**

Jag troratt  jag vill lära mej leva
Utan att tänka på vad fan jag gör
Att inte tänka före jag pratar
Få ta emot skiten om jag råkar säga något fel
Lära mej vara übersocial
Inte vara falsk ens i kanterna
Le konstant
Obekymrad över imorgon
Glad över igår
Neutral över idag
Att se insidan innan jag ser utsidan
Jag vill operera bort mina tankar
Och skönhetsoperera mina känslor
Finjustera min ytlighet
Och sy igen såren med presentsnöre


Find your way

Efter att läst viktors blogg och sett tipsen om secondhand serenade blev jag förtvivlad! Viktor du inser inte vad du gör?!?! Nu kommer alla ladda ner honom, lyssna på honom, tycka skiten är bra, börja kalla det för typ ngt fult ord som populärmusik eller någe. Fan! Vi får inte förstöra den vackra musiken genom att låta den bli überkänd. Då blir folk fanatiska, den spelas på radion, spelas förmodlgen sönder där dessutom, och alla kommer tröttna på musiken.
Och för alla er som nu börjar lyssna på honom. Förstå att det här är emo, emotional, och så som emo var från början! Innan alla började springa runt och kalla svartklädda typer som skär sina handleder för emo bara för att emo är en förkortning för känslosam. Hell no! Emotional är en musikgenre och endast en musikgenre! För secondhand Serenade är äkta emotional musik med klyshiga texter om olycklig/lycklig kärlek utan maskara runt ögonen, utan sår över handlederna och utan rufsiga nackar. En snubbe med sin gitarr, sin amerikanska pojkröst och papper och penna. Länge leve mej och min kunskap om ämnet!

hehe, va fan skrev jag just? aja..

I morses gock jag upp 05.30 för att köra ett antal personer i minibussen till säve flygplats. Den borde verkligen inte heta "göteborg city airport" för det tar fan längre tid till den från city än vad det gör från landvetter. Nog om det..

Har ni någonsin vart down utan å veta varför? Det är jag nu. Eller ja vet ungefär varför. Jag är typ irriterad på mej själv..

Pling!
Markuz

I am gonna ware a pink tux to the prom, what can possibly go wrong?

Relient K är aspiranter på att bli ett nytt favoritband för the moment. Välförtjänt också. Kristen punkrock har för första gången gått hem även hos mej och som svar på följfrågan: -Nej, jag tänker inte bli religiös nu. Men jag gillar humor och detta bandet har världens schysstaste mix av seriositet, klyshéer och humor. För det första står de upp för att de är kristna och vågar göra punkrock med allvarlig och meningsfull text. De har liksom lyckats väva in jesus och allt vad det kan va jättebra i sin musik. Humorn är det heller inget fel på. Typ som när man sätter på låten "Crayons can melt on us for all I care" och spänner förväntansfullt öronen och man får höra en tio sekunders lång melodislinga med texten: "I just wasted ten seconds of your life".

"We should get jerseys cause we make a good team" haha^^

Markuz

FAAAAN

Skrev precis världens inlägg men allt försvann. Åt helvete Blogg.se!

Det jag nämnde var la typ att The All-American Rejects är jävligt bra och att jag längtar till min nya longboard å ljudkort:D

Peace

Idag var en dag precis som alla andra

*Jag HATAR känslan av att gå å lägga sig och veta att man har en match att döma nästa dag. Jag HATAR den!

*Jag gillar inte en del grejjer me utvecklingslaget tjejer. Jag orkar inte ta upp dom å ja bryr mej egentligen inte. Men varje gång det händer stör jag mej på det. Aja de spelar iaf bra...

*Secondhand Serenade är typ bäst! Nya albumet har äntligen kommit!

*Jag är nästan säker på att ja ska tatuera mej nu...

