END

Jar egentligen bara en sak att säga, eller sak att tipsa om snarare. Lyssna på låten End med Secondhand Serenade. Det finns ingenting i den låten som är liksom ordinarie. Jag älskar den och vet egentligen inte varför, kasnke är det enkelheten? Men lyssna på den i vilket fall, jag rekomenderar den starkt.

"Don't let me drown, don't let me down" - Secondhand Serenade


Estocólmo

Jag kommer inte orka skriva om allt kul som hänt uppe i sthlm. Helt klart en lyckad skolresa iaf! Det i princip enda tråkiga var bussresan hem och studiebesöken som präglade de flesta förmiddagarna men det var väl lite därför vi fick de mesta betalt utav skolan också kan jag tänka mej. Aja, kan ju dra kortfattat vad vi gjorde under dessa dagar. Ska försöka få dem i så kronologisk ordning som möjligt. Bussresan upp, promenad i gamla stan, besök på riksdagshuset där vi fick se och höra Lejonborgs signifika röst. Inceckning på vandrarhemmet Zinkensdamm. Käket på restaurang Krukan. Utgång! Sova någon timma. Besök på Tekninska museet nästa morgon för att se 4D-film. Alltås 3D med vatten och luft å doft. Sedan var det käk på Sergelstorgs Donken. Promenad ner till slussen (ensam) för att där sluta upp med de andra och åka till Sickla, någon förort, och lyssna på en "Kaospilot". Efter det var det T-banan till city och inköp av tre stycken sjalar. Sedanv ar det vandrarhemmet och vila upp sej inför kvällens utgång! Som blev mycket lyckad måste jag säga. Vi stack t ngt rockställe vilket var redigt gött. Mr Brightside var go! Sömn sittandes i en stol. Bussresa till Spendrups nästa morgon och därefter hemfärd.

"Maybe you've been through this before, but it's my first time so please ignore, the next few lines cause they're directed at you" - Jack Johnson

STHLM

Stockholm imorgon. Hejja hejja!

Making April - All of Yours

Det här är VARFÖR jag lyssnar på musik. Har ni någon gång hört en låt som bara passar in perfekt på vad ni känner och tänker just vid det tillfället? Det kan jag tänka mej att ni har. Åh, vad jag äskar den känslan man känner när det händer! När man lyssnar på låten föör mycket så att den är utråkad en vecka senare, men ändå så var det värt det. Making April några av mina största idoler, helt klart! De är osignade vilket är heeeeelt jävla sjukt! Vet egentligen inte vad jag ville säga när jag började skriva detta inlägget. Antar att de var något med att beskriva vad jag känner nu när jag ligger och lyssnar på "All of Yours". Äh skit samma! Jag skriver in några indrag från texten här med:

My blood bleeds red
For all those thoughts you left unsaid
Well how could you let your guard down
And let me impose
We?re dying the further this thing goes
Well can we go back to where we were before
You dropped your heart on my floor
?Cause it was easiest to hide it all away
And never say what we were thinking
No you?d never catch me blinking that night
?Cause I was all of yours

Fan tack för att ni finns!

Gaaaah

Jag hatar att gå upp tidigt bara för att åka och döma en jävla match. Jag får ju  iåfs 75 spänn men det är frågan om det är värt det. Jag tycker inte att det är tråkigt men det är så jobbigt de gångerna när man känner att man gjort ett dåligt jobb. Hoppas det går bra idag iaf! Ska dra dit nu nämligen.

"My blood bleeds red for all those thoughts you left unsaid" - Making April

Thess

Nej nej nej! Min hund ligger på sjukhus. Fan åxå! Hon har blodcancer säger dom och i förrgår bytte de tydligen allt blod i hela hennes lilla kropp. Fan va det är orättvist. Jag kanske borde förklara. Jag har ju ingen hund men mina grannar som vi känner rätt väl, de har. I hela min barndom fanns en hund i deras hus som hette Fannie, men när jag var runt tio så dog den. Den hade också någon sjukdom och opererades typ 15 gånger. Några år efter att hon dog så skaffade de en ny hund. Det är hon som är Thess. En liten guldfärgad krabat, cockel spaniel. Jag är hennes favorit, tror jag iaf. Hon blir alltid så glad när hon ser mej att hon börjar krypa på något konstigt sätt och kissar alltid på sej. När jag kliar henne så gör hon något konstigt ljud som hon inte gör med andra å vill bli kliad på magen. Så hon är nästan som "min" hund. Bara att jag inte betalar för maten och står för boendet. Men hon springer i våran trädgård hela tiden. Men nu är hon sjuk också. Jag tycker såå synd om både henne och mina grannar. De har inga barn och Thess är typ det enda dom har. Hoppas verkligen hon klarar sig!

