Sherwood

"There's to many ways I can spend hours in my day"

Just nu tänker jag orka skriva blogg. Men nej fan, ja ska inte sluta. Inte än. Kan va gött å ha. Eller något typ så. Snart ere studenten iaf. Ska bli tragiskt som fan. Roligt som fan med. Men jag kommer sakna min klass. Lätt den bästa jag någonsin haft. Gymnasiet har vart typ en dröm tack vare det. Ni är bäst! Fan va otacksamma vi e egenltigen. Det som alla kallar för jobbigt är fan inte så jävla jobbigt. Jag menar vi träffas nästan varje dag under de typ tolv första åren av våra liv. Ah jag hoppade över barndomens barndom. Men fan va kul man haft! Jag klarar fan inte ens av å tänka på att de e slut nu!

Hoppet är det sista som överger människan? right?

Kisses and hugs, not!

Markus

just because

vågar jag hoppas?

Spelning avklarad!

Idag spelade jag och Maria i Cafeterian i skolan. Det kom sjukt mycket folk mot vad jag hade trott. Maria var sjukt bra som vanligt, det är skitkul att sjunga med dej! Synd bara att jag klanatade mej så med barreklämman. Men äsch, shit happens! Jag hade iaf kul och hoppas att Maria hade det med. Tack alla som kom och tittade, det betydde mycket!

VI har även filmat händelsen och jag ska försöka få upp det på youtube för er som missade det men ändå vill se. Lägger upp länkarna här så fort det ligger uppe!

Vi fick sjukt mycket positiv respons och jag har fått en del sms. Det här gör mig så himla glad!

En rolig grej:

Satt och övade i ett grupprum i morses när Maria skrev prov. I grupprummet jämte satt tydligen lärarna på handelsprogrammet och hade möte. Vid ett tillfälle hörde jag att någon låste upp dörren till mitt grupprum och direkt tänkte jag "fan, nu störde jag dem". Han som öppnade dörren kallas för Ingo och verkar vara en skön gubbe. Har aldrig pratat med honom förrän idag. Först frågade han bara "vad gör du?" och jag hörde inte om han sa det på det positiva sättet eller det negativa. Jag svarade i vilket fall, "nääh, sitter å övar lite för jag ska uppträda i caféet lite senare idag". Han svarade något i stil med "Åh, vad kul! Du har inte spelat in något eller?" Jag svarade, "Nej, jag har det i planerna men det har inte blivit av än". Då sa han, "det tycker jag definitivt du ska göra, och sedan skickar du en demo till Ingo på handelsprogrammet". Jag svarade "ja, det ska jag göra, tack så mkt!" sedan stängde han dörren och jag log. Han sa också någonstans mitt i konversationen att lärarna på mötet intill satt och lyssnade när jag hade övat haha! Lite kul^^

En stor kram till alla som kom å kollade! En ännu lite större kram till Maria för att hon ställde upp och gjorde detta med mej!

Kraaaaaaaaaaaaaaaam

Markus

Är du klar å gå ner på stan?

Yo!

Hänt en hel del sen senaste blogginlägget. Studentfest vid sjön som uppvämrning till vårt klasschill i moas stuga på getterön i Varberg. På torsdagen stack vi först ner till Axbrink och tjötade lite på hans altan. Jag, Torsk, Per, Elias, Axet, Jackie och till slut även Bengt var där. Sedan begav vi oss upp mot sjön. Vi bestämde oss för att gå men kom bara halvvägs innan det kom en bil som vi fick lift med. Det var en morsa som skulle hämta sin dotter vid sjön. Väl framme möttes vi av typ 40-50 blivande studenter som alla var goa och pratglada. Det blev en kväll fylld med tjöt och jävligt mycket rök och värme vid elden. Men jag hade kul och även många andra som var där har uttalat sig positivt.

Dagen efter det var seg till en början. Skola dagen efter fest är väl inte att rekomendera. Men det var en hel del som inte var i skolan, kanske med festen som anledning. Förmodligen. I vilket fall så vart det bestämmt att vi skulle bege oss till Moas stuga klockan 16. Vi killar (som KAN hålla tiden) begav oss tio över fyra mot Varberg, där vi först stack in till stan och bytte en tröja på MQ, sedan stack vi till toaletterna i Hamnen och lättade på trycket och efter det åkte vi till Hajen och handlade mat till kvällen. När vi var klara med allt och frame vid Moe's stuga var klockan lite över 18. Inga tjejer syntes dock till vid stugan. Så vi satte på musiken i min bil på hög och spela lite böll och så i trädgården. Efter typ en halvtimma kom iaf resten av sällskapet. Fulständigt sällskap bestod av: Jag, Torsk, Smeket, Micke, Moa, Malin, Ingrid, Stina, Cao, Sally, Mariana... Det blev en trevlig grillkväll med influenser av Ska-dans, kullerbyttor, för-mkt-kort-tagande, havsbad och chill i malins bil (? haha)..

