If it wasn't for you I'd lift from the ground

Yeeeah! Hey folket! Guess what? Jag kan inte somna! Så vad gör jag? Jag tar fram en av de två laptopsarna som står på golvet och klickar in mej på world wide web för att surfa runt på vågorna lite. Jag hittar inga goa ställen att surfa på dock. Efterfesten är utslitet och min blogg ser tråkig ut. Det är väl delvis därför jag fyller på nu. Innan satt jag och kollade på tv och fick se en begravning. Med tårar forsandes ner för kinderna tänkte jag att detta ska jag skriva om i min blogg. Så jag hämtade servetter med extra bra uppsugningsförmåga och papper och penna. Jag skrev och skrev och skrev och det slutade med att jag spelade basket med bollar gjorda av papper. Okej, skippa de senaste meningarna, för inget av det är sant. Vet inte varför jag skrev det. Jag har inte gjort något mer än att se på tv och ätit ostbågar och smörgåstårta och suttit vid datan. Jag har iaf kommit på en sak som kan va rätt kul. För att bevisa hur onyttigt jag äter tänkte jag skriva vad jag käkat under dagen varje gång jag bloggar. Iaf så länge jag orkar hålla på med det. Endast för att du som läsare ska få lite bättre inblick i min vardag! Shit, där överträffade jag mej själv. En sak som går mej på nerverna är att jag har typ 8 aspiranter på min longboard och jag har svarat på alla mejl men ingen har skrivit sen igen, trots att de säger att det är jätteintresserade osv.. Nåväl... Måste åka t gbg för att be snubbarna på JAM hjälpa mej att installera ljudkortet å alla dess tillbehör. Då ska jag även köpa nya strängar till gitarren, behöver bytas! För övrigt har jag suttit en del vid pianot idag och nästan tagit fram en helt egen låt. Den låter inte helt för jävligt faktiskt. Mycket bättre än exempelvis Brittney spears iaf!

Dagens intag:

Frukost: En fralla med baconmjukost på tub, två skogaholmsmackor med samma pålägg, ett glas mjölk.
Lunch: En köttbullemacka och en liten räkbaguett
Middag: Två mackor med baconmjukost och en energidryck
Kvällsmat: Smörgåstårta och coca cola
Efterrätt: Ostbågar och resten av colan;) + vindruvor!

Bara för att jag inte har något bättre för mej...

Markuz

Försäljningsrekord

Ja, faktum är att efter dessa två dagar med slit å ståhej på UF-mässan i Borås har Krokigt UF lyckats sälja 16 krokar. Detta är försäljningsrekord för oss, iaf om man räknar vid ett och samma tillfälle. Men efter två dagars mässa är jag rätt trött på skiten och tänker därför inte nämna den mer här. Är precis hemkommen efter att ha chillat lite hos Kajsa (tack för gästvänligheten btw) vilket var trevligt. Var tvungen å chekka in hennes lya också! Dessutom har jag tryckt i mej en påse med godis ikväll, trots att det bara är torsdag, men det behövdes och jag förtjänade att unna mej den.
Nu är jag trött i armbågarna som tar stryk när man ligger på mage i sängen och skriver så, Godnatt!

