Your voice was the soundtrack of my summer

Tänkte bara lägga in ett hett låttips. Om någon nu följer min följetång...

Har inte låtarna själv än eftersom datan e på inlämning men myspace duger fett.

Dagens låttips: Boys Like Girls - The great escape Skitbra låt, tempo utan att bli för mycket oväsen bara för att det är lite punkigt sound.

Efter att ha lyssnat på P3 har jag för övrigt kommit underfund med att min musiksmak kan sammanfattas som "mediaemo" hehe;D

Sov gott!
Markus Alm


Still a little bit of...

Ensam hemma. Mestadels skönt. Har haft filmkväll med kinesen, kollade Stomp the Yard som var redigt bra. Sen stack vi ut och körde bil och träffade Beno med någon tjej som skulle till Lounch och festa.

Nu sitter jag nere i vardagsrummet och har kopplat in datorhögtalarna från den riktiga datorn til denna vilket jag inte förstår varför jag gjorde när jag ändå har min riktiga anläggning här nere med förstärkare och allt. Aja inte så krångligt att koppla in igen där uppe.

Det slår mej ibland hur tragiskt det är att denna sommaren redan gått förbi. Allt för fort! Jag minns början som om det var igår. Tanken på ett helt skolår framför mej skrämmer mej lite och även hela basketsäsongen. Äsch, får helt enkelt ta en dag i sänder och se vad som händer(rimm).

Har suttit och försökt göra om min låt. Jag vill ha in mer text, den är liksom för torr. För genomskilning och ytlig. Jag försöker inte låta som en riktig artist men det vore kul att göra någon riktigt bra låt någon gång. Jag känner på mej att jag åtminstonde skulle kunna tillverka och spela en riktigt bra låt. Det vet jag. Sången får ju liksom bli som den blir. Hoppas att jag ska få ihop denna låten till en rätt bra iaf. :D

Ska gå å skriva lite istället, orkar inte sitta vid datorn just nu...

Ha det underbart!
Markus


I take it back

Its getting cold
I'm walking down this empty road
The lights are on
This is the place that you call home

So here I stand
Flowers in hand
This is the time
This is the perfect time

I just wanna say that I'm sorry
and I just wanna scream that I miss you so terribly
and there is nothing I wouldn't do
to take it back to take it back to take it back

You know the sun doesn't even shine
The way it use to do
These days I'd been without you
I know its sad but its true
I can't breath without you and all the things that you do

So here I stand
Flowers in hand
This is the time
This is the perfect time

I just wanna say that I'm sorry
And I just wanna say that you mean the world to me
and there is nothing I wouldn't do
I take it back I take it back I take it back

I'm back on track, maybe

Hey!

Jag tänker inte börja inlägget med att säga att jag inte skrivit på ett tag för det känns alldeles för normalt och som vilken tråkig inledning som helst. Då var det sagt...

Har hänt en hel del sen sist. Bra och dåligt, härligt och ohärligt om något sådant existerar. Tänkte börja med att berätta om att jag var på NRJ-festivalen och tyckte faktiskt det var skitbra! Vet att många inte tyckte det och så men jag tyckte det var riktigt bra, kasnke för att jag inte har  så mkt annat att jämföra med. Men jag fick se både Neverstore, Sunrise Ave. och Hellogoodbye vilka var de band som ajg huvudsakligen ville se. Neverstore var bra men saknade att de inte spelade Stay Forever. Sunrise var också bra!:D Men sedan till det mera mystiska. Först blev jag jättebeviken på Hellogoodbye som klart och tydligt visade att de spelade playback. Men sedan så tog musiken över och de drog sina två bästa låtar och dom cpade ur totalt på scenen vilket var sjukt kul å se. Äsch orkar inte skriva mer om det nu, Det var redigt kul nere i gbg den dagen iaf. Förutom att vi blev fast på korsvägen till klockan ett på natten men det är en annan historia.

Dagens låt: Markus - I take it back Oerhört grym låt haha, även om den inte tillverkats helt och hållet än...

Piss ut!
Markus

For fuck sake!

