Bamseplåster på såren

Idag har vart en dag som alla andra under lovet. Om man bortser från bakningen. Bakade nämligen mina favvokakor eftersom morsan fyller år imorgon. Jag har inte köpt ngn present men jag hoppas hon blir glad över en extra lång kram och frukost på sängen istället. Idag fick jag en sticka under nageln som var gigantisk! Fick den på något sätt när jag skulle öppna en dörr och skrapade i nageln mot den. Fy fan vad ont det gjorde! Tillräckligt för att ropa att det gjorde k*k-ont inför min farsa och jag har ALDRIG sagt något sånt ord inför min farsa! Han blev inte arg i vilket fall... Slutade med att jag fick dra ut flisen med hjälp av en sax och det gjorde ont som in i helvete! Men jag överlevde som tur var.
Har sett på Kocken (filmen alltså) också. Den var annorlunda och helt okej. Inte direkt min typ av film men helt okej!
Nu måste jag tyvärr rusa, ska köra syrran t videomix. Eller HEMMAKVÄLL heter det ju numera. FYFAN!

Markuz


Lov frågetecken?

Hej!

Ärligt talat så är det här nog ett av de tråkigaste loven jag upplevt under mitt underbara liv. Mina polare har jobbat en hel del, jag har jobbat lite granna, vädret suger (vill inte ha snö nu?), jag är på väg att bli sjuk, good charlotte har ställt in... Det värsta är nog att allt det dära jag skulle göra under lovet har fortfarande inte blivit gjort. Varken de roliga sakerna eller de tråkiga. Info&Layout-arbetena ligger fortfarande kvar i skåpet i skolan, precis som resten av det jag hade tänkt jobba ikapp. Danmarksresan ligger fortfarande bara kvar i drömmarna...

Good charlotte har ställt in sin konsert som jag skulle på i Stockholm nästa helg och jag är så jävla besviken! Jag har sett fram emot den helgen huur jävla länge som helst. Men så kommer de inte. Om jag har otur förlorar vi 1700 spänn för tågbiljetterna som egentligen inte går av avboka, men eftersom vi har lite kontakter kommer vi kanske, KANSKE, att få tillbaka våra pengar. Var helt förstörd när jag fick reda på det och var tvungen att gå ut och gå, trots att klockan var natt. Evelina, du ska ha många tack, du vet varför! Men nu orkar jag inte prata om Good Charlotte töntarna som numera är drömkrossare i mina ögon och öron...

Idag har jag varit i Borås med Greken och Kinesen. Det var kul. Förutom att de tog för mycket på varandra i min bil. Jag har som policy att om det ska förekomma hångel och tafs i mitt baksäte så ska de vara hetero-par för att göra körningen så säker som möjligt. Okej, jag kanske skulle ha problem att hålla ögonen på vägen precis hela tiden men om det hade vart homosar så hade jag fan kört i diket dirr. För jag ogillar att beskåda sådant, viktigt att tillägga är att jag inte har något emot homosar, så länge de inte gör något "sådant" framför mina ögon...

I vilket fall så skulle vi kolla på tatueringar men det glömde vi. Jag köpte iaf en tröja på Carlings men när jag skulle betala med kortet så visade det sej att jag hade zero kronor på kortet! Paff som fan fick jag låna 200 spänn av Kinesen och jag funderar fortfarande på hur fan det är möjligt att jag är helt pank?!

Jag har också haft lite funderingar nu på sistone. Till att börja med så finns OLW:s ostpågar i e väldigt rolig förpackning. Den har funnits länge men är vlädigt ovanlig. Ni vet den långsmala påsen som innehåller typ hälften så mycket som en vanlig påse gör? I vilket fall; den är väldigt rolig och gör att hela ostpågeätandet blir till en fröjjd. Next thing är då att jag undrar varför Coca Cola heter just Cola? För det smakar ju inte kola. Kola smakar ju ni vet sådära gräddigt och koligt, som kolakakor gör. Om man har köpt cola-nappar så kan man också lägga märke till att de heter just cola, men är döpta vid det namnet eftersom de smakar COCA cola. Men Cocacola smakar ju som sagt inte ens kola? Vi kom fram till att kola med K är en helt annan sak än kola med C, alltså Cola. Det var det vettigaste argumentet iaf. Jag funderade på något annat också men det minns jag inte just nu.