*Evelina får mej att bli glad utan att anstränga sig

*Idag har jag varit lite sur på mej själv igen men som vanligt kommit över det

*Nästa vecka har jag förhoppningsvis fått mitt nya ljudkort och Cubase. Då ska ja spela in mina nya låtar. Påminn mej gärna om att jag måste stränga om gitarren innan det. Men det ska bli så jävla kul. Hoppas jag har orken och förmågan att sätta ihop de bra.

*Imorgon kommer se ut såhär: vakna 10.00, döma match 12.00-13.45, fort till släktkalaset som redan börjat, sen jobba, sen komma hem och vila... Jag gillar inte tanken på imorgon, förutom att de kanske blir tårta;)

*Jag saknar, och jag bryr mej inte ett skit om vad ni tycker...

Markuz


It's to fucking fast!

Jag vet att det låter aningen filosofiskt att säga att livet går för fort men det stämmer. Det stämmer allt för väl. Jag kollade på datumet precis. Det har fan redan gått en månad sen julafton. Det betyder att det bara är elva såna här perioder kvar innan nästa julafton. Jag tar studenten i sommar och jag har fan inte en endaste jävla lust att bli vuxen, börja jobba och inte ha någon fritid. Jag tänker fan ha fritid! Pengar är inte allt. Jag tänker jobba tillräckligt för att klara mej, så jag slipper bli en bidragssnyltare, och sedan njuta av livet. Okej, jag har inte en aning om hur det kommer bli egentligen men jag vill inte bli vuxen, inte än. Vad jag menar är väl att om några månader är det min tur att gå på bal, springa ut å ropa på scenen, åka lastbilsflak och ha studentfest på kvällen men jag har inte en aning om vad jag vill göra efter det. Jag trivs med livet i skolan så jävla mkt. Det är ju så jävla värt att stå ut med att lära sig saker för att få spendera i princip 12 av de första 20 åren vid liv med sina polare. Tänk vad mycket kul man gjort. Men i sommar är det slut på det. Det blir jobb 8-16, trött som fan när man kommer hem, och träffa polarna max på helgen. Fy fan.

Passar det bra att Something Corporate sjunger "I wanna be a small kid again" nu lr?

Markuz

"Light up the darkness"

Har precis sett klart på I Am Legend för andra gången på två dagar. Denna gången såg jag den mest för att jag tyckte det var kul att se på när farsan hoppade av skäck i fotöljen hehe. Det är några riktiga effekter i den.
Var nere hos mormor och morfar innan idag och var lite social med släkten. Där bjöds jag på två mackor med onsalakorv och en kopp te. Vi pratade om det vi brukar, typ, mormors skräck över att något ska hända när hon sitter på datorn så hon av misstag råkar betala något, vikten utav returtagning i basket, och när jag spelar nästa match.

Jag och Maria pratade med Melo idag. Vi ska inte vara med i kultkalaset utan får göra något på den vanliga scenen i skolan istället. Jag var nöjd med det eftersom det kan vara skönt första gången så inte allt måste vara perfekt och så. Så nu ska vi fixa några låtar som vi vill göra och sedan är det bara att börja öva. Maria kom med förslaget Say Anything - Good Charlotte idag och jag blev typ chockad av glädje för jag älskar den låten och lyssnade på den under två år av min barndom typ. En jag vill spela är Daphne Loves Derby - Cue the Sun, men nog om det nu...

Det sista jag tänker ta upp är att busspriserna har stigit igen! Nu kostar det 25 spänn för mig att åka två hållplatser till skolan. Det är alltså bokstavligen billigare att starta den iskalla bilen, låta motorn gå på tomgång i fem minuter, köra till skolan, låta bilen bli kall och sedan köra hem den på eftermiddagen igen än att ta bussen. Good ´job västtrafik! Ni värnar verkligen om miljön! Nåja, jag är ingen vidare greenpeace snubbe jag heller men jag hade ju fan inte höjt priserna från för höga till extremt för höga!