Markuz

En klassiker upprepas

Ursäkta ursäkta. Men bloggen fick låg prioritet nu i några dagar. Antar att det är något ni får leva med kära läsare.
Är precis hemkommen från bortamatchen i Borås. Det var återigen dags för Marbo - Borås derbyt mellan U20-lagen. Med andra ord, det var återigen dags för oss att vinna. Alltid lika härligt att vinna mot dem även om det satt hårt inne denna gången. Nu har jag den dära sköna känslan i benen. Den som bevisar att man verkligen är helt slut. Inte för att jag tog ut mej särskilt mycket utan snarare för att jag inte spelat match på ett tag. Nu strax när jag ska sova ska jag iaf njuta av att kunna ha benen helt stilla och bara sjunka genom madrassen. Jag känner för en natt med märkliga drömmar och noll uppvakningar. Hänt i helgen då? Jo i fredags tog jag det lugnt. Träning och chillade för mej själv hemma vilket är rätt uppskattat ibland. På lördagen var de med lugnt med en trevlig filmkväll på slutet!:) Söndagen var hellugn men passerade rätt fort ändå. Idag var Elias Monster här och paintade våran monter med logotyp och shit.
Det var sjukt. En sjukt rolig eftermiddag haha. Det började med att vi körde förbi elias för att hämta spraycans, då blev torsken stressad och tutade i bilen flera gånger eftersom elias tog några minuter på sej för att hämta skiten, och vad händer i nästa sekund? Jo, PANG! Det smäller till mot rutan, smet över hela fönstret, svagt gult genomskilning. Elias kastade ett  ägg på torskens bil HAHA. Torsk i sin tur blev typ chockad(?) och förblev tyst resten av resan hem till mej. HAHA. (hade jag med vart) höhö... Vi bärde ut monterväggarna som var nymålade vita. Ställde dem mot husväggen och slog ihop dem med metalljärn för just ändamålet att hålla ihop montern. Vips, det blåser till och monterväggen vinglar till. Ett stort jävla metalljärn ramlar ner i Pers panna hahahaha, men han har inget val än att snällt stå kvar och förhindra väggen från att ramla, och helt enkelt bara ta smällen. Men det visade sig bli för mycket, så väggen ramlade i vilket fall. Rakt på en stol och en utav de tre träskivorna som väggen bestod av gick av på mitten???? Det var som hämtat ur en film.

Och nu sitter jag här med en enda fråga:

Har något någonsin varit enkelt för Krokigt UF?

svar: nej...

Ha en bra dag

Markus

Friends

Jag vet att inlägg om vänner är mer klyshiga än en ros på alla hjärtnas dag men jag tänker ändå vara en i mängden och tillägna detta inlägget till mina friends. För det finns vissa saker som är värda att riskera andra saker för. En sån sak är just en vän och vi är alla i allmänhet för kassa på att berätta för varandra att vi är viktiga. Så jag tycker jag kommer undan rätt billigt genom att skriva ett sentimentalt inlägg i min blogg hehe. Nej, men skämt och sido! Ni betyder alla jävligt mkt. Alla från den närmsta till den mest avlägsna. Från den man spenderar mängder av timmar med till den man aldrig utbytt ord med mer än på msn. Alla fyller en funktion. En funktion för varandra. Den som står för chillkvällen hemma hos sej varje vecka, den som ställer upp och kör folk, den som skrattar åt ens skämt även om de inte ens är roliga och den som lyssnar när det som mest behövs...



Hawk Nelson is my friend!

Trots att jag har en träning att åka iväg till om en halvtimma...
...och trots att jag nästan frusit händerna av mej idag...
...och trots att min nya design på bloggen ser ut som en blandning mellan en Kellogg's reklam och en betongfabrik...
...så mår jag väldigt bra!

För solen strålar in sådära irriterande rakt in i mina pupiller som den bara gör de första dagarna på våren. Och trots att de kan verka smått feminimt så glädjer det mej faktiskt att se orangea och lila knoppar titta upp ur jorden jämte huset. Det betyder nämligen att snart är sommaren här och fy fan vad jag längtar! Ända sedan igårkväll har jag befunnit mej på ett bättre ställe. Endorfiner springer 100meterslopp runt mitt huvud och jag bryr mej inte om att de sabbar min frisyr. Jag har äntligen kommit på en bra och speciell story för en låt. Så den tänker jag inte tappa ur minnet. Headphones ska den heta och kommer bli jävligt bra. I can feel it! Om ni inte redan märkt det så befinner jag mej som sagt på nåt ställe där jag känner mej glad över vad jag än gör. Jag längtar faktiskt en aning till skolan.

Hur avrundar man ett sånt här inlägg då? Äh, vad fan..

Hej å hå!

Markus

Nothing

Har itne mycket att säga..

Mer än att världen är väldigt liten ibland...


Men det finns väldigt många bra saker i den!

Ouuuh, ouuhhh!