Jag har så tråkigt så jag lägger upp lite random bilder som jag tagit när jag vart helt rastlös under lovet!

Så här kool e jag när jag jobbar:


Jag är måla-på-handen-beroende också!



Efter en tuff arbetsdag blir man väääldigt trött:



Så då kan man leka med sin fot (BTW de e min nya tröjja^^):




Eller så kan man åka till mormor och morfar och ta igen sej med fika:



Förresten!! OM det nu är någon som har lust att kommentera så kan ni väl hjälpa mej. Jag har ett tufft beslut att fatta! Jag vet inte om jag ska klippa mej mellankort, eller bara lite granna som vanligt? Jag vet inte heller om jag ska fortsätta färga, eller försöka låta de växa ur och få tillbaka sommarblondinen? Help!

Almarkz



Jag lever en jävla fejkad blink182-video!

Ska vi dra iväg du och jag? Vi snor min bil, jag kör, du sjunger med till den höga musiken! Jag är arg, du ler...

Jag brukar säga att livet inte är som på film. Men det här va fan droppen! Bli påhoppad för sin frisyr av sina egna föräldrar. Vad fan är det med er?!  Jag älskar er, men vad fan är det med er? Hur jävla patetiskt är det inte att ni ska behöva bli arga på mej över att jag inte beställt klipptid!! Shit, vilka problem, jag menar, faaaan, hur jobbigt är det inte för er att jag sket i att fixa frisyren idag? Jag har ju träffat, vänta nu, få se, hum, TRE personer totalt idag!

Så nu undrar jag... Hänger du med mej? Ska vi dra iväg till far far away och spana solnedgången, lira gura på stranden, dricka oss lulliga bara för att det är en vanlig onsdag, dansa till musik uppbyggd av våra egna andetag. Är du på? Vi skiter i pengarna, vi fiskar i en flod om det så skulle behövas! För we don't care what the prize is!

Här kan jag inte vara kvar iaf. Vad hade jag gjort denna gången? Nu börjar till och med mina föräldrar hålla på.

Vi fixar ihop våran egna mixtape, så att varje låt kan sammankopplas med ett minne, en smak, en vy, en tidpunkt! Vi gör varje låt till ett fotografi med doft och smak. Vi kör på vägar som tar extra lång tid att komma fram på, bara för att vi inte har något ställe att komma fram till. Vi drar ner rutorna och hånflinar åt alla som inte lever livet och vinden kommer fixa din frisyr så att den blir perfekt. Jag styr med fötterna och du är beredd på att fånga ratten när jag skrattar för mycket för att kunna styra. Eller för att jag inte kan hålla ögonen från hon som sitter i sätet jämte.

Våra mobiler kommer ringa, men vi varken svarar eller lägger på. De kan få undra var vi är!


De ska få känna att trots att vi inte befinner oss i våra hem så är vi mer hemma än någonsin!

...en arg Markus

Son of dork

Gott folk! Läs helst inte detta, för jag kommer ångra att jag skrev det imorgon. Så snälla snälla sluta läs nu. Jag är så jävla irriterad och nere nu, samtidigt som jag är glad. Jag borde vara glad nu. Jag skulle kunna vara det. Men istället väljer jag att gräma mej. För jag trodde att det skulle va så vi skulle göra men nu visade det sig att det inte ealls kommer bli så? Aja skit händer. Men fan ja ville ju. Å sen så är jag irriterad på att livet är så jävla orättvist! Kom inte å säg till mig att jag borde veta om det, för tro fan att jag vet det. Men det är det ändå! Jävla förutsättningar. Det är som ett jävla stort lotteri. Vem man är och vad folk tycker om en. Jag orkar seriöst inte mer sån här skit. Jag vill bara smälta in och vara som de andra ibland. Jävlar vad jag också vill vara sådära normal och tråkig och byta partner varannan vecka. Samtidigt som jag inte vill det alls, inte ett jävla piss alls! Men det kvittar ju vad man gör. Ladies and gentlemen, adjektiv som; speciell, annorulunda, snäll, rolig är helt jävla värdelösa. Om man lever inom denna atmosfären iaf. Här på jorden här har vi systemet som är uppbyggt på snygg, sexig och populär. Men vem ger inte fan i systemet? Ursäkta att allt det här kommer fram nu men jag hoppas på att ni inte fattar ett skit av det här. Om ni nu gör det så gör inte det heller så mycket längre. För jag ska sluta bry mej. Jag ska sluta fixa frisyren de dagarna jag inte vill. Jag ska sluta bry mej om hur jag ser ut på kort. Ni kan praktiskt taget dra nånstans om ni tror att jag tänker bry mej om vad ni tycker. Jag behölver en person till at tycka om det hon ser. Inte mer, inte mindre. En jävla person. Hittils har det ju gått bra! NOT! Fy fan va jag inte orkar känna allt det här. Jag orkar inte bära runt på det. Jag orkar inte tycka det jag tycker om dej. Jag orkar inte sakna henne som jag inte behöver sakna. För det tjänar ingenting till. Jag behöver inte inbilla mej att det är som det verkar. Det är inte som det verkar. När ja e med ina polare så känns allting asbra. Your the best. Men all sån här skit tid, när man inte gör ngnting. När man exempelvis ska sova. Jag hatar sån tid! Det är då det blir såhär. Det är då jag irriterar mej på dej. Sluta håll på! Ge fan i mej. Och det är då jag saknar dej. Det är stunder som nu jag gör det. Förlåt. Det är stunder som nu jag tänker berätta det jag lovat mej själv att iinte berätta. För hej, här är jag, snäll och speciell, men itne mer. Så.. Nu skiter jag i det här. Jag vill ha dej men kan itne få dej. Shit happens move on. OM du bara visste