Tjohejsan

Motion in the Ocean

Heey

Idag blev jag så förbannad i skolan. Jag har verkligen tröttnat på den jävla ung företagsamheten. Det känns så fejk alltihopa. Man ska vara med i tävlingar och alla säljer någon ful löjlig produkt som egentligen bara säljer eftersom folk tycker att själva "Ung Företagsamhet" verkar vara ett bra intiativ i svenska näringlivet. Anledningen till min irritation, eller det som fick bägaren att rinna över var när jag suttit och jobbat med tävlingsbidraget till "bästa vara" i tre lektioner och äntligen var klar så skulle hela skiten göras om och läggas in i ett dokument som var utformat som en mall för vårt företag. "För så har alla riktiga företag". Orka! Jag tror inte riktiga företag har en mall gjord på några sekunder i word. Aja skit samma. Det enda roliga som hände var väl när jag blev så arg att jag välte omkull en utan stolarna i datorsalen och lärarna stog precis bakom och jag sa ingenting, utan Karet bara gick och plockade upp den hehe.

Nu ska jag i vilket fall som helst köra syrran till Hajom. Förmodligen i en hyrd Opel som morsan ska köra till Borås imorgon. Syrran ska nämligen med farsan till Gbg och göra sitt ansträngningstest. Hoppas det går bra och att de som jobbar där inte är idioter som de flesta andra läkare. Hejja henne!

Ha det gott
Markus


Non-stop

Jag fick världens sug efter Non-stop innan. Ni vet godiset. Jag har inte en jävla aning om varför men sugen som jag var så tog jag bilen till Willys och inhandlade en påse. Det var år sen jag senast käkade nonstop. De var fortfarande lika goda. Fast det går inte att äta för mycket, det typ börjar bränna i halsen.

Jag har iaf tagit ut vilka färger som är godast nu för er som blev sugna. Köp en påse ni med och hör av er hur eran lista ser ut;)

1. Röd
2. Grön
3. Gul
4. Svart
5. Orange
6. Brun


Nog för ikväll...


Markus


Första inlägget

Ja, nu var det dags för det första blogginlägget skrivet på den nya datorn. Känns bra. Jag har inget vettigt att säga så jag drar väl bara lite allmänt som hänt de senaste dagarna.

I torsdags var det dags för skol-SM i basket. Jag var laddad till max och såg verkligen fram emot att få spela match igen. Vi hade samling och började värma upp halv nio på morgonen eftersom första matchen skulle startat halv tio. När klockan var tjugo över nio fick vi reda på att två av de tre motståndarlagen inte skulle komma så vi fick då avbryta uppvärmningen och stå stand-by i en timma. Istället blev det två matcher mot lund varav den första var den som giltades resultatmässigt. Jag hade väldigt svårt för att ladda om till en början, mycket beroende på det som hände med uppvärmningen, och det var väl därför mitt spel såg ut som det gjorde i första halvlek. I pausen bestämde vi att vi skulle börja peppa varandra mer och det gjorde vi också. Det är lustigt hur mentalt sport är. Men det lossnade i vilket fall för de flesta och så även för mej. Fick göra lite poäng vilket kändes skönt. Det var ju trots allt senast i november jag gjorde poäng i en match typ.

Den kvällen efter det var jag allmänt slut i hela kroppen och skulle också komma att bli det i huvudet eftersom instalationen av min nya laptop krånglade till maximum. Ringde Glocalnets kundservice 21.15 på kvällen och var på plats 35 i kön. Tålamod som jag har satt jag på dröj till jag var nummer fyra i kön men då slog klockan 22.00 och de stängde för dagen. Helvete!