Markuz

We Speak To Much

Ibland förstår jag ingenting. Just nu är "ibland".

Jag har inte tvingat någon..

"Every action in this world will bear a consequence"-The red jumpsuit apparatus

Allt ordnar sig till slut

Det är när vi allra minst vill höra det som vi alltid får höra dem. Orden som gör så jävla ont och hela kroppen bara skriker ut sitt hat mot dem. "Allt ordnar sig", smaka på orden. Faktum är att för att vara några så obetydelsefulla små ord i en kort följd, trots det, så utgör de mer fakta än ett helt jävla ordspråkshäfte! För när sanningen kommer fram och alla konspirationer är lösta så stämmer det. Vad ni än säger och vad jag än säger så stämmer det, alltid!

För det finns väl stunder när vi alla har känt att vi bara vill skita i allt, att vi inte bryr oss om någonting i hela jävla världen längre och att allt får gå som det går. När vi känt att just orden det-kommer-lösa-sig kan dra åt helvete! Men efter ett tag, när vi fått avstånd från det som hänt oss, så ser man tillbaka och nästan blir förbannad över hur rätt dom hade. De som sa de dära förbannade orden.

Det är synd att man bara uppmärksammar detta fenomen vid såna tillfällen. Vi borde tänka på det när allting är toppen och underbart. Det är då vi borde tänka på hur fantastiskt det är att allt ordnat sig! Men det fungerar väl som allt annat. Vi är inte tacksamma för det vi har utan önskar istället att vi hade mer. Vi tycker inte att vi har det bra själva utan tror att alla har det så himla mycket bättre. Det är så det fungerar, no matter what.

Jag kände så. Men vi är alla likadana och nu är jag bara tacksam för allt som hänt. För att jag fått uppleva det här tillsammans med er och dej. Att jag blivit några erfarenheter rikare och att du är en del av mitt liv. För jag kommer aldrig att glömma, och då menar jag inte allt negativt som hänt, utan allt posetivt. Det kommer jag alltid att bära med mej. Det är svårt att inse såna här saker men även om det inte alltid känns så här, så vill jag ändå klargöra att det är så här jag och "det" fungerar. Så Tack alla! Alla betyder olika mycket men alla betyder något.

Äsch, det var allt för idag. Kram
Markuz



I think I like today

Jag älskar att skriva det som precis kommer ut ur högtalarna som min rubrik. Jag vet ej varför men jag gör det nästan som på automatik. Nåväl. Just nu befinner jag mej i ett läga där jag har massa planer för vad jag tänker göra, planer som naturligtvis kostar massa pengar. Nummer ett i prioritet är att jag vill ha en Portastudio, så därför har jag sagt till mor och far att jag önskar mej en sån i julklapp men det enda man får till svars är att det är alldeles för dyrt. Då svarar jag att det är det ENDA jag önskar mej. Om alla lägger ihop så blir det inte mer än 500 kronor var. Men ack nej. Så nu i dessa tider när jag blivit intresserad av pianot på nedervåningen så har jag börjat kolla efter en keyboard eftersom morsan skäller på mej varenda dag för att jag spelar. Det kvittar om det är gitarr eller piano för hon har musikallergi tror jag. Men Keyboarden skulle gå på cirkus 1500 kronor och det är ungerfär 100% mer än vad jag har råd med just nu. Sen så har jag tänkt att gå på några konserter med. Bl.a. Lars Winnerbäck (är det ngn som hänger med?), mest för att väcka gamla minnen till liv, Dicember, Real Big Fish och Bullets for my valentine. Men som sagt, mitt saldo är likamed noll om inte t.o.m. övertrasserat som det så vackert kallas. Men fan vad nöjd jag är över mitt beslut med basketen. Nu har jag chansen att göra allt som jag velat göra och har fortfarande kvar en lagom mängd basket också. Det var så skönt idag i skolan. Sista lektionen så tänkte jag, hum, vad ska jag göra idag? och jag kom på mej själv att jag inte hade några tider att passa. Det var underbart!

"She probably thinks that I'm obsessed, but I just think that she's the best" - Hellogoodbye

Peace
Markus Alm

Test

HAHA i brist på saker att göra och framförallt sömmnsvårigheter skall jag ta mej an en sån här skitsak:D

Namn: Frank Markus Alm
Kön: Va fan tror du?!
Ålder: 18

Bor: Skene
Längd: 184 cm
Hårfärg: Mörkbrun
Ögonfärg: Blå-Grå

HAR DU NÅGONSIN?
Blivit kysst: Ja
Ätit sushi: Ja
Stått på scen: Ja
Blivit dumpad: Ja
Varit ihop med någon som varit otrogen: Nej
Varit med om en bilolycka: Nej
Klättrat på berg: Nej
Sett vita huset: Ja, eller iaf den dära stengrejen som syns en bit därfirån.