Markus Alm

Do it alone

IIIIIIIII dont wanna do it aloooooooooooooone, ey okeeeeeeeeeej, aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Recording

Ville bara komma med en nulägesrapport. Jag fryser som fan om fingrarna för mitt fönster står öppet. Jag har ont i huvudet efter att ha suttit instängd i ett litet rum och spelat in "musik" i flera timmar. Jag är hungrig trots att jag åt rätt så nyligen. Jag är aningen snuvig, förmodligen också det beroende på det öppna fönstret. Jag är rätt nöjd med början på den nya låten. Tog iåfs typ tre timmar att komma två rader in i låten men det var de värt hoppas jag! Jag ser fram emot imorgon och en lökakväll idag. Hum det var väl pretty much it. Jo, det var kul igår med. Filmen var bra och resan hem var annorlunda haha!

Markus

Peugoeot 407

Jag älskar våran bil. Inte just för att det är en Peugeot 407 utan snarare för att det är den som ger mej ett sånt tillfälle när man bara kan försvinna en stund från vardagen. Att sitta bakom ratten på natten och känna asfalten och metrarna bara svischa förbi under en är enormt härligt. Att sväva fram över vita linjer som ger en svag vibration under bilen. Ibland vrir jag ner musiken till noll för att höra mina tankar bättre, ibland gör jag vice versa för att jag inte ska höra dem alls. Jag föredrar de orangea gatulyktorna framför de vita eftersom de ger en shysstare helhet till hela grejjen. Jag älskar känslan av att ha full kontroll, att veta att just nu finns ingenting annat. Ibland fort för att känna lite adrenalin och ibland långsamt för att bara flyta med. Återigen vet jag inte EXAKT vad det är som gör att det är så härligt men vem skiter inte i det liksom. Kanske är det just hur alla ljusen från väglampor, hus och bilar flyer ihop till ett färghav eller kanske är det mörkret och ensamheten som ger det sin charm?

Nog sagt om det, nu är jag trött...

Kram


Varför skriver man blogg?

Tja, varför skriver man egentligen blogg? Jag borde kanske ha svaret på den frågan eftersom jag skriver rätt så flitigt här men det har jag inte. För jag vet inte exakt varför jag gör det. Så här tänker jag säga som Cissi så ofta gör till mej, att man inte alltid behöver förstå och veta varför. Detta kan vara rätt så irriterande för en person som mig som ständigt tänker varför det är si och varför det är så, att acceptera den frasen men det är faktiskt så. Tänk om man hade begripit sig på allting? Fy fan vad jobbigt...

Men anta kan man alltid göra och när jag sitter och spekulerar i varför just jag skriver blogg så kommer jag oftast fram till svaret; -Det vette fan!? Men som sagt, jag antar att det är för att det kan vara skönt att skriva om saker och ting, hur man vill och när man vill utan att bry sig om vad andra tycker angående det. För det är ju faktiskt så att ingen är tvingad att läsa min blogg, ingen behöver lägga ner tid på att kritisera den, eftersom jag ändå inte bryr mig särskilt mycket. Givetvis är det alltid kul med läsare men här skriver man för sin egen skull och inte för någon annans.