Hur jävla länge ska man behöva vänta på sin jävla uppkörning, just nu ber jag till gudarna att jag kommer få en återbudstid! Ursäkta språket*

Tänk dej, att du sitter i ett allt för varmt och kvavt rum. Längst fram i rummet finns två fläktar som står avstängda för att höja din irritation, i mitten finns även en clown med en mikrofon som måste lukta apa, du själv sitter med ett sadelhelvete i anus och dina tankar cirkulerar nästan bara över hur dålig ergonomisk design dessa har och ibland slinker även in en och annan tanke som "vad fan gör jag här"? Som om inte detta var nog är din vattenflaska nästan alltid mer tom än full och runt omkring dej finns cirkus 25 svettiga medelålders motionärer som försöker cykla av sig typ 30 kg fett vardera. har du framför dej vad jag har engagerat en stor del utav denna veckan till nämligen: Spinning! Men snart är jag igång med basketen igen! Hoppas jag..

Annars händer inte så mkt så hära dagarna innan skolan börjar, sitter mest hemma och sveper in mej i musik :D

Dagens låt: +44 - Make you smile Har lite svårt för medlodin men låten är mystiskt bra, kul med en tjejröst i denna typen av musik:D

För övrigt så sejjer vi "Clear eyes, full heart, can't lose" numera på basketräningarna eftersom coachen gillar Friday Night Lights, vilket är en jävligt bra serie/film, se den! xD

Hej på dej! :O
markus

I've burned all the pictures of you that I got

Avklarat under dagen:

  • Fått färg på fingrarna, igen..
  • Tränat
  • Grillat
  • Slöat
  • Skrivit och spelat lite nytt..
Dagens låt: Nikola Sarcevic - Goodbye I Die Enkel, med den välbekanta millencolinrösten, värd en plats på listan!

image1


JAG VILL!!!

Ha de bra
Markus

NRJ?

FAAAAN! Jag kommer nog inte kunna gå på NRJ vilket innebär att jag missar Neverstore OCH Sunrise Avenue!! Får la fan åka ner till skåne annars! eller nåt^^

För övrigt så har jag hoppat upp å satt mej på att det verkligen blev dåligt väder idag, endast pga det jag skrev i gårdagens inlägg.. Jag har bara ett ord i min reportoar just nu och det är ANUS!

Äh, nu ska jag göra dagen bättre..

Morsning Korsning
Markus

En händig man

Here jävlar va DUKTIG jag är! Denna gången har jag verkligen överträffat mej själv. Fingrarna som skriver det här inlägget är nu helt nerkladdade utav målarfärg vilket gör att jag får ett rätt schysst hantverkar-utseende. Rummet har verkligen blivit snyggt och det LÄR ju bli ännu snyggare när den softa soffan kommer hit, platt-tvn och lite andra schyssta grejer. Idag gick de rätt trögt att måla till en början men sen satte jag på datorn och min mediaplayer på högsta volym. Eftersom det är helt tomt i hela rummet här uppe så är det rätt najs ackustik här faktist, iaf för hög musik. Blev rätt kul att måla efter det..

Hmm, grämer mej lite över att jag inte kunnat hitta på ngt me polarna de senaste dagarna när det vart sol men imorgon kanske vi kan hitta på något för då har vi ingen träning och jag har ingen målning att göra. Men man ska väl inte planera för mycket för jag kan nästan hoppa upp och sätta mej på att det kommer bli sämre väder imorgon bara för att jag skrev detta i min blogg, eller något liknande iaf..

MEEEN, att en fluga på dataskärmen kan vara så jävla iriterande! GAAAH!

