I cant sleep without you...

SENT! Fy fan va sent det är nu. Mina ögonlock känns ungefär lika tunga som benen gjorde innan idag när jag skulle testa om jag klarade av att springa på knäet. Det gick INTE...

Mor och far är på party, ngn släkting som fyller 50. Jag skulle beställa Gessle biljetten idag via ticnet.se och blev tillslut tvungen att ringa mormors mobil (förvånad över att hon klarade av att svara) för att få prata med mammsen om kortnnummret till kontot. Det löste sig tillslut och jag fick köpt den jäkla biljetten. Dock vet dom inte om att den måste lösas ut i Borås imorgon mellan klockan 10-14.00, men vad skulle jag göra? Tss, de löser sej nog, allt löser sej, eller?

Min fina lilla japanska MP4 spelare har lagt av på ena hörluren, eller de gjorde den för typ ett halvår sen. Men jag har kommit underfund med att jag klarar mej utmärkt med bara den ena höronploppen, för när ja ska somna så  gör det bara ont att ha den i det örat som ligger mot kudden så drf är det egentligen perfekt med en för mej. Jag somnar alltid till musik, den enda nackdelen som finns med det är att man oftast vaknar ngn gång under natten pga att sladdarna snurrat sej fem varv runt kroppen och spelaren ligger lite obekvämt under ryggen. Men fördelarna väger upp nackdelarna. Musik är så jävla viktigt för mej!

Dagens låt: Making April - These are the nights
obeskrivligt bra, det är bara att skaffa!

Sov djupt!
Markus


Mulet, musik och allmänt slappande

Även om jag har hunnit med att göra några småsaker idag så känns det som att jag inte gjort ett jäkla skit. Vaknade alltför tidigt och kunde inte somna om, gick upp och gjorde mej några rostade mackor att ha till sommarlovsmorgon på tvn haha, det är faktiskt kul, men idag var inte Blue Water High vilket är det enda bra programet typ^^. Efter 2o minuters tv-tittande stack jag, farsan å morfar till soptippen. Fick fika hos mormor sen efter också.

Kom hem vid typ 12 tiden igen och sen dess har jag bara fortsatt tillverkningen av mössan, det finns fortfarande hopp om att den blir bra. Har inte duschat eller fixat håret och har knappt på mej kläder värda att kallas för kläder. Borstade tänderna efter lunchen och fortfarande JohnBlundSand i ögonen. Säger väl det mesta om min dag hittills..

Hej Hej
Markus


Blogg?

Känns lite avigt det hära med bloggande. Sitta å skriva ner sina dagsscheman å tankar precis som om folk vill veta allt om mej? Men samtidigt förstår jag att de kan va kul, skönt å ha ngt ställe att få ut sej lite ordbajs på till exempel.

Jag har nu officiellt blivit ägare av en blogg och här tänker jag skriva skit om folk jag hatar, skriva snelt om folk jag älskar, å bara småtjöta om resten. Hmm, aah iaf ngt liknande;)

Det enda jag orkar skriva idag är att det är förbannat keligt att det skall regna så som det gör hela tiden! Idag har det gått så långt att jag har börjat göra en mössa. Gay, jag vet;) haha men fan de e rätt soft å göra sina egna mössor, billigt som as, egen design, och man har ngt att göra en dag typ^^

Äsch, jag återkommer ngn annan gång, nu borde jag sova..


Markus

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0