Kompletering

Kan ju komplettera det förra inlägget med att svenskarna dessutom är en av de folkgrupper som har minst sex i världen. Så det verkar ju egentligen inte löna sig att vara singel. Fast det beror ju såklart på hur man nu ser på den här saken med singel/sex. Men ändå, en intresseväckande information är det allt.

PiP

Intressant

Trots att jag hatar debatter och speciellt när de sänds på TV så sitter jag nu och kollar på en. Eller tja, jag snarare ligger halvdöd och kollar på den. Men för en gång skull så är de inte förbannade på varandra och pratar om något som faktiskt är intressant. Jag lärde mig precis att Sverige är ett av de länder i världen som har mest singlar. Stockholm är tydligen den singeltätaste staden i världen. Intressant tycker jag. Vissa i programmet påstår att det är att i värt samhälle lär vi ut att det inte är negativt att vara singel och att det är okej. De menar också att detta kan vara en anledning till att skilsmässorna bara ökar. När kvinnorna kommer upp i 30+ börjar de känna att deras biologiska klocka kanske börjat ticka och de kanske kastar sig in i en ralation för snabbt, gifter sig och sedan efter några år så måste de verkligen kämpa för att hålla ihop. Jag orkar egentligen inte tänka på vad som låter vettigt men det tycker jag nog. Det vore ju inte konstigt om det var så i alla fall.

Men va fan, jag har precis förlorat en match med 2 poäng, jag är förbannad som fan, så varför skriver jag om detta här och nu?!

(Jag gjorde i och för sig 35 poäng vilket är nytt personligt rekord*glaad*)

Ciao Bella!

Men herrejävlar!

Okej, nu kan jag fan inte hålla mig mer. Ska försöka att inte nämna massa namn nu. Jag är precis hitkommen från Facebook och jag är upprörd! Jag är upprörd folk! Varför alla dessa album vid namn, jag och min baby, jag pussar på min älskling, vi två, jag är sååå kääär, vi två för alltid?... Ja, fan, jag skulle ju kunna hålla på och rabbla namn tills solen trillar ner och farsan får tillbaka sitt hår! Grejen e den att hur mycket jag än försöker sätta mig in i situationen så förstår jag inte. Jag menar, jag skulle inte vilja att folk kollade på typ 30 olika kort när jag kysser min flickvän, hur mycket jag än tycker om att göra det. Sen förstår jag ju att folk är lyckliga och glada och inte skäms över att visa det, det är inte det som är problemet. Det gör inte jag heller, jag är så jävla lycklig och stolt, men inte fan tvingar jag er kolla på min tunga. Jag menar, det är ju fan likamed omöjligt att inte gå in på de motbjudande albumen. Och ja, jag tycker också det är kul med kort när man är tillsammans, för att kolla på och minnas tillbaka till just den stunden...Men till skillnad mot så många så tänker jag inte förstöra dem med Facebook!

Peace! (som en rappare uttalar det, hårt och koncist!)


Haha, vilken lirare

Haha, ja, fy fan vilken lirare. Andrew WK !! Med genomtänkta titlar som t.ex. Party Hard, Long Live the Party, It's time to Party och ett ös som fan inte ger vika till balladerna för en minsta sekund så lyckas han fan fånga mig. Som ni ser så är ju ordet party återkommande i många av låtarna och det känns faktiskt helt rätt. För om jag hade vart på en död fest och velat ha igång folket, då hade jag satt på Long Live the Party utan att oroa mej för fortsatt tystnad. Fy fan. Inte för att det är så värst bra musik, men ändå. Det är fan rakt på, ös ös ös och lite fullt ös! HAHA, jag ligger här, i min säng, klockan är 23.55, och lyssnar på det här. HAHA, Det går bara inte att inte flabba. Så jävla go snubbe! Nu gick låten I Love Music igång. Inga kontroverser eller krångliga omvägar där inte, Rakt på sak ska det vara! I Love Music.. Wooord...

Neverending fights

Okej, här kommer en update på hur läget ligger till med min demo. Jag är just nu i konversation med killen som hjälper mig på Recordia. Jag har fått lite alternativ att välja bland och kan inte riktigt bestämma mig. Helt klart är ju att detta kommer kosta pengar! Ganska mycket pengar! Men det kan bli ett kul minne att ha med sig när man blir gammal och kanske framförallt roligt att sätta på en skiva som man faktiskt gjort själv! Så just nu är jag i stadiet där jag funderar på hur jag ska göra. Antingen gör jag bara en vanlig inpelning, eller så kan jag kanske spela tillsammans med mina kusiner som är musiker, få lite stämmor och sånt, eller så kan Fredrik "bygga" en bakgrund åt mig, som han kallar det, vilket just nu är rätt intressant, eller det sista alternativet, att be proffsmusiker komma på bas+trummor till min låt och spela in det på min låt. Dock till en kostnad av cirkus 3000 per låt. Men men.. Vi får se vad framtiden kan utvisa!

Things you own end up owning you...


Go Japan!

Solariet jag legat i idag var varmt, fruktansvärt varmt.Och ja, jag kanske tycker det är gay att sola kärringagrill i vanliga fall, men ni måste ju förstå att det självklart inte gäller mig. Jag är just nu mer lik Japans flagga i ansiktet än mig själv och jag gillar det! Jag gillar när man får valuta för pengarna, no matter what. Dessutom luktar jag precis sådär man gör när man solat, måste vara B-vitaminerna i huden eller något. Det luktar lite sommar, men mest bränd hud.

Jag kan även rapportera att jag är cirkus fem hårstrån manligare på mitt bröst nu än bara för en vecka sedan! Utvecklingen fortsätter i rasande takt. Återkommer med mer fakta kring detta snart!

Konitshua!

RSS 2.0