Sill, potäter och jordgubbar.

Igår befann jag mig på Mat i Mark där jag inhandlade tre stycken såna dära små chokladbitar för 10 kronor. Jag köpte också potatis och tillsammans gick det på 10,50 kronor. Det gillade jag. 0,45 kronor / kilo, det är najs! Potatis och kött är mina två förutsättningar för att kunna leva, och sås.

Idag ska jag på England - Spanien i U21 VM. Ska bli kul att få se den nya arenan "gamla" Ulllevi. Fast egentligen heter den väl typ "Nya Gamla Ullevi" eller något helidiotiskt. Göteborgare. Borde börja med att korrigera sin dialekt innan de ger sig in på så stora saker.

Snart är det dessutom dags för Peace & Love. Har min egna teori om att ett högtryck är påväg in över Sverige lagom till festivalen. Ni vet på sista sidan i Aftonbladet, där vädret är, finns ju alltid vädret cirkus en vecka framåt. Massa små rutor i olika färger med symboler. Landet är indelat i typ 12 regioner, vi är region 9. Ja ni vet vad jag menar. Där är nästan alla fält orangea eller röda från typ dalarna och nedåt. När så många fält är "varma" borde det ju betyda mer än en dag sol liksom. Det borde betyda att ett högtryck är på ingång. Najs!

Spelschemat var helt okej dessutom!

Snart midsommar och det firar vi med en liten låt.




Jag säger som Thåström

Fan fan fan...

Imorgon är det meningen att jag ska spela in skivan. Eller ah de två låtarna. Men vad händer då? Jag blir förkyld!! Ringde Fredrik (studioägaren) idag och berättade. Han sa att jag skulle ringa imorrn förmiddag och berätta hur jag mådde. Antagligen kommer vi få boka om eftersom jag inte är vidare bra i halsen just nu. Fan. Men kanske, kanske det går. Jag käkar halstabletter och dricker vatten hela tiden. Samtidigt är det ju inte kul att sjunga in om man inte låter lika bra som man hade kunnat. Vi får se hur detta går..

RSS 2.0