Jag blev så förbannad att jag tog sovmorgon nästa dag. Okey, jag erkänner. Men jag var så jävla sugen på att få min dator att fungera och dessutom hade jag ingen cykel vilket var lika med gång till skolan. Bara tanken på att gå i 20 minuter med den träningsvärken var ju dödande. Ringde iaf glocalnet igen. En klassisk tråkig kille på typ 23 bast sitter nedsjunken i sin kontorsstol med headsetet på sne och ska fungera "hjälp" åt mej. Han kan bokstavligen ta sig i arslet! För allt han gjorde var att ge mej en inloggningkod så jag kunde logga in på mitt bredbandsmodem och ändra i inställningarna. Kortfattat sa han så här: "Hum, jo, här på denna sidan dårå, så kan du ju sitta å testa dej fram, ändra inställningarna och prova det mesta och så ringer du tillbaka om det inte fungerar". Tur att jag är så jävla smart (hade sån jävla tur) så jag råkade trycka i ett annat kodex och fixa skiten!

Shit! Helt klart mitt tråkigaste blogginlägg någonsin. Applåder!

Markus

Dagens upptäckt!

Head and Shoulders, dom jävlarna! Det är jätteobvious att de har formgivit sin schampooflaska för att det ska vara stor risk att man trycker ut för mycket schampoo i handen. De vill ju att den ska gå åt så fort som möjligt så man måste köpa en ny! För varje gång så tänker jag tryck försiktigt och varje gång så kommer det ut för mycket! Men mej lurar de inte! Jag ska gå över på något annat nu bara för att dom är så hänsynslösa och djärva.

Bara så ni vet..

Hej!

Nu ska jag HATA

Fan, jag fick just en överdos av ilska. Det kändes bokstavligen som att någon stack till mej med en spruta och injecerade 14 milligram hat i mitt blod. Jag satt jämte min kära moder i tv-soffan med en kopp te i handen och spanade på väärldens mest sjukaste program - Bridezillas. Jag satte fan teet i halsen när jag såg den totala summan för hela bröllopet. De hade en tårta för 3500 dollar, vilket snabbt uträknat och avrundat blir ungefär 28000 kronor. Den totala kostnaden uppgick tillslut till $120000 (~1 miljon SEK). Förstår ni hur många barns liv som kunde räddas? Eller hur många vaccin det hade räckt till? Eller hur mycket de pengarna kunde bidragit till rent vatten och mat till länder där man får kämpa för att överleva! Ja, man kan ju nämna vad som helst egentligen som är viktigare än att de ska ha sitt jävla kung&drottning-bröllop. Det värsta var när de dansade bröllopsdansen och tärnorna slängde dollarsedlar över make och maka. Det såg bara så oerhört dumt och hånfullt ut och inte ett dugg vackert och charmigt som ett bröllop borde vara. Vad fan hände med kärleken? Det är ju fan inte ceremonin i sig som är viktig? Det är ju inte färgen på blommorna i buketten som avgör hur parets framtid kommer se ut och inte heller hur mycket håruppsättningen som skapades under morgonen kostade. Jag blir så sur! Jag gillar min mamma och pappas bröllop! Något så enormt. De åkte till Grekland, gifte sig i en liten stenkyrka i Rhodos tillsammans med två vittnen och en grekisk präst. Allt gick till på grekiskt vis och de bjöds på bröllopsmiddag av sitt resebolag. Så ska det vara. Enkelt och med fokusering på själva vigseln och känslorna mellan varandra och FAN inte någon betoning på hur dyr klänningen var eller hur länge vinet till festen ska vara lagrat. ALLA vet ju redan att en kille som är beredd att ge sitt liv åt en annan kvinna tycker att hon är snyggast/vackrast/sexigast/sötast/underbarast på hela jävla jordklotet och framför allt när hon bär en knallvit brudklänning med blicken fäst mot hans.

Äh nu ska ja sluta vara förbannad. Länge leve 1000kronors-bröllop!