Just nu sitter jag i soffan på övervåningen. Jag känner ett svagt illamående, säkert på grund av godiset jag precis tryckt i mej. Jag känner också en viss besvikelse, eftersom Borat inte var alls så kul som jag förväntat mej efter all underbar kritik. Men mest är jag trött i kroppen. Allmänt trött är jag också. Det enda som ger mej glädje just nu är den otroligt fina låten som strömmar från mina lurar. Okej, jag ljög, det är inte alls det enda men. En låt kan vara jävligt bra även om den knappt har någon text. Som i denna. De sjunger typ bara Ouuuh hela tiden men det räcker, mer än väl. Nu tryckte jag på repeat för fjärde gången under detta inlägg. Egentligen borde jag göra som de sjunger. I smile cause everything is alright. Jag tror faktiskt jag ska börja göra det lite mer trots att jag inte ens gillar mitt leende. Men det smittar ju. Le så ler alla. Ibland funderar jag på om folk förstår hur jag tänker. Sen brukar det slå mej att jag själv knappt vet. Ibland får jag öven för mej att alla är precis likadana och tänker precis likadant. Men tja, det vet jag ju att vi inte gör. Åh fan vad jag äskar när han sjunger halsen av sig så här! Jag tror jag bara ska sitta här resten av kvällen och låta musiken göra mig lycklig. Förbli oberörd. Som jag är så jävla bra på - att fejka att jag är.

Men hej på mej! Fan vad lycklig jag blir av att läsa alla mina posetiva tankegångar haha!

Fuck me
Markus

En spruta lugnande, tack!

Fy fan! Just nu skulle jag kunna döda tror jag. Jag är såå jävla irriterad och arg! Jag tar det från början:

För ungefär två veckor sedan beställde jag mitt efterlängtade ljudkort från Jam.se, en stor musikkedja. Jag fick också med Cubase Le och Gigastudio på köpet vilket är två riktigt stora och bra program. Allt för 2000 kronor! Jag satte in pengarna på deras bankgiro och väntade sedan i en vecka för att få kortet. Genast satte jag mig och försökte installera kortet men mitt i installationen dyker ett felmeddelande upp: "The program can not be installed on this system". Konstigt tänkte jag, eftersom det sista jag kollade innan jag köpte ljudkortet var att det fungerade med just Vista. Arg och irriterad (redan då) skickade jag iväg ett mail till Jam.se och paketerade ner ljudkortet i paketen igen. Man får nämligen inte returnera ljudkort om man använt dem eftersom de registreras över nätet. Idag hittade jag drivrutinerna på nätet och blev överlycklig! Så jag satte igång med installationen igen och det verkade gå bra till en början. Själva kortets installation gick utmärkt och även Cubase Le. Sedan var det dags för GigaStudio och naturligtvis - mer krångel! En sorts krångel som jag inte har en aning om hur jag skall lösa? För att kunna använda programmet måste man registrera produkten och det gjorde jag. Men vad händer då? Jo, jag får ett mail där det står att någon annan redan använder min produkt-nyckel!!! Hur fan är det möjligt? Jag har pröjsat 2000 spänn för ett helt nytt ljudkort och ny programvara! Nu har jag inte en aning om hur jag ska lösa det? Får väl ringa Jam eller något. Som om inte detta var nog... När jag äntligen skulle spela in lite i Cubase så känner inte programmet av Input-signalen. Så just nu är jag helt bedrövad. Jag börjar fan nästan lipa av all frustration! Shit!

Snälla heeeelp!

Markuz

To a girl who got into my head and all those fucked up things I did

Jag är inte bakis men jag mår fan inte bra. Jag mår askonstigt just nu om jag ska va ärlig. Ibland ogillar jag mej själv så mycket att jag nästan kallar det för att hata men det vore fel. Nu är en sån stund i vilket fall. Äh, jag vet fan inte vart jag vill komma med detta men åt helvete med mej och mina jävla tankar. Jag är hopplös.

Förlåt


I'm a fire and I burn tonight

Hey bloggen!

(Varje gång jag säger/tänker/hör ordet blogg så slår det mej att det är ett jävligt fult ord!)