Så vad är då min poäng?

Jo, min poäng är just precis att det inte behöver finnas någon poäng! Varför skriver jag här, jag vet inte, varför läser ni, jag vet inte, varför undrar folk varför man skriver blogg...jag vet inte... Det är helt enkelt bara ett ställe där man kan skriva ner åsikter eller där man kan skriva ner vad som händer i ens liv just nu, eller om precis vad som helst.

Jag har äntligen blivit lite bättre på att acceptera att saker och ting är som de är!

"I belive that the grass ain't more green on the other side" - Savage Garden

Hej på dej, tonfiskpastej!


Grillad hud luktar illa!

Jag har någon lustig känsla i stjärten just nu asså. Känns typ som träningsverk eller spring i benen men längre upp. Fan obehagligt haha!

Idag har jag bland annat vart och solat kärringagrill med min moder. Hon var sugen på å bli brun så jag hängde på. Kan nog vara bra för finnarna tänkte jag och samtidigt kunde jag passa på att vara lite social med min kära moder. Så idag får mitt inlägg handla om just solariesolning. För jag har massa funderingar kring detta. Eller tja, en del funderingar och en del tvångshandligar är väl mer korrekt att säga.

För det första så luktar man kontigt efter att man har solat kärringagrill. Doften går att sammankoppla med sommar och just att ligga och sola men jag vette fan vad det egentligen beror på? Är det typ bränd hud som luktar? Är det pigmentet som produceras i huden? Mystiskt!

En annan sak angående detta med solarium. Jag kan inte ligga i ett solarium utan att få tankegångar kring vad som skulle hända om solariet fastnade och jag inte kunde få upp luckan. hade jag smält långsamt till döds? Eller hade det blivit typ överhettat och slagits av av sej själv? Jag kan i vilket fall som helst inte ligga hela tiden ut utan att kika efter på klockan så att den verkligen rullar. Detta är ju ngt jag egentligen vill undvika eftersom man inte ska öppna ögonen i ett solarium i onödan. Men hellre blind än rostad!

Nog om det. har vart på basketmatch i Borås. Fy fan! Det var nog den bästa matchen jag sett IRL någonsin! Enda tråkiga var att vi förlorade men man kan inte vara trångsynt och låta det gå ut över upplevelsen av denna underbara händelse. Ni vet, det var sådära perfekt, en motständar klack som va rätt stor som trashar spelarna, en stor hemmapublik, förlängning, avgörs på sista skott, flera vändningar i vem som leder, konstiga domarsignaler, hesa röster i publiken, bu-rop vid dåliga domarsignaler, ja den hade allt!

Till sist. Three days grace, I've missed you! Fan en del låtar är riktigt jävla bra och jag lyssnade sönder dem ett tag men nu kan jag åter lyssna på den igen och njuta. I hate everything about you ger mej så mycket minnen och Gone forever är sjukt bra också. Om ni någon gång är arga och känner för att skrika högt å hoppa i vardagsrummet så sätt på dessa två låtar!

Life is livin'


Vårtecken

Utanför bloggvärlden har jag uttalat mej om att skriva om vårtecknet att ha en sten i skon. För häromdagen när jag gick från MM till skolan så fick jag just en sån där liten irriterande sten i skon. Utan att tänka mej för kallade jag detta för ett vårtecken men fick då klargjort för mej att det faktiskt går att få stenar i skon under sommaren också. Fan, tänkte jag, men sen kom jag på att just fenomenet att ha en sten i skon förekommer mycket oftare på våren än på sommaren. Man kan ju givetvis komma med trovärdiga argument till varför det är såhär. Ett av dem skulle kunna vara att man exempelvis går i sandaler oftare på sommaren men orka vara realistisk. Jag tror helt enkelt att detta fenomen är ett vårtecken och därför förekommer det oftast på våren. Det är bara så och kommer alltid att vara så!

Efter att ha fått ur mig detta kan jag fokusera på vad som hänt under dagen. Ni vet, det klassiska blogginlägget typ. Så here we go again...