Markuz

Kvällstankar, och jag sitter fast i sängen

23.46 och jag tänkte precis säga att jag verkligen, verkligen borde sova men jag ångrade mej i sista sekund. Man lever bara en gång må vara ett av världens mest slitna och klyshiga uttryck men trotts det så håller det. Det man inte dör utav blir man starkare av, så om jag inte dör av att inte sova nu, så blir jag alltså starkare. Okej, kanske inte är det man syftar på men. Tolka som man vill...

Jag är precis som alla andra. Mina tankevätskor har också extra svårt att hålla sig separerade på kvällen. Någon gång vid den tidpunkten när man släcker lampan och känner John Blund snubbla omkring lite halvt onykter på ögonlocken så har de en tendens till att försöka blanda sig. Men det blir mer som att blanda matolja med vatten. Som om någon fyllt en flaska med dessa två ingridienser och skakar om den på kvällen. Inte förrän det är morgon har vätskorna separerat från varandra. Under dagen skakas allt om lite halvt för att nästa kväll igen få sig ett skak i nivå med vad en champagneflaska utsätts för. Jag undrar när min kork kommer skjutas ut. Jag hoppas aldrig.


För jag bygger inga sandslott på stranden för att se på när regnet tar sin chans.
Jag håller inga löften i handen, samtidigt som du önskar att du vore hans.

I mina hörlurar just exakt nu: Relient K - When I go down

God natt!

Minibil och andra materiella ting

I morse, strax efter att jag slått upp ögonlocken, öppnade jag även tidningen. Jag gjorde precis som jag brukar, nämligen att skumma igenom den. Slökolla på bilderna och möjligtvis läsa en och annan fetstilt text och rubrik.
Idag var det dock något som mina ögon fastnade vid. Rubriken löd; Världens billigaste bil. Den påminde väldigt mycket om Smart bilarna. Överdrivet liten och såg väldigt plastig och lågbudget ut. Men det jag kom och tänka på var vad innebörden av denna bilen kommer bli. Jag är ingen miljönisse i vanliga fall men tanken bara slog mej utan förvarning. Det var nämligen så att den inriktar sig till befolkningen i främst Indien och som ni säkert vet så bor det en jävla massa människor där. Det som är relevant i sammanhanget är att större delen av Indiens befolkning inte har bil. Alltså kommer den här 16000-kronors bilen medföra en enorm ökning av bilkonsumenter, bensinkonsumenter och framförallt miljöförstörare. Jag säger inte att Indierna ska vara mindre berättigade till att ha bil än övriga men jag tycker inte det är så passande i dagens miljöinriktade samhälle. Bara något som slog mej...

Nu lite mer egocentriskt snack. De senaste dagarna har jag funderat på var på humörsbarometern jag befinner mej. Jag kommer inte fram till något svar men jag har kännt mej rätt så förnöjd den senaste tiden. Främst tror jag det beror på att jag har lyckats att inte tänka på någon eller något som har med det andra könet att göra. Med ett annat ord, kärlek. Det andra är att jag finner min lycka i materiella ting istället. Jag har gjort upp en plan för vad jag tänker köpa och vad jag tänker vänta med att köpa. Jag plinkar gitarr och försöker lära mej piano och blir glad utav de framsteg jag gör där. Jag har funderat på att skaffa en tatuering. Men schhh, det får ni inte säga till någon!

Ha de bra stjärnor!
Markuz

She needs to hear she's beautiful!

En sak som är väldigt irriterande är att varje, VARJE, gång jag ska skriva det engelska ordet "don't" så blir det felstavat. Varenda jävla gång och alltid samma felstavning. Mitt lillfinger på höger hand verkar inte kunna lära sig att ta ett extra steg åt höger på tangentbordet, det är helt omöjligt! Jag hatar ordet donät!

Så, nu har jag fått avreagera mej. Skönt att inte ha något stort problem att klaga på.

Jag tänkte idag skriva ner min lista på mål jag har just nu. De är väldigt kortsiktiga men ärligt talat så har jag inte såvärst mycket att de fram emot just nu, inte så mycket att längta efter. Så därför har jag skaffat mej själv några små goals, tja, kalla det riktmärken, vägledare, eller kalla det vad fan ni vill.

