ihop en ny Mix-cd och handla blanddrycken till Juldagens äventyr.

Nu vill jag bara avsluta med att önska alla en riktigt God Jul! (alla mina 5 läsare om dagen*)

*Siffran är likamed snittet enskilda besökare per dygn hehe

Dagens Låt:






Alladin vs. Paradis

Jag har aldrig kunnat bestämma mig. Det är som om att varje gång jag försöker erinra mig om vad de två rivalerna innehåller för små söta saker så är det som helt bortblåst. Allt jag minns är att paradisasken har en vit chokladbit i mitten och en annan sort som jag gillar men aldrig kommer ihåg namnet på. Det slog mig faktiskt just nu att kanske även Alladin har en ljus godbit i mitten? I guess I'll never know. Jag tror också att Alladin är den som innehåller lite fler mörka praliner men egentligen så har jag aldrig tagit reda på om detta bara är inbillning eller om det faktiskt är så. I vilket fall som helst så måste Marabou-gubbarna som står i chokladfabriken hela dagen vara väldigt glada över julen för det måste ju nästan bara vara under denna kalla årstid som folk köper askarna. Jag har aldrig fått någon när jag fyller år mitt i Juli i vilket fall som helst. Inte heller har jag hört talas om någon annan som fått det. Smält choklad som dessutom är mycket godare än hård.

Dagens Låt:




Vampire Weekend

Vilken helg. I Fredags var det julshopping och lök hos Per. Det blev Fifa och pizzahut. Lördagens händelser kom till slut att utspelas i Henris lägenhet och på Lounge i Kinna. För första gången på länge var det jävligt roligt både på förfesten och utestället. Lagom av allt. Igår blev jag bjuden på bio och tacos efteråt. Fick somna i soffan med Ingrid i min famn. Min helg har vart toppen. Nu ska jag snart vara lite hälsosam och åka på träning.

Hugs!

Kvällens planer frågetecken

Hum. Klockan 18 börjar mormors födelsedagskalas som man bör infinna sig på i vart fall en liten stund. En eventuell utgång planeras men jag har inget alkohol för det är inlåst i en polares lägenhet och som vi alla vet är utgång utan alkohol uteslutet i denna värld. Så nu är planerna inför kvällen högst ouppklarade. Kanske blir räddningen om någon polare kan vara snäll att sälja till mig. Men frågan är om någon vill sälja så pass mycket. Får väl helt enkelt börja med att kolla runt om det över huvud taget är aktuellt med utgång bland mina polare.

Fotnot:
Detta inlägg skrev endast pågrund av rastlöshet!

Dagens Låt:


Det sämsta som finns

Förkyld igen. Jag som aldrig är sjuk i vanliga fall. Trodde faktiskt att det skulle dröja längre än såhär innan jag skulle bli sjuk igen efter att ha haft körtelfeber. Icke sa Nicke. Idag var det återigen dags att åka ner till Apoteket och inhandla Bafucin. Det är inte just att det är "jobbigt" att vara förkyld. Det är bara det att det i längden blir så irriterande med en täppt näsa och skavande hals. Om jag jämför detta halsontet med när jag hade körtelfebern skulle jag nog kalla detta för bedövning. Förkylning är helt enkelt något av de sämsta sakerna som finns!


Dansöser i orange och blå fjädrar!

Ja, nu vet man hur en kryssning går till. Klart, det var ju inte den typen av kryssning som utspelas någonstans i västindien och håller på i ungefär en vecka. Nej, men trots att vår variant av kryssning - en endygnskryssning till Åbo i Finland, inte var en västindienkryssning så var det något av det mysigaste jag gjort.

Klockan 12.05 lyfte vårt plan från Landvetter som 45 minuter senare skulle landa på Bromma Airport i Stockholm. Väl där missade vi den anslutande flygbussen så vi var tvungna att ta en taxi in till centralen. Sagt och gjort - 200 spänn fattigare, men under de här två dagarna skulle det inte tänkas på så värdsliga saker som pengar. Vi shoppade lite i kvarteren runtomkring Sergels torg och käkade gott på Pizza Hut. 17.30 gick anslutningsbussen ut till Värtahamnen som vi skulle med. Det var faktiskt mycket roligt att bussen råkade vara en av de turistbussar som kör runt i Sthlm. Ni vet, dubbeldeckare där övre våningen inte har något tak under sommartid. Hörlurar vid varje säte osv. Vi var totalt tre personer som satte oss på bussen - jag, Ingrid och en medelålders kvinna i mörkt hår. Vi satte oss naturligvis längst fram på övre våningen så vi såg ut som riktiga turister! Det var väldigt vackert att sitta där och se alla jullampor lysa på gatorna i centrala Stockholm. Vi körde förbi NK:s kända julskyltning och mycket annat.

När vi 19.00 fick gå på båten var vi rätt trötta men vi hade bokat ett bord på Restaurang Alexander som gick helt i rysk stil klockan 19.30. Vi var de enda som bokat och hade hela restaurangen för oss själva förutom ett annat sällskap. Drink innan maten och sedan en helt underbar måltid tillsammans med Ingrid var något av det bästa jag gjort. Vi skippade efterrätten eftersom vi redan var så mätta efter två restaurang måltider denna dag.

Vi gick och handlade lite dricka och godis och gick upp till hytten på åttonde våningen där vi satt/låg och kollade på TV, mös och smakade olika drycker. Klockan 00.00 gav vi oss ut på en liten vandring som slutade med att vi satte oss i nattklubben där det fanns en stor scen. Några minuter senare presenterade en sjöman kvällens dansföreställning och ut på scen skyndade fem dansöser i fjäderdräkter tillsammand med långa "stiliga" män. Vi avnjöt varsin drink i en soffa och kollade på showen. Vid den tidpunkten kändes allt väldigt kryssning! Dansöser, sjömän med finsk accent och en medelålders kvinna som svankar och busvisslar på dansöserna och spanar över axeln om några män börjar kåta upp sig bakom henne. Det gjorde dem också.

Efter att ha fått lite sömn (bara lite, tack vare en jävligt jobbig granne som hette Jenny) så åt vi buffefrukost i en av restaurangerna på båten. Utsikten ut ur fönsterna i aktern där vi satt tog tyvärr stryk av det dåliga vädret. Men vi befann oss någonstans i Finlands skärgård konstaterade vi! Vi gick upp på rummet igen och sov en stund till. Sen handlade vi med oss massa gott båt-godis och packade våra väskor några timmar senare!

Flyget hem gick utan problem och vi fick även åka den roliga turistbussen en gång till. Då med totalt fem medresenärer istället för en. Men vi satt längst upp, längst fram, i alla fall.

Till sist, Ingrid Albinsson, jag älskar dig mer än någon annan förstår!

Hugs!

Dagens Låt: The Killers - A Dustland Fairytale

RSS 2.0