Dagens Låt

 

Weekend

Yes! Mor och far har lämnat ungdomarna hemma över veckoslutet! De har begett sig ner till Varberg på "kortsemester". Det känns som att man kommer ha några goa dagar framför sig! Imorgon ska Ingrid äntligen få operera sig så det är det enda som är på schemat imorgon. Håll tummarna för att det går bra! På fredag är det ensamkväll hemma hos mig tillsammans med flickvännen. På lördag är det återträff med gamla klasskompisar. Det ska bli väldigt roligt faktiskt! På söndag blir det väl återhämtning och simning. Var faktiskt duktig igår och var och simmade på kaskad, tusen meter = 40 jävla sträckor. Det var första gången som simning verkligen blev som ett träningspass för mig. Det märktes att man vart sjuk, minst sagt. Idag har jag sån jävla träningsvärk. Ska värma vetekudden och stoppa under röven för att mjuka upp mina skinkor sedan haha! Fan, det är inge vidare kul att skriva blogg. Tjohej!

Förbannad!

Just nu är jag så jävla upprörd! Vi har vart och hämtat en soffa i Göteborg som vi har köpt utav någon död dam. Jag hade blivit informerad om att det skulle vara en vit soffa, modern och snygg. Det tog inte mer än fem sekunder för mig att konstatera att den INTE var vit, INTE modern och framförallt INTE snygg. Men jag tänkte att den kanske kunde passa hemma ändå i en annan miljö. Nu när vi har bärt in den så konsterar jag att den absolut inte går att ha här. Den är alldeles för stoooor! Morsan och farsan "vill ge den en chans" som de kallar det men jag anser att det inte finns något som kallas så. Man ser direkt om någonting passar in eller inte. Man lånar ju inte hem möbler från möbelaffären och "ger dem en chans" innan man köper dem. Jag förstår ärligt talat inte vad de håller på med så jävla fult är det! Innan lördag måste vi fixa tillbaka den gamla soffan för då ska jag ha gäster och jag vill fan inte skämmas. Gaah, suck och stön!


Så jävla roligt!

Igår satt jag med lite folk och kollade på Elfsborg - IFK här hemma i soffan. Då kom jag ihåg att precis i början av den allsvenska säsongen i år så var det en reporter som ställde den mest idiotiska frågan till Haglund (elfsborgs tränare). Jag tänkte att den borde finnas uppe på Youtube så jävla rolig som den är! Nu hittade jag den, så folk, håll till godo:

http://www.youtube.com/watch?v=mxAt8Be8Xac

Kanske bör tillägga att hon alltså summerar ihop resultat från matcher från förra årets säsong. Jag tror detta är typ andra matchen denna säsongen. Magnus blir helt förståeligt ställs som fan och tror hon driver med honom. Det hade nog fan jag med trott så dum fråga är det!

Hugs!

Survival of the fittest

Jag överlevde! Lite halsont, men jag överlevde!

Let's do it like they do it on Discovery Channel

Idag har jag befunnit mig i Gbg tillsammans med min bratkompis Torsken. Har under större delen av dagen funderat på om jag ska respektive inte ska gå ut ikväll. Just nu har jag bestämmt mig för att gå ut. Vi får väl se hur det blir. I Gbg inhandalade jag iaf "Bakis" så nu riskerar jag inte att bli bakis no matter how much alkohol jag häller i mig. Nej, men skämt och sido. Nog för att jag inte tror att skiten ens kommer fungera men sen kommer jag inte att halsa i mig särskilt mycket brus ikväll heller för jag har ju som bekant varit insjuknad i en sjukdom där levern påverkas. Nu har ju iåfs läkaren sagt "en eller två öl skadar inte" vilket jag tolkar som "du kan dricka huur mycket du vill" eftersom han talade läkarspråket och vill mitt bästa(hopefully). Laddningen spars tills nästa helg istället, då det blir träff med många kompisar från klassen. Yeah!

Pissepaus!

Skulle även vilja lägga in ett gott ord för South Park som är en sjukt rolig serie. Jag har tidigare aldrig tagit mig tiden att kolla på denna omogna och bisarra tv-serie men nu har jag äntligen gjort det. Jag kan bara säga en sak: I'm in love! Fy fan vilken låg och barnslig humor. Sådan humor som vi alla mår så bra utav!

Hugs!

Nattjävel

Varför är det så att man alltid tycker att man sovit sämre än vad man gjort? Oftast är det ju så iaf. I natt vaknade jag ett antal  gånger med cirkus en timmes mellanrum. Nu känner jag mej astrött och sliten trots att jag egentligen sov större delen av natten. Jag menar efter en utekväll kanske jag sover typ fem timmar, men då känner jag mig inte så förstörd som jag gör nu. Det är nog fan det mentala med att kolla på klockan varje gång man vaknar och märker hur länge man faktiskt har legat där "utan sömn". Det var tur att jag hade fyllt MP3n med go musik innan jag lade mig. Kan ju faktiskt ha varit så att det var musiken som höll mig vaken. Koss PortaPro är inte världens bästa lurar att sova med har jag kommit fram till.