Det började med att jag hade en halvtimma på mej att göra mej i ordning för skolan vilket inte är så enkelt som det låter eftersom jag behöver ett visst antal minuter för att äta, fixa frisyren, och borsta tänderna. Så lämna inga elaka kommentarer om att jag såg för jävlig ut i håret eller något, för nu vet ni orsaken haha.. Näh fy fan va tråkigt de va att skriva om vad som hänt. Det skiter vi i!

Vet egentligen inget mer intressant att berätta men som lite kuriosa kan jag nämna att jag under två dagars tid haft ett vitt skosnöre som armband och fan, det är rätt cleant. Skit samma om ni inte tycker det. Är det inte alldeles, alldeles underbart hur jag klarar av att trivas med mitt egna utseende och stil och charm.. tsss HAHA....

Sikta högt!

Okej, okej

Jo senast nämnde jag ju att jag har starka misstankar över att jag har någn form av damp eller något. Fast det är klart, jag vet inte ens vad som är symptom för damp, men för mej är det typ ilskna utbrott och sånt utan någon särskild anledning och det är ju iåfs inte det jag menar att jag har. Den utlösande faktorn för min teori var iaf när jag kollade på torskens mobil. Han hade som vanligt smygfilmat och denna gången var det en konversation på gatan i skolan som spelades upp på displayen. Jag var en av huvudrollerna i filmen. Det jag lade märke till var iaf hur svårt jag hade för att sitta still haha. Jag rörde på mej som något mellanting av ett cp-barn och en slingrande orm typ. Kollade runt omkring mej hela tiden osv. Det var då jag började tänka om jag faktskt kunde ha damp. Nu har jag kommit fram till att det har jag inte. Jag har nog bara överskottsenergi. För om det finns något som går att trumma på, så trummar jag på det. Som konkreta exempel kan jag nämna exempelvis ett bord, en blomkruka eller en kaffekopp. Helst ska man trumma med en penna då detta medför goare effekter, ungefär som delay. Det tredje argumentet är att om jag inte rör på mej, och mot förmodan inte heller trummar på något, så låter jag garanterat på något annat sätt! Och nu menar jag inte att jag rapar eller fiser konstant, utan snarare nynnar, mumlar, klickar, trallar eller sjunger. Om, och nu betonar jag verkligen OM, jag inte skulle göra någon av dessa saker så är jag förmodligen död. Eller åtminstone sjuk.
Nog om detta...

Nu är det dags för en mycket fin låt, så låt mej presentera Hawthorne Heights med Decembers!



Njut!

Today is gonna be the day

Soooo... Here I am again...

Idag:

Vakna av sig själv, mkt uppskattat!
Gå i tofflor, ännu mer uppskattat!
Käka några godisar för att få igång saliven innan frukost, även det uppskattat!
Hönökaka med markill på tub, inte lika uppskattat då det blandade sig med godissmaken i munnen!
Pulverkaffe med en annorlunda sorts skum på, gott!
Ligga å sova i den vita soffan till skidåkningen på tv, varken det ena eller det andra!
Städning av rummet, för en gångs skull helt okej eftersom under all skit döljde sig nu min "nya" soffa.
Sitta lite i "studion", kul kul KUL! Försökte komma på lite nytt, gick okej...
Sekretariat på världens längsta match, åt helvete tråkigt!
Se mej själv dansa på förfesten i mobilen, mkt exhalterande!
Åka till Donken, cheeseburger, tufft beslut om jag skulle ta en eller två. Eftersom jag visste saldot på kontot tog jag en...
Åka hem omsluten i Sanders fisdimmor, inte alls kul, rent av illamåendeframkallande!
Sitta på mitt rum och lyssna/längta till den 4e April. Ska boka boende å tåg ikväll! Hell YEah!

Lite senare ikväll kommer jag kanske posta inlägget där jag beskriver alla argument för varför jag faktistk har damp? haha

Håll till godo

Markusparkus

The Truth

Jävlar vad fort allting svänger. Jag hatar kvällar ibland. Alldeles för mycket tid och alldeles för mycket utrymme för tankar. Tankar som egentligen inte hade funnits om man gjort något. Om jag inte hade suttit här nu... Det är nog meningen att vi ska hålla igång precis hela tiden för annars så kommer man in i de här konstiga banorna. Åh fan jag hatar att skriva om det här men vad fan ska jag göra? Det är inte precis som att man kan berätta sånt här. Alla vet precis hur det känns och därför har det ingen effekt att tala om det. Kan någon förklara för mej varför man inte tar chansen när man får den. Varför i helvete! Jag är sanslös. Jag skulle bara vilja skrika ut vad jag tänker just nu. Så jävla högt. Det hjälper inte att jag satt i flera timmar och försökte få ur mej grejjer med gitarren i knäet och mikrofonen liggandes på skrivbordet, och allt jag fick fram var skit. Jag klarade inte ens av att säga vad jag ville där. I vilket fall, jag skulle vilja skrika det så jävla högt. Men jag kan inte. JAG KAN INTE! För fan vilka konsekvenser det skulle kunna få. Jag skulle inte höra av dej. Du skulle hata mej och jag skulle inte klara av det... Jag skulle inte klara av det...