Fick en låt av en tjej på msn igår och herre jävlar va bra den är! Jag har lyssnat sönder den efter typ 12 timmar och 11 av de har varit natt. Jag brukar faktiskt ta minst två dar på mej innan jag helt lyssnat slut på en låt. Det är egentligen ett helt värdelöst beteende men vad ska jag göra? Något måste jag ju ha på, och listan med senast tillkommna låtar är alltid jävligt bra! Låten kommer iaf lätt bli dagens låt! och det perfekta namnet på albumet, Punk goes acoustic, gör nästan låten ännu bättre. Det beskriver typ den genren av musik som jag helst lyssnar på. Från början kallades detta för emotional, men nu har ju det begreppet förstörts av dels de svartklädda screamliknande figurerna som sitter i ring i kyrkoparkerna och dels av dem som använder ordet EMO till personer som skär sej och liknadne. För mej är EMO inte ett jävla sätt att leva på som alla numera kallade "emos" påstår att det är där man skall vara sej själv och skit (ändå färgar alla sej i samma svartvita färg, individuellt grupptryck? what?) Emo helt enkelt en bokstavsförkortning utav Emotional som är en musikgenre som återspeglar mycket känslor, ofta olycklig kärlek, (precis som alla annan musik) men även andra saker. Jag kallar musiken för ackustisk poppunk vilket egentligen är lite fel, eftersom det är en annan sak. Men kallar man den för emo så tar alla det för screamo vilket jag hatar!

Haha, det här inlägget blir perfekt för ado att skriva lite skit om i sin blogg om mej;) haha

Dagens låt: Rise Against - Swing Life Away (acoustic)
Jag saknar ord...

Hey hoe!
Markus

Waste some time with me

Hey! : )

Är på bra humör och vet itne varför så jag ska väl inte klaga hehe. Idag har jag varit sysselsatt hela dagen, inte något som varit typ, "fy fan va kul" men har haft något att göra och förmodligen räcker väl det. Började dagen med att måla och har faktiskt kommit riktigt långt. Men det kasnke inte är så värst intressant. Efter det så stack jag ner och klippte gräset hos gammelmormor och gammelmorfar. BLev ingen fika där idag och tur var väl det för jag fikar verkligen varje gång där och vi har samma eviga samtalsämnen varje gång. Saker som "det var bättre förr", "ska du klippa hemma också?", "mm, fikat var gott" diskuteras i oändliga tidsintervaller på typ 15 minuter i sträck!!:O Men de är trevliga och jag tror de uppskattar att jag kommer och hjälper dem till priset av ett överkomligt rån.

Jag har varit på spinning med farsan å morsan med hehe. Måste tyvärr köra det eftersom mitt knä är pajj och jag måste skaffa mej kondition på något sätt och det har visat sej att spinning klarar mitt knä av. Men min blogg skall vara intressant så jag kan inte skriva mer om detta. Jag måste ju skaffa mej läsare för fan!

Just det, igår skickade lukas massa bra låtar och en utav dem är utnämnd till dagens låt som följer en bit ned. Har ni några bra förslag så får ni göra kommentera eller kasnke rent av våga ta steget och skicka en låt till mej via msn!:O Lukas sa att jag skulle skriva ngt om han haha, och därför tänker jag skriva en sak som e ganska ball som jag komemr ihåg och det är att den grabben lirade ett GRYMT trumsolo i typ åk.9 som jag fortfarande kommer ihåg. Det var sjukt awesome!:D

Dagens låt: Joshua Radin - Closer En sjukt bra låt, lugn, gitarr, tyst och en sjukt genomtänkt text! Gotta love it!

Tjohej
Markus

Laid

Dagens låt: Matt Nathanson - Laid En sån låt som ingen har men alla känner igen...

Piss ut!
Mackan

Spackel

Hmm, vad har hänt idag? Jo, jag har sovit förhållandevis länge för att vara mej, vilket betyder till halv elva. Jag har gjort en nyttig frukost som var tänkt att hålla mej mätt en längre stund men som väntat är jag nu hungrigare än någonsin. Jag är så hungrig så jag tror att min magsäck snart bryter ned sej själv. Öppnade skafferiet innan och hittade INGENTING. Det gjorde mej bara ännu hungrigare så jag blev arg på mamma för att vi aldrig kan ha någon mat hemma, men efter att ha slamrat extra hårt med grytorna när jag skulle sätta på den sista pastan som jag hittade längst in i skafferiet så kändes det aningen bättre.