ANTINGEN ELLER?
Kallt eller varmt: Kallt
Spets eller satin: Va fan är satin?
Blått eller rött: Rött
Regn eller snö: Snö
Ull eller bomull: Bomull
Rosor eller tusensköna: Tussilago
Vår eller höst: Vår
Historia eller vetenskap: Vetenskap
Matte eller engelska: Engelska

MOTSATTA KÖNET!
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Mm
Vet den om det: Ja
Gillar någon annan dig just nu: Nej det skulle förvåna mej
Vad tittar du på hos en tjej: Ansiktet

INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA...
Har du haft ett seriöst samtal: Ja
Kramat någon: Ja
Kommit osams med dina föräldrar: Ja 
Bråkat med en kompis: Nej

GILLAR DU ATT?
Ge kramar: Det går väl an..
Ge massage: Nej, brist på fantasi
Gå promenader i regnet: Ja om frisyren blir sådära kool

ÖVRIGT...
Vad gjorde du förra sommaren: Åkte longboard
Svär du för mycket: Nej
När duschade du senast:  Vid tolvtiden
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Hudfärg
Vilken låt lyssnar du på just nu: Augustana - Boston
Vad var det sista du sa: God natt!
Vad är bredvid dig just nu: En Mp3 å en kudde
Vad var det sista du åt: Fyra pepparkakor och en kopp mikrovärmd glögg
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Min gitarr
Har du en lavalampa: Nej
Hur är vädret just nu: Ngn plusgrad, natt
Vad gjorde du igår natt: Cruisade i bilen och sov
Vem pratade du sist med på telefon: Syrran
Vad gör dig glad: Musik
Vart skulle vilja du åka: Californien
För att shoppa: Göteborg
För att festa: Var som helst med mkt gött folk
Vill du ha barn: Ja om ett jävla tag
Vad ska dom heta: Markus Junior


Fy fan vilket keligt test, haha, nördfrågor.

Nu ska ja återigen försöka somna haha..

De här frågorna va så tråkiga så de funkar nog nu..

Markuz


Jack Johnson

Fan, jag hade glömt! Jag har glömt en av mina absolut största idoler. Kanske ni tycker att han inte är någon idol för mej då, men det är han fan! Jack Johnson, från Hawaii, före detta surfare sponsrad av quicksilver, cirkus 30 år gammal, en son och en fru, en gitarr och en jävla bra musik! Tänk om inte han skadat sig i en surftävling och nästan stykit med, brutit käken och hamnat på sjukhus. Om inte det hade hänt så hade jag aldrig hört honom spela. Han lärde sig nämligen att spela gitarr på sjukhuset när han återhämtade sig. Bara det tycker jag säger en del, han lärde sig alltså skriva, spela och sjunga låtar med två extra hål i käken! Nu är hans världskänd och har bland annat gjort OST till filmen Curious George(Nicke Nyfiken). Äh fan, jag måste sätta på ngn bra låt med honom, vänta...

Äh, va fan vill jag sejja med detta då?! hum, jo, om du gillar musik så är det garanterat värt en lyssning. Det är itne den genren av musik jag lyssnar på i vanliga fall men jag kan inte låta bli att älska det ändå. Här kommer hans Myspace:

Åh fan han hade t.o.m. en ny låt jag inte hört!!

Jack Johnson Myspace

Jag har bestämt mej för att vara en glad jävel så ofta jag orkar! Nu gäller det bara att skaffa energi!

Markuz

I think I need a sunrise, I'm tired of the sunset

Ännu en i raden av tjejer har fallit. Jag tror hon ramlade rätt långt för det slog till i mig på samma gång. Möjligtvis drog hon mej i armen för jag föll nog med en bit ner. Varför blir folk såna? Jag menar, jag blir inte sån. Jag kan hålla mej. Oavsett hur mycket jag försöker lista ut varför så kommer jag aldrig klara av det. Så jag släpper det här. Men det är verkligen synd. Jag trodde verkligen inte detta. Sluta aldrig att förvånas! Och nej, jag snackar om någon annan nu...