"Flow of conciousness"

Här kommer alltså det som blev resultatet av en svenska-uppgift förra veckan. Att skriva på det här sättet kallas för flow of conciusness och innebär att man skriver ner vad man tänker. Inga punkter, inga stora bokstäver, inga utropstecken, kort sagt ingen grammatik...

Det här är cirka tio minuter inne i mitt huvud under en svenskalektion:

Fredag innan maten

undra vart jag la mitt svarta armband det saknas pärlor på det här och slitet som bara den maten var äcklig jävligt för mycket morötter helt orange med smak av trä vad är det här bra för kanske för hjärnaktiviteten eller att öka inspirationen alldeles för tyst för min del det gick bra igår men kanske skulle ändra det trots allt nej det blir jobbigt och onödigt arbete för henne i alla fall var det bättre än väntat och jävligt roligt maten var i och för sig god igår men allting är relativt jämfört med orange träsoppa så det gör ont i ryggen borde kanske knäcka skiten skjuts måste jag fixa men det går nog frågade inte som vanligt morsan kommer bli sur och bensin är ju dyrare än godis i lösvikt vad fan det nu har med saken och göra men det kan bli kul gratis är gott tuggummit börjar bli segt nu längtar tills på onsdag men kanske inte ska dra på torsdag måste snacka med honom kanske hade varit kul hotellfrukost är värt hälften tänk om vi vinner party nu blev det konstigt men jag tror att det är såhär man ska göra fast väldigt länge med tjugo minuter kramp i handen det här är ju minst lika bra som utdraget ingen kommer fatta ett skit av det här heller irritationen igår fick mig att må illa de jävla snubben ringa upp är väl inte så svårt länge leve forum på nätet förutom idioterna då fattade i alla fall noll när jag tjuvkollade på pers sån hära bra inte här heller

...

High five!

I feel like letting go

Ikväll skiter jag i allt. Ikväll ska jag leva livet. Så mycket det går inne på mitt rum klockan 23.23 på kvällen. Jag ska skita i just klockan. Skita i att tänka tanken "nu borde jag verkligen somna". Jag ska lyssna  på samma låt hela natten och snurra in mej i sladden till min PortaPro-lurar precis som jag brukar göra. Jag kommer inte ens att tänka på idag och hur tråkig bussresan var utan jag ska bara stirra in i taket och tänka; fan vilken trevlig vit färg! Jag ska strunta i att jag vill ha lite tillbaka ibland och jag ska sitta med laptopen i knäet bara för att bevisa att man inte blir steril av det. (okej tar inte den risken...) Cause I'm begging you: I don't wanna do this all alone...Jag ska tänka på dej som om du vore min flyktväg härifrån. Jag ska berömma evelina för hennes awesome novell! Beröm är bra. Kanske skulle jag öva lite mer på Good Charlottes låttexter bara för att den där kvällen 4e April ska bli helt perfekt. För just nu är jag lycklig. Just nu är jag glad. Trots att jag inte har något särskilt av värde att vara glad över. Inte just nu. Men vi kan dansa i ditt sovrum, utan romans, för jag har tid att bara ödsla om du vill va min escape. Och ja! Ni har förstått det rätt. En kväll som denna när jag ska skita i allt tänker jag även skita i om denna texten ser konstig ut. Låt den vara det då! Konstigt är bra! Jag är konstig. Jag tror jag har damp haha, för jag kan inte sitta still, och jag ger ljud ifrån mej hela tiden. Dessutom har jag megamycket skratt-rynkor, men det hör inte hit. Jag ska klippa mej kort för övrigt. Eller mellankort. Nåväl. Jag är trött och det är mycket möjligt att jag inte kommer kunna leva loppan så värst länge till utan att somna. Men att vakna av att sladden stramar kring magen och Mp3.spelaren ligger som en potatis under madrassen är faktiskt en jävligt skön känsla. På tal om känslor. Stjärtont är ingen bra känsla, det typ bränner i röven efter att ha suttit på en buss så länge. Å på tal om känslor. Så ställer de till med problem rätt ofta. Å på tal om ingenting alls så kvittar de hur många bilder man är snygg på om man ser ut som ett rivjärn i verkligheten. Jag är ett rivjärn med värdens bästa humor. Det klarar man sej en bra bit på. Men vid en punkt tar det slut.