HAHA FY FAN VA MESIGT! Just nu på tv så spelar arsenal mot fulham och arsenal fick straff. Som alltid i fotboll så blir alla fullständigt förtvivlade, åtminstonde de i det laget som fått domslutet imot sej. De andra laget står och hånflinar och tror att de är enormt bra eftersom de har lyckats få en frispark. Jag menar WOW! Sen när arsenal har slått in straffen så tar fulhamspelarna upp bollen i famnen och ska bära den ut till mittlinjen, men då vill arsenalspelarna ha bollen snabbare så de kan få in ett mål till och springer därför fram och kramar sina motspelare och klämmer lite varstans, alla blir förtvivlade, som vanligt i denna underbara sport, och de börjar springa runt och jaga varandra eftersom de vill ha bollen. Viktigt att komma ihåg är förstås att dessa spelare som spelar i Arsenal respektive Fulham är inte alls vuxna, mogna människor, som har typ femton månadslöner i veckan och har idrott som JOBB! Åh Gud vad jag älskar fotboll ibland!

Hey Ho!
Markus

Ps. Anledningen till att rubriken är spackel får ni reda på sen för jag hann aldrig till poängen. Ds

LP-spelaren

Hej!

Jag har ångrat mej, jag kommer inte skriva något om igår idag för jag orkar helt enkelt inte. Fy fan vad varmt det är här just nu! Jag vill självklart inte verka som någon besservisser som inte vill ha sol men nu är det typ sån hära jobbig värme som bara e typ svettframkallande och klibbig. Jag fattar inte riktigt hur de kan vara så varmt trots att det är mulet ute?! Global Warming - Svar JAA!

Just de, jag har något ballt att berätta. Igår så började vi utstädningen på övervåningen eftersom vi ska göra om här, måla, slipa golv, möblera etc. Då var min fader tvungen att städa ur garaget för att vi skulle ha ngnstans att ställa de gamla möblerna. Då hittade vi hans gamla LP-spelare som han hade när han var ung. På tal om det så ska jag berätta något som nog inte många vet om, inte ens jag till igår haha. Farsan var DJ på mellanstadiediscon när han var 25 år typ, med hjälp av sin LP-spelare, ett mixerbord ungefär lika stort som en överkörd glasspaket och ett par fula men dock oerhört bekväma hörlurar i äkta studio-stil hehe. Det visste ni no inte, och ska jag vara ärlig så skrämmer mej tanken en aning och därför tänker jag lämna detta sub-ämne nu. Jo, var var jag? Jo just det. VI satte fram LP-spelaren efter att jag givit den en omgång av disktrasan som var lätt fuktig. Tog fram en gammal stenplatta med ett band som heter 38 special, eller hette är väl mer rätt ord. Så jävla skän känsla av att sitta å lyssna på ärlig talat riktigt bra musik på en typ 30 år gammal LP-spelare. Den står faktiskt på nere i vardagsrummet just i detta nu och någon gammal rockdänga hörs samtidigt som ett svagt skrapande ljud från nålen. Schysst som as!

Dagens låt: 38 Special - Back where you belong Vette fan om den finns omgjord till MP3-format men helt klart värt ett försök!

Hmm undra om det blir någon poker me grabbarna ikväll?

Åskmolnen kommer i vilket fall som helst häråt nu. Hoppas de kyler ner lite!

Ha det grejjt!
Markus

Gosh!

Jag har sååå mkt att berätta just nu, jag vet inte om jag kommer orka skriva ner allt nu men jag ska försöka annars postar jag inlägget imorrn, lr idag blir de fast efter att jag sovit...Men ska försöka först^^