1. Jag ska försöka komma upp till en åtminstonde godkännd klass inför skol-sm. Då snackar jag träningsmässigt. Har tappat allt för mycket touch och känsla för spelet, men av egna erfarenheter vet jag att sådant kan komma tillbaka rätt fort. Så vad ska jag då göra för att nå mål nummer ett? Jo, jag har tränat två dagar i sträck nu och verkligen fokuserat på att inte bli allt för irriterad på mej själv när jag bara missar och missar utan istlälet försöka tänka positivt och låta det komma som det kommer. Jag ska även börja springa på löpbandet på Corpus istället för att bara gymma. Jag vet att det är omöjligt att få upp kondidionen på bara en och en halv vecka, men flåset kan man iaf få upp så att det inte känns riktigt lika jobbigt i andningen osv..

2. Jag ska försöka få ihop pengar till en laptop och det externa ljudkortet jag så gärna vill ha. Det skulle innebära att jag kan spela in mina låtar och förhoppningsvis få upp nivån slash klassen på mina låtar en aning. Dessutom skulle jag ha en ny, egen dator. Vad gör jag nu för att nå detta mål då? Jag jobbar lite granna för att få ihop slantarna och håller inne på alla de onödiga köpen. Med lite tur har jag råd nästa studiebidrag. Men jag borde inte köpa allt på samma gång för då kommer jag inte ha råd med att gå på Reel Big Fish i göteborg någon gång i Februari. Tvek om jag kommer klara av att inte köpa allt på samma gång dock.

3. Efter datorinköpet ska jag sälja min longboard och sedan köpa en ny att åka på sommaren som kommer. Det är väl egentligen inte något mål men jag ser fram emot känslan när man får den nya brädan på posten och paketerar upp skönheten! Jag ser framförallt fram emot känslan av att flyta fram över asfalten en varm sommarkväll och att sitta sådära på den, som om den vore en bänk,  och glida fram och tillbaka med fötterna i backen.

Nu verkar jag ha glömt av resten av punkterna men det måste ju betyda att de inte är så viktiga. Men som sagt, med ett minne på 3 kb var det här rätt bra presterat utav mej. Under tiden som jag ska uppnå allt det här, för det tänker jag göra, så ska jag fortsätta med att vara så behymmerslös som jag varit den sista veckan. Jag har mått ovanligt bra och bara rullat i min egen hastighet. Tagit var dag för sej och accepterat att saker är som saker är och inte på något annat sätt. Egentligen vet jag inte vad det är, jag har bara varit välmående denna veckan och nu passar jag på att skriva ner det så jag inte glömmer det i nästa depression haha.

Avslutningsvis vill jag säga att Something Corporate är awesome! De har lagt ner men nån utav medlemmarna är med i Jack's Mannequin istället och de påminner en hel del om SC. Funderade på vilket band som är mitt favoritband idag men kom inte fram till något. Just nu är det iaf Making April och det har det varit ett tag. Jag lyssnar inte på dem varje dag men de är fortfarande bäst!

Jag tänker också tvinga er att ladda ner Something Corporate - Globes and Maps, jag vet att det är en ballad och jag vet att den är väldigt lik mycket annan musik. Men jag vet också att den är jävligt speciell och jag älskar texten och musiken, även om jag int ens tagit mej tiden att tolka den på riktigt än. Det ska jag göra så fort tiden är rätt.

Nu ska jag ha nerladdningskväll och fixa alla låtar jag hört, skrivit ner och nynnat på men inte skaffat än.

Ni är värda en eloge om ni orkade läsa ända hit..
Hej
Markus

Skolstart

Sovmorgon, inte lång men ändå. Ska åka om en kvart. Om det är något jag älskar med sovmornar så är det just detta, att kunna springa runt själv, naken, i huset och lyssna på skithög musik. Haha, okej, jag är inte naken, och jag brukar inte vara det heller. Roliga mej.