Men trots det som hände så vill jag ändå kalla kvällen för lyckad. Lagom mycket folk, aningen för mycket okänningar kasnke men man kan ju inte få allt. Man kan inte både få kakan och äta kakan som Evelina brukar säga. Det var en kväll med blandade intryck, obekväma händelser, roliga stunder och kass musik hehe. Tankarna som följer med så här dagene fter kunde dock vart bättre. Men skit samma! Jag ska inte gräva ner mig i någon jävla grop. Jag ska snarare gräva en grop, lägga jorden i en hög, å ställa mej på högen. Sen kasnke jag kastar ner en del skit i gropen när jag ändå är igång.

Nu hinner jag inte skriva mer av min röriga smörja som ingen ändå förstår haha.

Yours sincerly
Markus

Piano

Gårdagen lämnades med ett beslut att försöka lära mig spela piano det första jag gjorde på torsdag morgon(idag). Så med laptopen i famnen och en URL-adress som ledde till youtube's klassiska "how to play"-klipp släpade jag mej ner för trappen, in i vardagsrummet, fram till pianot. Jag knäppte fingrarna sådära som de gör, bara för sakens skull och studerade nogrannt intstruktionsfilmen. Det började med hur höger hand skulle spela och jag gjorde som jag blev tillsagd, Till min stora förvåning lät det redan då helt okej. Sedan började snubben i videon prata om vänsterhandens spelmönster och det blev genast en miljon gånger svårare. Jag är grymt imponerad över hur pianospelare kan skilja sina händer åt och liksom fokusera på båda två exakt lika mycket. För min egen del så koncentrar jag mej alltid en aning för mycket på en ena handen, så den andra gör fel och jag blir förbannad. Men denna gången har jag bestämt mig att inte ge upp. Denna låten är så pass bra att jag ska, jag bara SKA lära mej den!
Faktum är att vid sovmorgonens slut så lät det rätt så bra här i huset. Jag längtar tills imorgon när jag kan sätta mej och försöka igen för jag har inte kunnat spela något ikväll. Mammsen var redan i säng när jag kom hem och henne vill man inte spela instrument för i onödan. Min familj är verkligen inte musikuppskattare! Alla utom jag då!

- Om jag bara kunde spela piano och gitarr på samma gång. Om jag bara kunde spelat piano överhuvudtaget...

Dagens låt: Augustana - Boston

No Sleep

Kan inte sova! Fan vad jag har mkt skit i huvvet som kommer fram på nätterna precis innan man ska somna å man tvingas stirra in i det vita taket som knappt syns för att det är så mörkt! Å Mp3 helvetet e inte laddat heller:(



This is not going to be a lovesong

Hej å hå!

Känner för att skriva ett lååångt inlägg, men vi får väl se vad vi kan åstakomma.

Till att börja med så tänker jag hylla mej själv en aning. För jag satt och tänke idag och kom på att jag faktikst är en gnutta stolt över mina låtar. Nu snackar jag inte bara om de ni har hört för jag har en mängd andra som ingen har hört typ. Jag gillar faktikst en hel del av texterna och en även melodierna, sen finns de ju ganska mycket man är mindre nöjd med också men med allt positivt finns något negativt och vice versa. Dagens rader lyder iaf:

This is not going to be a lovesong
This is not going to be about you
I'm so tired to hear what I've done wrong
I'm so tired of thinking of you

Every day you try to write something special
Every day you try to sing something good
No matter what you will end up with questions
In your head and you'll be misunderstood

Jag har gått runt idag och tänkt att jag ska berätta för er om Bo Burnham. Idag fick jag nämligen ett sånt dära infall ni vet "ååh de här ska jag skriva om i min blogg". HAHA okej då, ni kasnke inte har kännt någon sån känsla men i alla fall dårå. Alla ni som inte vet vem killen är, sök på just Bo Burnham på youtube, kolla, lyssna och njut haha! Han är sjukt rolig. Bara för att bevisa det tänker jag skriva ner en aning av hans texter här:

Everytime i go to dinner
it seems like im getting a little bit thinner
I?ll sit down at the breakfast table
i can talk, but theyre not able
When i look at them i find
there?s a single question on their mind.
i wish it could go back to the way it was
its not easy no because?

My whole family thinks im gay
i guess its always been that way.
Maybe its cause of the way i walk,
that makes them think that i like?boys

The goddamn question just wont go away
cause i get asked every single day
but the way they ask it is no disguise,
like ?How was your day? Do you like to kiss guys??
This is the worst, baby this was my fear
Now their opinions are crystal clear.

My whole family now is shocked,
I?m in the closet and the door is locked.
Now my glory days are gone,
I was John Elway now im Elton John.

My whole family now suspects,
That watching spongebob had side-effects.
But im not gay and thats what i said,
If i?m gay then god strike me dead.

Just cause i go to an all-guys school,
Doesnt mean Justin Timberlake makes me drool.
When I go outside, what do i see?
The clouds in the sky spell ?F-A-G?