Underligt

Igår upplevde jag något som jag aldrig gjort förut. Jag saknar det...

Mer än så kan och vill jag inte säga...

Ps. ska hämta flow texten imorgon...

Dadaistisk dikt

Ehm, det här kommer ni inte fatta ett skit utav. Det gör inte jag heller. Och jag är rätt säker på att svenskaläraren som bad oss göra detta inte fattar någonting heller. I vilket fall så har jag gjort en "dadaistisk dikt" precis som läxan sade. Det innebär att jag har tagit en artikel ur en tidning, klippt ur orden i små bitar och lagt dem i en påse, tagit upp lapparna en efter en och skrivit ner orden så som de kommer. Resultatet blir en dadaistisk dikt och min lyder som följer:

Dadaistisk dikt

 

Förbipasserande tuschpenna klottrare

En ringde kom

Han beslagtog som när

Schaktet resecentrum

På till ertappades och platsen kinna

Hiss vid i ritade

Polisen en en



Som sagt. Mycket konstigare än såhär blir det inte. För er som undrar varför det kallas  dadaistisk dikt så tror jag det har något att göra med att dadaisterna var någon organisation/sällskap som tyckte att allting var för uppritat typ. Allting gick efter normen osv. Detta var ett sätt att "go crazy" antar jag. Inga punkter eller meningsbygnader är fel. Allting bara är. Nåt sånt...Det sägs också att när man gör så här så ska dikten återspegla en själv. Jag tycker dock inte den här dikten säger ett skit om mej. Imorgon ska jag publicera flow of consiousness-texten iaf. Den kan nog bara lite roligare läsning om ni har tur hehe..

Helgen var go iaf...

Markuz

Have fun, die young

Shit. För en stund trodde jag att jag uppfunnit en egen klyscha(rubriken) men sen slog det mej att det är säkert någon jävel som är lika rolig som jag som kommit på det rimmet. Nåväl några procents chans finns ju alltid. Någon som lever livet mycket mera än mej. Någon som gör allt det där man ska göra för att slippa saknaden av att verkligen vilja  leva livet. Någon som skiter i allt som påverkar en negativt och älskar allt som är underbart. Någon som tycker att saker i vardagen är underbara. Någon som uppskattar isglassen en varm sommardag aningen mer än alla andra. Fast egentligen lever nog alla livet. Eller ah, det som vi kallar leva livet är nog mer en sinnesstatus. Om man lär sig uppskatta allt man tar sig för så lever man nog livet mer än om man går runt och önskar att man gjorde det.

Igår kväll kollade jag på Decay, skatefilmen som några grabbar härifrån är med i. Jag gillade den skarpt och tycker de gjort ett riktigt gött jobb. Massa cred till dom faktiskt!

Imorgon ska jag elda. Röja upp i brinken. I'm a fire and I burn burn burn tonight!

För övrigt kommer jag nog snart kunna börja spela in mina låtar och jag har öven börjat öva med Maria till vårat liveframträdande! Riktigt roligt!

Idag gjorde vi något som faktistk var rätt roligt på svenskan. Vi skrev s.k. "flow of consiounceness". Det är när man skriver en text direkt ur huvudet. Inga punkter, inga stora bokstäver, inget annat än simpla ord. Man skriver det man tänker på helt enkelt. Sammanhängande eller inte. Det bestämmer man själv.

Ska publicera min text nästa vecka om jag kommer ihåg. Var rätt roligt att ha "ett stycke människoliv på ett halvt ark papper" för att citera Strindberg.