Vädret gör mej fan deprimerad också! Regn regn regn regn regn fucking regn!

Dagens låt: Suede - Beautiful Ones

Hugs!

Markus - Nu även i hängslen!

Ja just precis. Ett par, om det nu heter så, hängslen hänger nu över mina axlar. De bär inte upp byxorna för jag har ett skärp på mig ändå. Så ja, jag antar att de sitter där mest för att det på något jävla vis ska se cleant ut! Jag gillart faktiskt! Jag sitter nere i vardagsrummet och njuter av att helgen ligger framför mig, precis som om jag var någon normal människa som jobbat hela veckan 40 timmar liksom. Men trots detta vågar jag påstå att även jag kan njuta av helgen, förmodligen bättre än någon annan.

Jag sitter just i detta nu och lyssnar igenom Foo Fighters discografi och lite senare ikväll ska jag även ta mig an Coldplays entire collection. Än så länge duger det helt klart! Kan dock bero på att jag började med att lyssna på min den låten som jag tycker är bäst av Foo Fighters låtar. Coldplays mapp kommer bli extra rolig att lyssna igenom. Den innehåller nämligen "rare songs" och B-sidor osv. Coldplay som är så jävla bra med!

Det slog mig just att de byxor jag sitter i är nya och himmelsblå. Varför berättar jag detta undrar ni säkert? Jo, dessa jeans färgar nämligen av sig som om de vore en vattenfärgspolett och min rumpa befinner sig ovanför en stol med relativt vitt tyg. Jag vågar fan inte ställa mig upp och kolla om det är blått här nu. Jag antar att jag får reportera om detta i mitt nästa blogginlägg (precis som om jag skulle ha minne till att komma ihåg det).

Ikväll blir det en tjock stekt rostbiff med potatis och pepparsås till mat och till dessert serveras en styck karamellkungen godispåse! Dock delad med övriga familjen.

Hugs!

Ps. Idag inhandlade jag en 1-liters flaska med energidryck i Redbull-form. Inte äkta Redbull visserligen men ni vet, någon sådan dålig kopia. Den tänker jag i vilket fall som helst spara tills nästa party! Då jävlar! Ds.

Hurray för min TV-spelskarriär!

Fredagskväll och jag har precis fyllt magen till bredden med fläskfilé och ris. Är relativt nöjd med att bara ha druckit ett glas cola till maten med. Jag kommer nog bli trött snart eftersom jag igår kväll hade någon form av energibuzz och låg vaken i sängen tills klockan var 01.30. Det kände jag och Ingrid av när vi vandrade omkring i Borås centrum tidigare idag. Ingrid lyckades som vanligt hitta ett klädesplagg som hon trivdes tillräckligt bra i för att vara tvungen att köpa det. Denna gången stödjer jag dock hennes köp eftersom tunikan var jävligt snygg! Jag hittade ett par jeans (för en gångs skull!) som jag gärna skulle vilja köpa. Ända tills jag slängde en titt på prislappen det vill säga. Ettusenetthundranittio kronor - Fy fan! Det är emot min principer att köpa jeans över 1000 spänn men jag är rädd för att jag kommer bryta mot en av mina egna grundlagar. Det finns nämligen en stor risk att jag inom en snar framtid kommer åka till Borås och inhandla dessa par byxor. Nog om byxorna. Vi åt en god middag på Thai Silk och hämtade Ingrids fotoalbum med studentenbilder. Jag inhandlade även Call of Duty 2. När jag kom hem blev jag väldigt besviken eftersom spelet inte fungerar med multiplayer. Förbannade jävla as! Jag som lagt ut pengar på ett minneskort till PlayStationet också. Fan! Nu ska jag göra som min övriga familj och kolla på Idol. Hejja Lars btw! Hela min familj är emot mej, de tycker inte alls om hans sköra röst. Men det är ju meningen att han ska låta så. Han låter ungefär som sångaren i R.E.M. vilket är en av nutidens mest kända rockband! Jag kan nästan lova att Lars kommer sjunga Everybody Hurts någon gång under årets Idol, för den låten är som gjord för honom. Aja, som sagt. Till TV-tittandet!

Hugs!

Coca-Cola Veins

Jag har inhandlat en fridgemate och därför har jag på sistone druckit mer cola än vanligt. Jag skulle chansa på att mitt intag ligger ungefär någonstans kring 500% över RDI (rekommenderat dagligt intag). Jag känner mig i vilket fall som helst nöjd över vad jag åstadkommit hittills idag. Jag har städat köket, dammsugit nedervåningen och lagat mat åt familjen. Med en god bulle som jag och Ingrid bakade igårkväll som efterrätt fulländade jag min bedrift. Om en timma är det dags för lite jobb åt Marbo Basket - ekonomi that is. Jag kan nu även meddela att jag har valt vilka tre låtar som kommer att spelas in på min demo. Två helt nya som i princip ingen har hört och en gammal klassiker. Jag är skitnöjd med låtarna och det ska bli jävligt roligt att spela in dem. Lite nervös dock. Vad mer har jag i min update-portfolie. Hum. Näe, det var nog inget mer.

Hugs!

RSS 2.0