I think that God might think im gay,
What does he know anyway.
My grandma gave me a present just last year,
and the card said, ?Happy Birthday queer!?

My whole family thinks im ?fab?
There?s a guys butt, hey bo, take a stab!
Why doesn?t he get women, theres no other way,
Its cause I?m lanky, not cause i?m gay.

Just cause I?m afraid of the snow,
Or my favorite color is, the rainbow.
I dont mean to yell but i fear i must,
Cause I?m losing the people that i thought i could trust.


HAHA!

Det sita jag tänker berätta om idag är att jag provade Marabou Nonstop idag och jag måste ändå säga att den ligger i toppen av Marabous chokladkakesorter. Först ligger personligen den gamla klassiska mjölkchokladen, tätt följd utav frukt och mandel, sedan är det svårt men jag tror att nonstop kommer därefter. Det är iaf INTE digistive, för den smakar skit. Tycker dock att nonstop är godare för sig självt precis som mjölkchokladen. Too bad att jag itne får äta choklad för mycket!

Markuz

Didn't I, didn't I, didn't I see it coming!

Jag vill, att du vill ha mej
Jag behöver behövas av dej
Jag skulle älska, att bli älskad av dej
Jag ber dej, att be mej

Vad ni ser ovan är en översättning av Cheap Trick - I want you to want me! Att den står med i detta inlägget beror dels på att jag inte visste hur jag skulle inleda och dels att jag inte har så mycket annat för mej. Det har dock varit en rätt händelserik dag. Jobbat med UF hela dagen och vi har faktikst kommit på rätt spår igen. Krokarna kom till landvetter idag så vi bestämde oss för att åka ner med torskens bil(som jag fick köra). Vi sprang runt på landvetter, eller ah, utanför, och letade efter DHL Express. Naturligtvis låg den i andra änden av hela flygplatsen. Men vi fick krokarna iaf. Nu ska vi bara lyckas sälja de med hehe. Sen var det direkt iväg till Corpus å testa gymemt där för första gången, tillsammand med kinesen och Gurra. Har inte gymamt på ett tag så det känns lite i armarna nu. Äh, orkar inte berätta mera.

Jo just det, haha, klippet med mensvärk på Youtube! Finner det rätt kul att 4 miljoner har sett det och det finns med "english subtitles" HAHA.

Sugen på helg!
Markus

Everything's Magic

-You're nothing what I thought you were

Änglar och luftvågor

Det finns en sak som alltid står vid min sida.
Den frågar inte hur jag mår, den får mig att må.
Jag behöver inte vara orolig över att den ska försvinna.
Jag har försäkrat mej om att kunna utföra denna ädla kunskap,
i värsta fall kan den bli allt jag har.
Den skapar rysningar över min hud,
och osynliga skador i mina öron.

Jag tänkte skriva något smart,
men tankar är svårskrivna, svårbeskrivda.
Men om man skiter i vad som är bäst,
och gör som man känner,
vad händer då?
Jag ska skriva som jag känner,
och jag ska inte ljuga om att jag inte bryr mej.

Jag vill göra det som jag tror på,och brukar säga att det blir bäst då.
Men om jag tror att det är bäst att glömma, men inte vill,
säger jag då emot mig själv?

Jag önskar att du var lika lätt som en låttext.
Att om jag läst dina ögon med mina så hade jag förstått.
För något är inte sant just nu. Någon ljuger för mej.
För ord kan lätt misstolkas, handlingar även så,
men tillsammans kan de rätta orden och handlingarna öka mitt självförtroende,
bara just precis tillräckligt för att få mig våga hoppas.
Men någon ljuger för mej. Vem ska jag tro?

Dina handlingar just nu tolkas som att du glömt mej.
Men jag är misstolkningarnas pojk, inte man.
Vi låtsas som att allt är som det var.
En önskan om att du berättade allt...

För tiden läker alla sår, men att vara ovetande, utan förklaring, är som saltet.

//Markus


Kvällens låt: Angels and airwaves - Call To Arms

A lonely november

Jag planerar att glömma dej. För jag förstår ändå inte.

[Chorus]
Well I didn't mean for this to go as far as it did
And I didn't mean to get so close and share what we did
And I didn't mean to fall in love, but I did
And you didn't mean to love me back, but I know you did


Den låten är lika superficial som alla vi är tillsammans

Jag tror jag får börja kalla mej själv för nörd snart jag också. hehe

Do what you like and do it honestly!

