Nu är det slut.

Nu är det följande som gäller:
www.augustinaismyfriend.blogspot.com
En gammal epok kommer till sitt slut, en ny era tar form...

KU2009

Idag fick jag äntligen den sista kontrolluppgiften så att jag kunde räkna ut vad jag får tillbaka på skatten 2009. Runt 14 000 kronor blev det. Kommer sitta rätt fint. Jag skäms nästan för det, men känslan av att veta detta gör mig jävligt glad, trots att jag är emot all denna finansiella glädje, om man kan kalla den så.

På tal om kontrolluppgifter, så är det just det jag sysslar med nu i dagarna. På jobbet alltså. Om man inte är insatt så kanske man knappt vet vad en kontrolluppgift är (även om alla som tjänar pengar mottager sådana i januari varje år). Men snabbt förklarat så är det ett papper med en uppgift om hur mycket pengar du mottagit/skattat från det berörda företaget under det gångna året. Företaget skickar ett papper till dig, och ett papper till skatteverket. På så sätt vet skatteverket vad du tjänat och hur mycket du skattat. De kan också kontrollera det mot skattedeklarationerna företaget skickat in varje månad under året - vilket de gör. Detta sitter jag nu och räknar ut för Marbo. Jobbigt eftersom det i en förening ofta är fler personer än på ett företag som mottagit pengar. Kanske dock i mindre summor, men alla ersättnigar ska redovisas.

Nä fan. Jag ska sluta döda er med min tråkiga vardag.

Imorgon ska jag och Ingrid boka en resa till Glasgow i Maj. Hälsa på Nisse och Lene. Sen har vi tajmat resan så pass bra att vi tänkte kika in på La Roux konsert också! Pure awesomeness! Allt kommer förmodligen gå på under 2000 kronor per person. Niceprice på det!

Till helgen blir det lugnt. Sitta sekretariat på lördagen, sen kanske man skulle kolla lite bio eventuellt. Folket lär ju befinna sig på hotellet här i alltid lika händelserika Mark. Men eftersom jag har match på söndag förmiddag kan inte alkohol intagas under lördagen. Åtminstone inte i sådana mängder att ett besök på hotellet kan uppskattas! Behöver ni skjuts i helgen, säg till. Kanske man kan tjäna sig en slant. Precis, ni åker inte i min Pegga gratis!

Fan. Just nu uppdaterar jag min blogg sjukt mycket.

Piss ut!

//M


Stuck in the sound (..eller precis här)

Jag undrar. Läser NÅGON min blogg? Jag själv skriver inte ens i den. Det måste vara den mest meningslösa bloggen på hela fuckin webben. Min blogg är som ett spindelnät utan spindel. På tal om webb då alltså.

Funderar på varför jag aldrig skriver. Kom fram till att det nog beror på att jag på sistone inte haft så mycket smart och vettigt att säga. Jag är stuck i arbetslivet. En vecka går lika fort som en flygresa över sverige, men känns lika lång som en kilometer när det är söndag. Idag är det söndag. Nämen, har man sett på fan..

Jag och Ingrid har talat om Australien efter sommaren och denna gången vill jag verkligen att det blir av. Vi ska se till att det blir av. Jag vill bort. Bort härifrån. Helst tillsammans med min kära. Men saker ska hinnas med innan dess, till exempel en Glasgow-resa till Nisse å Lene för att kolla någon go artist samtidigt, en resa till Oslo, hälsa på Sara.. strosa på Karl Johan med en kulturell dryck i handen, kanske en cafe a lá créme eller något annat klatschigt. Sen ska vi till Bulgarien också. Sunny beach maybe? All inclusive maybe? Men givetvis måste vi hinna med lite svensk sommar också. Allt detta ska finansieras av min en månads förskjutna lön, och återbetalningen på skatten som förhoppningsvis kommer ligga på runt 20 000 svenska penningar. Oh Yeah Bitches!

Annars är väl allt som vanligt. Jag håller på att bli aningen mer alkoholiserad. Dvs sugen på att dricka nästan varje helg. Fy fan - jag tror jag börjar bli normal. Nästa helg är det hotellet och jag hade velat vara där även om jag egengtligen inte vill. Tur då att jag inte kan i vilket fall pga en match tidigt dagen efter. Fungerar inte att vara bakis då. Och 11:30 har ingen baksmälla hunnit lämna kroppen, inte ens med hjälp av kaffe och skidskytte.

Och nej, jag har inte avlagt några nyårslöften. Men jag ska bli vältränad igen. Mest för att se lite bättre ut, förhindra ölmagar och allt annar som kan tänkas växa ut de kommande åren. Jag har börjat lägga pussel. Och har en idé om att alla mina tavlor i min kommande lägenhet som jag inte ens tittat ut än, ska vara pussel. Så nu har jag limmat ihop mitt första, tusen bitar föreställande en bro utanför San Fransico i rosa lila solnedgång, och nej, det är inte de gyllene bron. Men den ser exakt likadan ut.

Jag har lagt till ytterligare ett objekt under min hatlista. Det är en människa. Så nu är de två personer där. Keligt för er!

Om det nu är någon som läser detta, så skriv hej fem gånger i kommentarerna..


RSS 2.0