Ha de gött

Markuz


Blod och bananlack

Jag vet inte om det är möjligt, men kan det finnas människor som på något jävla sätt tycker om smaken av bananlack?! Jag är precis hemkommen från tandläkarundersökningen, som gick på bara några minuter, och har den allt för klassiska smaken av blod blandat med bananlack i munnen. Läpparna är torra trots att jag saliverar som en hund. Varför måste man producera extra mycket saliv just när man har bananlack i munnen? Varje svälj blir ju rena helvetet. Dessutom, så har det fastnat bananlack på läppen som vägrar att lossna med endast tungans hjälp...
Min tandläkare för dagen hette något som jag inte kan uttala. Han påminde väldigt mycket om Apu i Simpsons. Kanske var det skägget som gjorde det? Kanske var det att han faktiskt var från Indien? Vem vet... Det hade iaf fastnat en snorbuse i hans skägg vilket inte tilltalade mej särskilt mycket. Men man vet ju hur lätt sånt kan hända, trots att jag rakar mej innan mina fjun hunnit se solljuset. Den stora frågan som studsade mellan hjärnhalvorna på vägen hem var ju givetvis; hur har bananlacket fått sitt namn? För när man tänker efter, så smakar det inte ens banan och faktum är att det är inte gult heller, det är mer brandorange. Och om jag ska ta fram ännu mer argument så är en banan mjuk medan bananlacket det är fan strävt som sandpapper i käften. Undra hur det känns att hångla med någon som har bananlack i munnen? Hum... aja fan, det hör inte hit... hehe... Förmodligen typ som att slipa en träplanka mjuk fast med tungan istället för sandpapper. Oj fan, skulle ju lämna det...Var va jag?
Jo just det! Så nu undrar jag om bananlacket fått sitt namn av någon lite söt unge som satt och blev förvånad över att geggan de la i hans mun inte var livsfarlig och blev därför så positivt överaskad att hans smaklökar spelade honom ett spratt? Eller har det helt enkelt fått det namnet för att det tillverkas på banan? Hum... Mina intressekaniner hoppar iaf jävligt högt just nu!
Till sist vill jag komma med ett tips till tandläkarna. Den dära lilla lampan som lyser ner i munnen, den är perfekt för den kan man rikta så att den inte lyser en rakt i ögonen. Men varför måste det sitta en gigantisk lysrörslampa precis ovanför som lyser starkare än en fotbollsstrålkastare? Tänk om jag skulle råka få en snygg brud som tandis någon gång? Så ligger jag där å lipar, bara för att lamporna sitter på fel position i taket. Tänk på den!

Nu är det bara en och en halv timma kvar tills jag får dricka/äta igen. Btw, jag hade två hål på G... men de kan jag förhindra med hjälp av flourgrejjer, och jag kan få tandställning om jag vill också. Måste fundera.. Jag är lite sugen för man blir trots allt rätt snygg i käften efteråt..

Ha en solig dag!
Markuz

Go fuck something!

Igår var en konstig dag. Ungefär som en illasmakande drink. Bara några få ingredienser men om man blandar de rätt så kan det smaka helt för jävligt! (Ja, jag är bäst på liknelser!) Just denna liknelse kasnke var rätt befogad då alla mina drinkar smakade för jävligt igår. Jag köpte drinkmix, främst för att jag ville ha en sån där kool knallblå färg på drinken för då skulle jag nog intala mej själv att den smakade vira blåtira, men så smakade det inte alls. Det smakade mer som vindruvor som legat å ruttnat till något mellanting av russin och vindruva. INgredienserna som utformade min dag var i alla fall match, smörgåstårta och fest. Vi börjar med den första. Matchen gick asbra och vi vann och jag hade flow vilket var skönt. Smörgåstårtan som jag åt efteråt smakade extra bra eftersom jag inte visste att den existerade men till min stora förvåning så stog den där på en assiette i kylskåpet och fullkomligen lyste "ät upp mej nu"!.. Efter det var det dags för fest och sedan vidare till Lounge. Förfesten var helt okej! Shyrre av fidde att vi fick komma! Lounge däremot, sög hårt och länge! Trots att de var asmkt gött folk där osv.. Men jag hade helt enkelt inte kul. Så jag gick själv till PG's (grillen bredvid), köpte en hamburgare och påbörjade vandringen hemåt på cirkus en timma. Som tur var stötte jag på en bil innan jag ens hunnit äta upp burgaren. Den förde mej hem för 50 spänn!
Orkar inte skriva mer och är inte på humör just nu. Jag vill inte förklara varför heller. Irriterad på mej själv typ...

Ha det wonderful!

Markz

RSS 2.0