Igår laddade jag äntligen ner Angels and Airwaves nya album, I Empire, efter att under flera dagar tänkt att göra det. Jag blev ärligt talat lite besviken. Låtarna jag hört med dem innan har varit rent ut sagt grymma och lite annorlunda. Det nya albumet uppfattades av mej väldigt enformigt till en början och jag är fortfarande lite stel till att det faktikt är rätt entonigt. Det positiva är dock texterna, några av dem är rent ut sagt sjuka och jag kan inte sluta sitta och sjunga med i huvudet med texten på skärmen. Första låten på albumet är placerad med omtanke, för den är helt klart en utav de bättre. Likaså andraplatsen. Efter det kommer den milda mitten och avslutningen är rätt okej. Favoriten är ju helt klart Rite of spring och jag rekomenderar er starkt att lyssna på den och minst sagt läsa texten. En del kommer nog tycka att den är ytlig, och jag kan delvis hålla med, men den är ändå helt perfekt. Livet är ju jävligt ytligt så...

Till min stora förvåning så märkte jag efter att ha laddat ner "we don't need to whisper", albumet som jag hade en gång i tiden, så var det itne alls samma låtar som jag haft. Så nu måste jag leta upp de låtarna som jag en gång satt och megadiggade till här. Vad jag vet finns det inget mer album med dom?

Jag hade tänkt skriva om en annan sak också men jag orkar inte bry mej om skiten!

Markus

Lättnad är tung

Ärligt talat så har jag skrivit typ femton djupa meningar nu där jag försökt uttrycka mej men jag har raderat dem hundradelen efter att de blivit klara. För det jag känner kan jag inte beskriva och jag kan inte förstå. Ni kan inte heller beskriva och inte heller förstå. Att inte veta vad som är sant och vad som är lögn är nästan värre än själva ljugnadet i säg. Om du ljuger för mig så visa aldrig den dolda sanningen. Jag vill inte veta. Nu vet jag och det är något jag får leva med. Men vi är gjorda såna att vi låtsas som att det negativa vi  upplever aldrig hänt. Det skall tydligen få oss att må bättre. Men låtsas aldrig som att allt är som normalt. Det är det inte. Framtiden är aldrig likadan som sekunden just nu. Det vi gjort kan inte göras ogjort och det vi sagt kan inte bli osagt. Så med andra ord, låtsas inte, ljug inte. Säg inte saker till mig som du inte menar om du vet att jag så gärna vill höra dem. För jag är svag nära dej men ändå starkare i din närhet.

Att glömma är jävligt svårt när man ständigt blir påmind!

God natt

Never the same

Först så tänkte även jag ta till vara på nattens unga timmar och skriva något jävligt smart och imponernade. Men sen så slog det mej att vad fan har jag att berätta som är av vikt egentligen? Plugghelvetet som ligger här jämte är ingenting annat än tungt för mitt samvete. Fan, jag borde plugga skiten ur den jävla boken. Men varför ska jag lära mej om varför vindarna kommer från öst vid ekvatorn? Jag vill hellre lära mej varför mjölk är vit eller något sånt där annat onödigt vetande. Jag har också kommit på att trots min stora fascination över att hästar sover stående, så har jag aldrig tagit mej tiden att studera en sovande häst. Men ska jag vara helt ärlig så är jag inte ens säker på om de sover ståendes? Shit, nu svävade jag alltför långt ifrån det ämne jag tänkt hålla mig vid. Men orka göra allting man gör välgenomtänkt och ordentligt. Någon måste ju vara motparten. Jag tänker avsluta det här "verkligen-inte-jag-inlägget" med att skriva ett citat från en föreläsning jag var på under UF-kick offen.

"För att halka på rätt bananskal i livet måste man käka en jävla massa bananer!"

God natt
Markuz

and you can't leave me if I'm already gone

Fan, fan, fan!

Jag måste plugga as till geografi provet imorgon. Men jag kan inte det för jag ska in och träna i borås. Jag kanske ska prata med coachen idag också, eller imorgon. Jag har bestämt mej nu, jag orkar inte mer.

Markuz

Fan va ful jag är!:)

HAHA, nu är jag så dära matriellt glad som man blir när man precis fått någon ny ägodel eller liknande. Typ nya kläder, mobil eller bara typ massa pålägg i kylskåpet kanske? Aja iaf, jag har nämligen fått en ny mobil. Fått är faktikst precis rätt ord för jag tecknade bara ett nytt abonemang och fick mobilen på köpet, klassiskt. Sen så gick jag till J&J å kollade på mössa. Mohaha, jag hittade en så ful smurfmössa som var randig och svartgrå. Jag var bara helt enkelt tvungen att köpa den. Orka bry sej om jag såg ut som en utav snövits drvärgar. Den var kul å fungerar för att värma öronen med. Passar mej helt enkelt. Köpte även en slags sjal, ser typ ut som en palestinasjal men inte palestina mönster. Lite bögigt men va fan, jag bjuder på det. Vet ni va? Min cykel blev stulen idag igen!!!! Eller ah min egna cykel var ju redan stulen, så jag tog morsans, å den blev stulen idag.. fast när jag åkte med per hem å va förbannad så såg jag den ligga mot en stolpe en bit hemifrån:O silken jävla tur!!! Men jävla idioter som inte orkar gå typ 10 minuter!!!