Foton finns att beskåda på Facebook och tror även det kommer att läggas upp ännu fler än dem som ligger där nu. Som övrig fakta kan man väl nämna att Micke ramlade på en grill, en grill som gick sönder och dagen efter fick ersättas med en ny. Den blev Limegrön och fin. Moa blir säkert nöjd. Tack Moe för att vi fick va hos dej! En mycket trevlig helg tack vare det!

Någon gång under kvällen bestämde jag och husmor att fightclub va en bra dagen-efter-film, så gårdagen spenderades i Hulu, med film och även senare en viss fest-värd. Nämligen Moe-the-hoe i egen hög person.

Har glömt en jäkla massa kul nu säkert men äsch, orkar inte skriva mer. Tack mina vänner för en jävligt trevig långhelg! :D

Kramar
Markus


"Things you own, end up owning you"

Idag blev jag förstummad

och jag är det fortfarande..:O

Dessutom har jag typ hittat en RnB låt att va lite småkär i. Jag gillar inte RnB så jäkla mkt egentligen men Chris Brown har verkligen lyckats denna gången. Okej, texten är sådära klassiskt "I dont want nobody else" ni vet, klassiskt RnB. Men å andra sidan så är ju mkt av den musiken jag lyssnar på typ "You will be mine, I just dont have the guts to tell you yet" så man ska väl inte ha förutfattade meningar. Men låten är mysig och fint med den akustiska gitarren som genomsyrar hela låten. Mycket fint!

Idag hade Krokigt UF sin projektredovisning. Vi klarade oss bra och vi tror publiken var nöjd med det de fick avnjuta i showen. Videos kommer upp inom några dagar på youtuban och jag kommer självklart länka dem. Håll till godo!

Sålänge kan ni lyssna på denna, som för övrigt har rätt kool video...

http://youtube.com/watch?v=OqumjziPTzk


Kramar
Markus

Kärlek till Halmstad

Hej alla!

Just nu sitter jag i vardagsrummet, har kopplat datan till högtalarna som det strömmar ur millencolin ur, och skriver blogg. Jag känner fan typ vemod över att vara hemma från Halmstad igen. Jag har haft megakul denna helgen. Längesen jag hade så här trevligt faktiskt! Så tack Torsken, Per, Hellman, Robban, Simon, Agnes, Emma, Ida, Maria och framförallt Anna för en jävligt trevlig helg. För er som undrar vad vi gjorde, så gick det kortfattat till såhär:

Efter min, Torskens och Pers lilla utflykt under förmiddagen där vi fyllde på förråden så anlände vi till Halmstad, handlade grillkäk och begav oss till Annapannas stuga. Väl där chillade vi, spelade brännboll, grillade, gjorde oss i ordning (15 min för killarna, 2 tim för tjejerna), käkade, pratade, festade, spelade gitarr, jag å maria sjöng nån av våra låtar, och hade allsång och lite så;)
Senare på kvällen/natten stack vi ner till stan, men det failade så det behöver jag inte berätta mer om. Men vädret och sällskapet och allting har vart så sjukt chill och mysigt. Måste göras om enligt mej^^

Äh fan, nu ska jag inte sabba mina roliga minnen genom att skriva ner dem här., Ville typ bara säga att jag hade det trevligast på länge:D

Kram på er
Markus

CD-R

Det börjar verkligen bli dags att göra en ny skiva till bilen. Men mina cd-r skivor är slut och jag får aldrig tummen ur röven och åker och köper nya. Men kanske ikväll om jag kommer ihåg. Får väl köpa typ i mataffären. Men senast jag kollade var de slut. Satan. Imorgon är det matte nationellt prov och jag kommer inte få ett enda rätt. Det kan bara gå åt ett håll och det är käpprätt åt helvete. Anledningen till att jag har G nu är typ att jag övat dagen innan å haft typ lite koll när jag satt mej vid skolbänken och dessutom har läraren haft extremt låga G-gränser känns det som. Men nu är det nationella, det vill säga höga gränser och svåra uppgifter. Fan jag kommer gå ut så fort minimi-tiden gått ut. Men men.. Eftersom narionella prov inte kan sänka betygen så borde jag ju ha G ändå eftersom jag haft G på alla andra proven. Jag har ju inte fått någon IG-varning heller så jag måste ju ha G. Eller?!