Idag har det varit sovmorgon i "Something Corporate"'s tecken. Va fan var det de kallade det för, pianobaserad rock tror jag? I vilket fall, check them out!

Mina perosnliga favoriter just nu:

21 and Invincible
This broken heart
Globes and Maps

och givetvis...

KONSTANTINE!!!!!

Aja, måste gå ett ärende innan torksken kommer för att pick me up!
BTW, måste  köpa en ny longboard, blev så jävla sugen på en ny bräda igår...

Hare fult!
Markus

Say anything! Say anything!

Cause I'm feeling quite strong. Everything is more or less good and I'm just making my way through. Happy today, sad tomorrow. But right now I'm feeling strong and you ain't going to break me. I will not let you get to me!

Hum, va fan gjorde jag så för? Aja, skit samma. Ibland när jag tänker ut saker att säga, slash saker att göra, så tänker jag mej dem på engelska. Jag vette fan varför men ibland känns de som att det man vill ha sagt framgår mer tydligt och klart på engelska.

Ibland klarar jag av att vara mej själv. Då blir jag nöjd och glad. Ibland skiter jag i vad alla andra tycker och fortsätter att vara glad och stark. Ibland inte...

Nog with this crap!

Nu till årets, JA KANSKE MIN LIVS UPPTÄCKT!

För ett bra tag sen hörde jag skämtet "Hej, jag heter Gran och är uppväxt här!" och jag fann det otroligt lustigt och kul. Jag har ända sedan den dagen gått runt och tänkt på hur jävla kul det hade vart att heta så och sen presentera sig så varje gång man träffar en ny människa. Alla diskussioner i hela jävla livet hade ju varit dömda till att bli bra och starta med ett leende på motpartens läppar. Nu till poängen. Jag kom idag på att jag heter ju för fan ALM!!!!! Alltså, jag är också ett träd! Precis som gran! Eller tja, jag kom väl inte på det heelt själv men aja, jag fick reda på det idag. Så fuck me! I alla dessa dar har jag missat min livs chans till framgång!

Så nu tänker jag fan avsluta med orden:

Hej, jag heter Alm och jag är uppväxt här!




Home sweet home

Tja!

De senaste dagarnas lägerliv har egentligen inte kännts av förrens nu. Vad ska jag egentligen säga som inte ens spelat hehe. Men ack ack, att vara coach kan vara nog så krävande. Röda händer efter att ha suddat ut whiteboardpennan med handen i stressade lägen, halsont efter att ha hojtat och gastat för mycket vid linjen, värk i höger hålfot efter att ha gasat runt med en minibuss. Listan kan göras oändlig...

Att vara uppe till klockan 4 utan någon anledning är kanske inte heller att rekommendera då dagen efter kan kännas ungefär som en gammal, dålig hollywoodfilm. Allt är svart och vitt och man kan inte göra annat än att fokusera på att inte stänga ögonlocken. Men inatt ska jag sova i min alldeles egna säng. Fan det slog mej att jag inte ens har en säng utan en bäddsoffa. Men fördelarna är många: Den är stor, vilket betyder att det mycke enkelt går ner en person till i den. Ah, där tog väl de fördelarna slut.

Viktorhelvetet, aka, kool_hot_badboy17... var ute på promenad mitt i natten igår för er som inte visste. Han hade min rosa mössa på sej och det var förmodligen därför han blev stoppad av polisen. HAHA. I vilket fall, så slutade det hela med att han fick blåsa för att bevisa att han inte var full och sen rekomenderad att gå direkt hem eftersom små pojkar som han löper rätt stor risk att bli våldtagna i Lund.