Hmm, jag tror inte jag har något mer att berätta idag. Kanske sen. Återkommer.

KRAM!


Min smurfmössa mohaha


You can't lose what you never had

Fan, jag kan inte glömma. Jag kan inte bara lägga alla mina känslor åt sidan och låtsas som att jag inte bryr mig längre, låtsas som att jag inte tänker på dej. Ett tag trodde jag faktiskt att jag skulle klara av det. Att om man låtsades att allt var som förut så skulle jag glömma och hitta någon annan. Jag kan inte, inte just nu iaf. Det finns nog ingen som förstår mig, jag måste verka helt knäpp som känner så här för någon som jag inte ens haft. Det är bara så jobbigt att hålla inne allt. Att veta att det aldrig någonsin kommer betyda något ändå. Fan, tänker på henne, det är typ det enda jag gör. Sen hittar man små luckor när något kul händer och man måste ha tankarna på något annat. Jag behöver en fet jävla lucka för att glömma henne det kan jag säga. Men grejen är ju den att jag vill ju inte ens glömma? Men ibland måste man väl helt enkelt göra saker som man inte vill...

Skolkatalogen kom idag, den gör ju inte det hela mycket enklare, fan. Och dessutom ska man nu behöva lyssna på alla som beklagar sig över hur dåliga de blev på kortet. Vad gör det egentligen? Alla vet ju hur man ser ut ändå. Det är ju inte precis så att man går runt och ser ut precis som på skolkortet hela tiden. Jag orkar inte tänka på om folk tycker jag blev cp eller inte på skolkortet. Jag menar, varför skulle jag ödsla energi på det? Någon måste ju vara kontrasten till de fina med haha.

Ikväll har jag träning i borås, är inte så sugen idag. Mest för att jag är jättetrött efter att ha haft basket alla dagar den senaste veckan utom onsdagen. Ikväll ska jag prata med Lisa iaf:) om hon orkar stå ut med mej.. och om jag orkar vara vaken^^

Aja sköt om dej!
Markus

Gosh

Jag måste bekänna att jag är lite smått kär i denna tjejen. Hon är sjuk i denna videon;P


En alltför klassisk text som ändå avgudas utav mej

You're the words that come out easy,
And I am speechless at best.
Your star it seems to shine above the rest.
You're the face before the cameras,
The smile i'd like to earn.
The closest thing to perfect,
In a hollywood to burn.
You're the beauty that is deeper,
Than eyes can merely see.
The closest thing to perfect.
But the farthest thing from me.



I'd love to be,
The shoulder that you cry on.
I'd love to be,
The friend you call when things are great.

You're the dream that hasn't ended,
And I'm still anxious for rest.
Your words they seem to hang above my head.
You're the bud before the flower,
Unfurls into full bloom.
Captivating beauty,
But it maybe all too soon.
You're the song that writes a story,
But leaves a lot to read.
The closest thing to perfect,
But the farthest thing from me.


And like I really deserve a chance to,
Sit across the table,
And tell you that I think you're wonderful.
And I think you're something special.
I guess this is my only chance to,
Say I wish I knew you,
Because I'm sure you're wonderful,
If I'd get to know you

Anonyma jävlar haha!

När lovet började sa jag till mej själv att nu ska jag fan ta tag i skolskiten och göra det jag inte orkat i skolan. Jag bestämde mej också för att göra massa kul och vila ut. Nu kommer utvärderingen och den är inte precis så som jag hade velat att den skulla vara. Det började åt helvete fel med helgen, men jag lyckades iaf göra något jävligt kul på onsdagen när vi stack till Danmark. Min pal Elias ska skriva om det har han sagt och det första jag ska göra när jag läst om det är att lägga in en länk här. Så jag har faktikst haft lite kul såhär på lovet också. Jag har dock inte lyckats med punkten att vila ut. Fan jag är nog tröttare än vad jag var innan lovet hehe. Men sen så lever man ju bara en gång åxå! Ehm och så var det ju det dära med skolarbetet också. Fan jag sitter å skriver på en text nu om varför jag inte tycker att homosexuella ska få adoptera. Det är svårt för jag vet inte riktigt varför jag tycker så. Det är bara min åsikt helt enkelt, Fast det är klart att jag har några orsaker till varför jag tycker det men det orkar jag inte dra här och nu. Det är allt för debattigt för att jag ska gilla ämnet.