Idag har jag skaffat mej världens bränna. Haft linne på mej hela dagen och snacka om att det märks! Jag e knallröd på armarna men har två band över axlarna haha. Dessutom lyser min näsa mer än Rudolfs och det svider en aning också. Ska snart se om morsan har någon form av kyllotion att kleta på.

På TVn framför mig är Disneychannel på och just nu piper Kajsa Anka.. Eller vad heter hon? Kalle Ankas flickvän? Nåja, skit samma, hon piper med sin exxtremt jobbiga röst på skärmen nu iaf. Vad hände med tecknat, sån där riktig tecknat och inte den nya formen som är helt datorgjord? Ge mej riktigt tecknat!:D
Jag har tråkigt. Sovit ute en stund och suttit här en stund men det finns ju fan inget å göra på nätet. Knappt några bloggar alls som jag läser uppdateras mer än då och då och efterfesten suger ju. De bästa som finns e typ youtuban å den e tråkig också, iaf idag. Äh.. Jag får väl typ sitta här och kolla på disneydags då:P

I helgen blire halmstad iaf:D rooligt!

Kramkram
Markus Alm

Our cheeks could brush

Nej nu jävlar ska vi blogga! Torkan på bloggen beror frömst på att jag vart i Götet varje dag sedan i torsdags och deltagit i basketfestivalen, alltså en stor turnering för er som inte vet. Under dagarna har jag varit väldigt trött och sliten men har haft jävligt kul och presterat helt okej med tanke på hur mycket träning jag lagt ner så jag är nöjd. Vi kom till final i B-slutspelet vilket var kul. Där förlorade vi dock men vi fick en pokal i tröstpris och blev genast mycket gladare!

Vi var på liseberg och körde den klassiska femkampen. Agge vann för tredje året i rad. Men det är inte konstigt eftersom jag alltid har sådan otur. Min pipa på luftgeväret var sne och korkpistolen sköt inte lika hårt på de förbannade mjukisbina som de andras. Dessutom tog jag ut kanske lite för mycket energi på basketen i spelhuset där jag satte nytt highscore! höhö. Kan dock med glädje meddela att jag i år lyckades få hela 34 på Klubbslaget. Förra året blev jag utskrattat av typ 50 pers för jag satte inte ens den dära ploppen på något utav de fem slagen. Men i år satte jag den minsann...

Annars då? Om man bortser från basketen. Jo, det är fan rätt bra just vid denna tidpunkt. Jag är varmare än rekomenderat iofs men det beror på att det är något fel på vårat hus så det är enormt varmt här inne. Jag har sparat slutspelsskägget på hakan precis som de andra killarna i laget. (Simon fick dock snarare slutspelsfjun)... Så imorgon bitti ska jag besluta om det ska bort från hakspetsen eller inte. Vi får se. Lyssnar på Hellogoodbye och minns förra sommarens augusti. Here in your arms. Tack:D

Nu ska jag åka å hämta post i Kinna. Någon som vill åka med på en tur? Nähe, det ante mej...

Ha det undebart alla positiva människor!

Kramar
Markus Alm


Trött

Hej alla glada festprissar!

Ligger här i min säng och har megatråkigt. Jag är skittrött i hela kroppen, helt slutkörd! Tre matcher har vi haft idag så det kanske inte är så konstigt. Visserligen är det kul att vara med i basketfestivalen men det är hemskans tråkigt att jag inte fick delta  i alla roligheter som försigick runt omrking i landet igår. Nåja. Luktar svett gör jag också. Jag eftersvettades eftersom jag var tvungen att skynda mej efter matcherna. Satte mej i bilen och körde raka vägen hem. Det enda jag har gjort hemma är att kolla på A walk to remember för 11e gången och trycka i mej en godispåse. Jag har huvudvärk också. Inte bra. Dessutom är jag på saknads-humör! Det gillar jag inte...

Dagens film: A walk to remember

Kram

En down markus^_^

RSS 2.0