Irritation

Ibland önskar jag att min farsa bara växte upp och mognade lite!

Svenskt beteende?!

Vi är så svenska vi svenskar! Jag ska förklara vad jag menar. Satt för några timmar sedan jämte en dam som uttalade sig på ett så oerhört, enligt mig, svenskt sätt. Hon hade bokat en resa till Canarieöarna igår. Men istället för att vara glad och längta efter resan så berättade hon att det var jobbigt att hon bokade den så nyligen eftersom hon inte hade hunnit se fram emot den länge nog. Okej, hon sade dessa meningar på ett lätt skämtsamt sätt men det är så oerhört svenskt att över huvud taget skämta/tänka så. Istället för att glädjas så hittar vi något negativt t.o.m. i det som nästan enbart kan ses som positivt! Vi irriterar oss på amerikaner som hojtar och ropar i publiken under tv-showerna och jag medger väl att denna irritation är befogad. Även jag blir sjukt irriterad på de omogna jävlarna ibland! Men i grund och botten tror jag att det kanske beror lite på att vi själva önskar att vi vore lite mer sociala. Att ta just publiken i ett amerikansk tv-program som exempel kanske inte var det allra bästa men ah you get it. Vem önskar inte att det skulle vara lite mindre stelt när man står två främlingar vid busshållsplatsen och väntar på samma buss? Det värsta av allt är att jag är precis lika svensk som alla andra svenskar! Inklusive mitt beteende...

Hugs!

Friskförklarad!

Nu jävlar!!


She don't sleep at night

Blogg, världens mest onödiga sak! Folk som sitter och skriver sina egna tankar, funderingar, åsikter för en knappt existerande publik. Oftast helt jävla onödiga funderingar dessutom. Det värsta måste ju ändå vara att jag är en av dem. En av de patetiska filurerna! Men en sak har jag iaf lyckats med - jag skriver inte modeblogg! Modeblogg är till för folk som inte kan bestämma själva vad de tycker är snyggt. Det finner jag mycket mysko. Det allra största själet till att jag skriver blogg är att jag inte har något annat för mig. Undra hur många utav mina blogginlägg som tillverkats efter att tanken "fan vad tråkigt jag har" cirkulerat innanför skallbenet. Minst 75% iaf! Ännu en vecka har gått där man spenderat NÅGRA timmar på ams.se. Fy fan vad tråkigt! I need a job! En bra nyhet är ju iaf att lagom till min 20-års dag blir systemet i Kinna omgjort till självplocks-butik. En av de sista i Sverige att genomgå ändringen men ni vet ju vad de säger, bättre sent än aldrig! Dessutom har jag kommit på att min 20-års dag ligger placerad på en lördag i almanackan! Hur gött är det inte att fylla 20 bast en sommarlördag i Varberg?! GANSKA gött! Vill för övrigt slänga en macka angående The Killers helråa framträdande på MTV Europe Awards. Helt insane kool ljusshow! Ta en titt på youtuban! Ah ni märker ju att jag svävar iväg in i bloggvärlden men där tog det stopp. Nu sätter jag punkt för min bloggsliga vandring för den här gången!

Hugs!


Nattestund

Det är sent, jag är hungrig. Kom precis hem från Torskens place där vi, tro det eller ej, har spelat familjespel i några timmar. Ett kast för den gamla goda tiden! Vi spelade travel persuit, som självklart jag vann och Jeopardy som vi aldrig hann avsluta.
Jag åt en riktigt god middag hemma hos Albinssons tidigare ikväll och under dagen har jag städat här hemma. Nu återstår bara en kvällsmacka och kolla ams.se sen blir det bingen!

SHINY TOY GUNS!!!!!!!



Hugs!

Tio timmars ljus

Om jag nu hade haft ett jobb, så hade jag nog vart fly förbannat trött på detta mörker. Jag vill redan kalla det för evigt mörker och det är bara i början på November. Tänk att åka till jobbet när det är mörkt, komma hem från jobbet när det är mörkt - varje dag! Usch och fy! Idag har jag suttit och letat jobb överallt i hela cyberspace men kom inte långt idag heller. Bara att fortsätta imorgon! Men imorgon har jag lite jobb hos morsan så några slantar kan jag tjäna in där iaf. Idag åt jag dessutom min första pepparkaka i år. Den var inte så god, för den var köpt i affär. Det ska vara hemmabakat! Herre jävlar, jag skriver om pepparkakor i min blogg. Sjutk ointressant detta inlägg måste vara. Skit samma för på fredag ska jag till sjukan och ta blodprov och förhoppningsvis kommer inte proverna att visa något och jag kan börja träna basket igen!! Weei!

Mor ropar! Måste dra!

Hugs!

Det gäller att få tummen ur!

Nu ska jag fan få tummen ur och fixa min demo. Tänkte åka ner till studion i veckan och prata med dem, beställa tid osv. Se vad de kan göra och ta reda på lite allmän information helt enkelt. Det ska bli jävligt roligt att få göra detta. Jag har redan frågat Elias om han kan tänka sig att rita ett omslag till skivan. Vore kul att ha den i en snygg "förpackning" så kan jag ge bort den i julklapp till släkt och vänner. Har redan bestämt namn också! Haha, märker nu samtidigt som jag skriver att jag är lite tönt just nu men äsch, det kan man väl få va någon gång emellanåt.

Imorgon är det ju för övrigt Fars dag. Vilket jäkla påfund! Jag har som vanligt glömt att köpa någonting till farsan men tycker att det räcker med den dyra tröjan han fick i födelsedagspresent för en vecka sen! Det får bli raklödder eller något i den stilen i morgon helt enkelt!

En annan mycket irriterande sak är att jag fått en röd fläck på nästippen! Jag vet inte vad det är, det ser ut som att jag skulle ha en inflammerad finne där men icke sa nicke! Jag tror det är typ nare eller något men känns konstigt att ha det på näsan. Det svider inte mer än när jag stryker på mjukgörande salva vilket jag gör för att jag hoppas att det ska försvinna då. Äsch, kanske inte så jäävla intressant? Jag ska hålla käft!

Dagens låt:





Foto-epoken

Jag är rätt säker på att när vi människor sitter och äter spaghetti och köttfärssås på tub i våra läskdrivna automobiler någonstans i närheten av Mars om sisådär 500 år. DÅ kommer denna tidsperiod i historien som vi just nu lever i kallas för "foto-epoken" eller typ "foto-åldern". För det är fan sjukt hur många kort som tas nu för tiden! It's fucking kameror everywhere!! Inte nog med att i princip varenda jävel har en digitalkamera som består ungefär utav 99% LCD-skärm utan de finns inbyggda i datorskärmar, mobiltelefoner, väggar, mp3-spelare, bilar, ja fan allting! Det värsta är att jag har en tendens att inte bli bra på bild oavsett vilket kamera eller hur många pixlar det än finns. Jag kör alltid på festsyndromet close-to-the-lens-looking-very-shiny. Jag har funderat på hur många kort som tas varje sekund i världen och tror mej ha kommit fram till en rimlig slutsats! Det tas garanterat för många kort varje sekund i världen för att vi människor ska kunna uppfinna någonting som kan räkna eller föra statistik på de siffrorna! Om man skulle slå ihop alla kamerablixtar till en enda gigantisk tror jag vi skulle kunna skapa en ljusbomb som smälter solen eller åtminstone få den att tvivla på sin egen existens!

Tacka Facebook för att äntligen ha kommit fram med ett bra namn på denna tid i historien!

Hugs!

Dagens Låt:


RSS 2.0