Jag antar att jag tänker göra ett sån dära klassiskt "summera-helgens-äventyr" inlägg nu så jag avråder väl egentlgen er från att läsa detta för det kommer nog bli rätt hög tristhetsgrad.
Gårdagen passerade fort och jag inledde den med att städa hela huset eftersom jag planerade att ha förfesten me grabbarna här hemma. Blev en kort paus i röjjet när jag åkte ner till mormor och morfar för att skeda i mej tre portioner av hennes underbara hamburgersoppa! Sedan var det bara att åka hem igen och fixa klart allt, inklusive mej själv.
Senare på kvällen kom gubbsen och vi hade de chill i några timmar. Tjöta, lyssna musik, tävlade i stryk, sjöng och hade oss. Sedan kom några extra karaktärer en stund innan vi skulle dra. Cissi droppade in och donerade ett vinglas till min vinglassamling haha och Robin kom även in och tjöta en stund, har inte en aning om vartifrån han kom.
Sedan blev det dags att sticka och jag blev förolämpad av Bengts broscha tror jag det var som blev assur på mej för att jag var tvungen att springa och kolla om jag låste huset. Satte mej alltså sist i bilen och blev upplyst om att jag tydligen trodde jag var bättre än alla andra för att de va tvungna å vänta på mej? Jaja, skit samma...
Satt hela vägen dit å va förbannad typ...
Väl på kulla hade jag en rätt trevlig kväll. Förutom att jag gjorde det jag alltid gör! Nämligen trampa i en meter djupt vatten typ. Så nu luktar min DC skor typ träsk.
Jag orkar inte skriva om allt som hände. Men jag är trött på kulla. De rosa väggarna, den äckligt blöta skogen å alla idioter som finns där. Jag känner för en trevlig hemmafest nästa gång där man bara kan ta de lugnt å chilla å snacka me folk och ha de allmänt trevligt! Aja whatever...
Idag gick jag upp klockan ÅTTA! För att städa och sedan åka iväg och doma en match!! Fy fan! Behöver väl inte säga mer egentligen. Nu är jag trött i fingerspetsarna och mitt ena ben sover så jag avsluta här.

Ha det gott
Markus

Helvete

Vad fan håller jag på med? Jag simmar på jävligt djupt vatten, nej, jag simmar inte ens i vatten, jag simmar i olja! Jag är nog inte alls som ni tror och jag tror nog helt fel om er också. Jag är en helt jävla vanlig person som fungerar precis lika tråkigt och schemaenligt som vilken människa som helst. Det finns en helvetes massa saker som är speciellt med mej, men om man vill minnas, så finns det speciella saker med alla och därför trampar jag mej själv på tårna när jag kommer på att alla mina speciella saker är tråkiga. Men jag gillar att vara mej!

Pengar är till för att spenderas!

Varför kommer inga mail där det står att alla mina saker blivit skickade?! Jag vill ha kolli-nummer nu!!!

Hälften av det roliga är ju att följa paketets väg genom postens system;)

Det skulle handla om vatten men...

Without You - Markus Alm

Another sleepless night
I know that I just losed the fight
We had tonight
It was more than right

I know what I have put you through
And all the things I did to you
It hurts to here you say
You wanna get away

These scars will always bleed if you are gone
So I took my only hope and wrote this song

I'm a fool
Without you
I'm a fool
Without you

Those three words
Has never been enough
My whole world
You've built up from a crush

And now there's nothing I can do
To make up what I've done to you
Whas this a mistake?
I'd do whatever it takes

My heart will always bleed if you are gone
So I took all of my hope and wrote this song

I'm a fool
Without you
I'm a fool
Without you

What can I do, Oh what can I say, to make you stay with me
(I'm sorry)
What can I do, what can I say
(I'm sorry)
I made a mistake, but nothing was fake, I'm the one to blame
(I'm sorry)
Nothing can stay, exactly the same
(I'm sorry)

I'm a fool
Without you
I'm a fool
Without you



Radio

Jag har precis sett min favoritfilm för andra gången. Den heter Radio och är den mest underbaraste film som går att se. Jag ljuger inte! Jag tar tillbaka alla tips jag någonsin gett angående film och säger att om ni ska se någon film så ska ni se denna. Cuba Gooding Jr. bär huvudrollen som en handikappad ung man och han spelar så jävla otroligt bra så man kan tro att oscarsgalan arangerades i hans ära. Det går inte att beskriva hur mycket jag gillar den filmen. Det finns frekvenser där man nästan börjar gråta av sorg och perioder när man börjar gråta av lycka. För den handlar om såna viktiga saker. Hur en person kan påverka så många mäniskors liv så mycket utan att ens veta om det själv. Hur man borde behandla varandra. Det finns falskhet precis som i verkligeheten. Jag kommer aldrig att glömma denna filmen för den är så otroligt enormt bra. Senast jag såg den var för 4 år sen tror jag och nu såg jag den igen.

SE DEN!

"the way that he treats every one of us all of the time, is the way we wish we treated each other just parts of the time"

RSS 2.0