Nu har jag iaf en sån dära känsla. Typ "dagen innan något tråkigt" känslan. Som den vanliga "söndag-slut-på-veckan-känslan" fast lite värre eftersom det varit lov. Men det ska faktikst bli kul att gå till skolan imorgon också. Om man inte tänker på själva skolarbetet.

Om någon har något kul att berätta eller något som kan vara kul att skriva om så skriv en kommentar eller någe=)

Back to basic again! gaaah
Markuz

You Name It

Sitter å lyssnar på Elias myspace-musik nu, med laptopen kopplad till datorn. Tror det är "the Streets" nu och den är faktikst helt okej. Jag har ont i underarmen och det vette fan varför, jag har träningsvärk i hela kroppen men det var det fan värt! Vi vann mot borås. Behöver inte säga något mer. Den här bloggen skall handla så lite som möjligt om basket och så mycket som möjligt om mitt liv. Det slog mej nu att det kan bli lite svårt då basketen är en rätt stor bit av mitt liv hehe. Men aja, den ska handla om allt det dära andra som jag ska lägga ner så mycket tid på någon annan gång när jag har tid.

Jag vill åka till malmö på You Name It för de e typ massa bra svenska band(!) som kommer, hoppas att den lördagen är ledig. Snälla! Ni som vill höra vad de e för typ av musik kan söka på Milkie, Dicember och Fakie for nothing på MySpace Music, jag lovar, definitivt värt ett besök! Någon som är på?

Förövrigt så har jag i tre dagar nu funderat på hur fan man gör mjölkfritt smör????

Markuz

Musik och tack

Jag såg ditt favoritprogram idag. Där sa någon "alla låtar tar slut men det är ingen anledning att inte njuta av musiken". Så jag insåg hur dum jag varit. Alltså jag är tacksammare än någon annan för musiken om du fattar. Även om den tog slut. Äsch, jag hoppas du förstår. Det är ju ditt program liksom^^

BTW, min bloggpaus är över nu, efter några snälla och smarta kommentarer från snälla och smarta personer.

Ha de underbart!
Markuz

Believe me

Ehm, jag har ångrat mej, jag tror bara att jag tar en paus.



Hej då

"jag har hört kommentarer om dig"

Ehm, jag tror inte att jag vill skriva blogg mer. Folk bara missförstår mej och tror att jag är någon sorts idiot bara för att jag gjorde fel. Jag är iaf den som inser att alla kan göra fel och att alla borde bli förlåtna.Jag är inte alls är en dålig människa som folk tydligen sagt. Om jag hade vart det så hade det inte gjort så jävla ont att få höra att folk tycker jag är en idiot. Jag önskar bara att ni kunde lägga ner en liten bit av er energi för att ta reda på hurdan jag är. Jag tror att det blit bättre om jag slutar skriva här så kan ni som inte gillar mej berätta det för mej live(vilket jag hoppas ni gör) och jag riskerar inte att säga något som misstolkas. Jag tänker avsluta den här bloggen med att be om förlåt till alla jag gjort något ont. Ni som jag inte vet om också. Så förlåt, jag vet att det inte är mycket till ursäkt men jag vet inte riktigt hur jag ska bära mej åt. Ska jag vara ärlig så vet jag bara ett fel jag gjort. Det var stort men jag gjorde så gått jag kunde för att återställa allt. Jag tänker säga tack till dej som kommenterade anonymt och inte sa något taskigt om någon, utan bara höll dej till sakfrågor och verkligen engagerade dej. Tack!

Hoppas ni kan sluta, precis som jag.

Hej då
Markus

Jag vill ha (im)puls!

Igentligen så borde det här inlägget handla om den här fantastika dagen och alla udda händelser den förde med sig. Men det är jag för trött för att skriva om så det gör jag imorgon. Förhoppningsvis kanske typ Elias skriver ett inlägg om vår resa eller något som blir mer utförligt och kul att läsa för er. Men en sak kan jag nämna nu innan jag tänker lägga ner huvudet på kudden för att försöka att inte tänka och somna in. Det var sannerligen en "impulsernas" dag idag!

Det har lugnat ner sig på min blogg nu, både i läsare och inlägg. Allting börjar återgå till det normala. Vilket är både dystert och bra. När allt är som normalt blir man sällan besviken men man blir sällan sådära underbart glad heller!

Funderar fortfarande på vilka de anonyma själarna var. Fan:P

VI hörs!
Markuz

RSS 2.0