Låt oss hoppas

Världen är fan bra fuckad! Igår satt Marilyn Manson i samma soffa som Jonas Gardell. Som om inte det vore nog så var det i Filip och Fredriks oseriösa (men ack så bra) tv-show. Både jag och Ingrid var nervösa när vi kollade på programmet. För vad fan som helst hade ju kunnat hända. Marylin Manson - antikrist, egentligen anti all religion har Ingrid lärt mej, sminkad som fan, full och vinglig och Jonas Gardell - en tjötgubbe som precis skrivit en bok om Jesus, är allmänt jobbig och dessutom homosexuell. Det var många sneda blickar. Kunde inte låta bli att äcklas lite av att Marlilyn tydligen hade sex i logen innan han kom in i studion. Kunde inte heller låta bli att gilla det faktum att F&F faktiskt frågade honom om ryktet stämde. Det såg ut som att det gjorde det. Det enda som är lite irriterande är att Manson förmodligen inte bryr sig ett skvatt om att folk fick reda på det. För övrigt såg han ganska ung och "osminkad" ut mot vad han brukar vara. Dvs. ungefär det fulaste jag vet.

Sedan måste jag bara passa på att säga en sak som jag faktiskt rätt ofta kommer att tänka på. Vore det inte jävligt roligt om 50 cent hade haft väldigt små genitalier? Jag menar, han sjunger ju i princip om hur bra han är på att ha sexuellt umgänge i alla möjliga hål och former i nästan varje låt. Men ingenting talar ju faktiskt för att han varken skulle vara bra i sängen eller ha stor penis. (Okej, jag viker mej på en punkt, nämligen att mörkhyade människor ofta verkar ha bensinslangar att urinera med, åtinstone som ryktet går). Men fan, det vore ju så jävla paradoxalt. Tänk om han måste pröjsa varje kvinna han vart med för att hålla käften? Haha, jag gillar att leka med tanken.

PiP

Mark - Läge för det goda livet - HAHA

Någon gång läste jag att Mark är den kommun som har mest droger per invånare i hela Sverige! Det är ju helt sjukt. Det är fan inte konstigt att folk blir nedslagna på krogen helt oprovocerat betydligt oftare här än på andra ställen. Åtminstone är det ju så det känns. Patrick Ekwall (som visserligen jag anser är helt kass) befann sig ju om ni minns på Lounget en gång för något år sedan då han tillsammans med någon annan var kvällens gäster. Efteråt kunde man läsa i hans blogg att Mark, i hans tycke, var den plats vars han för första gången sett så många och så fulla människor på samma gång. Så tydligen super vi hårdare än annat folk också?! Förra gången jag befann mig på hotellet var jag nära att bli nockad förmodligen medvetslös av en idiot, helt oprovocerat. Knytnäven snuddade bara kindbenet som tur var. Under natten till idag befann sig en av mina polare på hotellet och blir slagen i skallen fem gånger helt utan anledning när han är på väg ner för trappen. Det sjuka med det här är att det är samma person som försökt slå ner mej som istället slår ner honom. Den här jävla idioten får alltså komma in på hotellet helg efter helg efter helg. Jag menar, hur svårt skulle det vara att få med sig en kniv in? Lika lätt som att gå balansgång på en motorväg. Men vad fan ska man göra? Man kan ju inte gå fram till vakterna själv, förmodligen kraftigt berusad, eftersom man själv är markbo, och påstå att det finns en idiot där inne som slåt ner folk och som inte borde få komma in. Vakterna, smarta som de ALLTID är, kommer ju säkert att lyssna, yeah right!

"Fuck those who fucks with me, tänker jag i min fantasi"



Snow patrol - Hands Open

Bara för att jag inte har något att göra så ska ni få lyssna på en av mina absoluta favoritlåtar, all times.

Damer och herrar, pojkar och flickor, lyssna och njut...



PiP

You gotta work, work..

Jobbat idag, jobba imorgon. Ibland är livet hårt. Speciellt som nu, under årets varmaste helg hitills. Men har hört att det ska sitta i hela veckan, och då är ju jag ledig, till skillnad mot er!

Nu är det klart att jag kommer köra på det enklaste alternativet av inspelning till att börja med och göra mer avancerat sedan om det skulle bli aktuellt. Denna veckan planerar jag ha skickat alla mina nya låtar till studion.

Håller på med en sista nu som texten går så här i (ungefär):

I gave it all
To give you my best
My everything
To make this thing last

I climb the stairs
But only to fall
I need you here
To get through it all

You are a skum
To make me feel this way
But you are the one
To make me feel

Why would I brake
The best thing I have
Why would I shake
If I weren't mad

My head still aches
This must be a crime
My heart still brakes
But just for while

You are a skum
To make me feel this way
But you are the one
To make me feel

This way...

PiP

Everyone's got their chains to break, I'm your fool

Ibland är man långt där uppe på toppen, långt uppe på fucking jävla mount everest! Oftast är man någonstans mittemellan, någonstans lagom, man varken flyger eller krälar. Men ibland hamnar man fast där nere i träsket, bland alla jävla troll som får en att tänka på saker man inte bör, smaka på giftig frukt och skita i hur håret ser ut.

RSS 2.0