Jag har egentligen inget jag vill ha sagt. Mer än att jag har kommit på att jag har min lilla låda här dårå. Och i den släpper jag bara in saker som jag vill. Så det ni säger om mej som är helt åt helvete fel och kränkande. Det berör mej inte ändå. Så tjöta på!  xD

Pussogrr
Markz

Har du sett min hiund?

Yo!

Just nu befinner sig "söt-emot" och "kool_hot_badboy17_virre" på hotell Scandic Star Lund. Och som om det inet vore nog, i samma säng! Som sällskap har vi våran alldeles nya, mjuka, vita, alldeles underbart lena toapappersrulle av märket Lambi jämte oss, straight from the reception. Karamell kungen är också här.

Genom väggen hörs en svagt dunkande ljud, jag och kool_hot_bad.... kan inte riktigt sätta fingret på vad det kommer ifrån. Men vi tror det har ett samband med att Snygg-ado befinner sig i duschen ovh har gjort det ovanligt länge. Kanske har han en brud där inne? Kanske inte? Happy ending?

Jaja. Vårat otroligt helt jävla kassa i helvete lag (skoja bara) har gjort vad som inte är möjligt. Vi är undefited! med tre av tre vinster var vi rätt säkra på att gå vidare till A-slutspel men nu har vi förstått att vi bara har råd att förlora med 7 poäng. Olidligt spännande.

Annars lever livet rätt gött här nere i Skåneland. Skåningarna snackar fortfarandde lika jävla fult som de alltid gjort och det är fortfarande lika kul att driva med dom. Dessutom har ingen sett till min hund, Dino.

Jag, söt-emot, börjar nu bli lite förbannad på kool_hot_bad... eftersom harn får så mkt sms att han kan efterliknas en dildo på högsta nivå och det är en rätt bra liknelse. Alla vibbrationer gör mej förbannad! (eller nåt hehe)

Men som sagt livet leker, vi vinner, har kul, käkar hotellfrukost varje dag och framförallt så MÅSTE jag gå å skita!
Så ha det bra, ta det lugnt, relax, take it eeeeaaaaassyyyy!

Kram moí










2007/2008

Nu är det väl även dags för mej att utvärdera det gångna året. Trots att klockan bara är 11.14 på nyårsdagen och jag är lika trött som sömnen själv. Så vad kan jag säga om 2007 då? Det har hänt så jävla mycket och så jävla lite på samma gång. Jag ska inte klaga för det har väl vart rätt bra, mitt år, och man ska ju inte klaga i onödan. Man får lära sig att leva med att allt inte blir precis som man önskar osv. osv.

Det är rätt svårt att komma på saker som hänt under året nu när man verkligen försöker men en sak är resan till Miami som jag aldrig kommer glömma. Allt den förde med sig, allt ifrån de fettrikaste frukostarna i världen till solande på Miami Beach till NBA-matcher till att vara vaken 40 timmar i sträck på diverseflygplatser för att sedan få boka om och slafa en natt i Washington. När man tänker tillbaka på den resan blir den liksom mer värdefull på något sätt.

Sommaren, som i princip bara passerade för min del. Jag tror inte det hände någonting för jag har inga minnen från den överhuvudtaget. Okej, nu ljög jag. Jag minns när jag köpte longboarden och alla kvällar jag åkte runt på den för mej själv i Apelviken. Den perfekta backen som man alltid fick solnedgången bakom sej runt 23 på kvällen. Jag tänkte att jag skulle ta ett kort när jag åkte ner där, jag tänkte att då hade jag nog fan sett rätt duktig ut haha.
I den backen visade det sig sen att två msn-vänner bodde i en ful gul stuga. I vilket fall så var brädan ett mkt bra köp!

Vad har mer hänt?

Jo, Danmarksresan såklart. Men den orkar jag inte berätta om. Kan väl bara säga att det var årets impuls iaf! hehe

Tror inte det har hänt några såna dära "big events" mer för mej detta året.


VI får väl se om jag kommer på ngt mer sen..

Until then, take care! Markuz



RSS 2.0