Idag har varit en jävligt bra dag. Det har inte hänt så värst mycket men av en liten anledning så e jag på asbra humör just nu. Kära damer och herrar, pojkar och flickor, homos  och not homos, tondöva och fullt normala, okej det räcker där.. Äsch, i vilket fall, så har jag, MARKUS, den blyge, vågat ta steget och göra mitt livs första framträdande och jag är just nu helt cp-skit-glad. Jag tror att alla där tyckte att det var bra för de applåderade och sa att de va bra å ställde frågor å massa. Jag vet att 25 personer kanske inte är så många men de är en start, och de räckte för att jag skulle bli skitnervös. Själva händelsen inträffade iaf på kräftskivan hos min faster, och de 25 personerna bestod av typ några kusiner, några släktingar, några vänner till dem, några andra ungdomar såsom flickvänner å sånt. Andy, en av mina kusiner, som jag tyvärr itne känner så värst bra, han är typ runt 25 skulle jag tro, han kompade mej på piano och det lät skitfint, iaf för å va första gången å han lärde sej ju nästan allt på några sekunder vilket var imponerande. Jag har så mkt tankar i huvvet just nu fast tröttheten tar över, jag måste verkligen sova...

Jag kanske skriver lite mer om idag imorrn hehe;)

Idag märkte jag att jag saknar någon förresten...

Hmm, aja skit samma!

Markus :D


All I wanna do is find our way back into love

Dagens rubrik tillägnas filmen Music and Lyrics, om ni undrar va faen jag har det som rubrik alltså, vilket ni säkerligen gör. Såg filmen för typ en vecka sen, jag gillade den, ballt att Hugh Grant faktikst kan sjunga så bra.. Jag skulle väl ge den 7/10 på en skala, viklet betyder att jag rekomenderar att se den, och typ att jag inte ger ett skit i om du inte skulle tycka om den hehe..

Varmt, det kan man minst sagt säga att det varit idag och jag har inte gjort något särskilt egentligen. Köpt färg att ha när vi ska måla övervåningen, vitt med en fondvägg ( vad som i folkmun kallas: "en vägg i en annan färg" ) som skall vara gråsilveraktig. Sen vaar vi och kollade på en TV att sätta upp på väggen här uppe med. Efter det tryckte jag i mej en pirog i soffan och brjade packa till spinningen. Om ni undrar va fan jag går på SPINNING för så kan ni fråga!

Fick min tröja som morsan gav mej när hon beställde från H&M, den va shysst, svartgrå i tunna diagonala ränder. Förmodligen vad mina polare kommer kalla för EMO-stil haha... Det har nu gått så långt att de tillverkat en blogg vid namn "livetinärhetenavenemo.blogg.se" eller något liknande HAHA! Om ni vill veta hur allt började så ska jag förklara det här! x)


Jo, det började med att jag en dag kom till skolan med en duk / sjal / tygknippe i röd färg knyten runt handleden som ett armband, vilket i sin tur inte e helt ovanligt om man inte är helt klädstilsbedövad, iaf så hittade adojäveln på att jag hade den där för att dölja mina skärsår på handleden, och låt mej göra det extra tydligt: JAG HAR INGA SKÄRMÄRKEN PÅ HANDLEDEN! haha, men ado hittade i vilket fall som helst på detta och sa det till Emma a.k.a. Lilla My som naturligtvis föll för ados otroligt välgenomtänkta skämt haha, aah å på den vägen är det. VI kan väl säga att från och med den dagen så har allt jag köper på något sätt blivit EMO, enligt typ tre personer kända som Torsken, Kinesen och Ado ( som btw tog körkort idag, GRATTIS FAN! ) Inte alla tre då, utan Ado, men de fattar ni nog om ni är smartare än mej.

HAHA, det var den inledande storyn på varför jag blir kallad för EMO ibland haha, tur att jag har så stark självkänsla att jag klarar att stå emot alla påfrestande kommentarer från mina vänner;)

Fan, jag har redan skrivit en dagens låt! Får helt enkelt vänta tills imorrn...

Heeeey
Markus

She doesn't know who I am

Fy fan vad jag älskar att springa runt å cpa till musiken som spelas ytterst intill högtalarnas maximala gräns!

Dagens låt:  Wheatus - Teenage Dirtbag  En riktig klassiker, de e bara å leta upp någonstans i din mediabibbla!

"This must be fake, my lips start to shake, how does she know who I am? and why does she give a damn about ME?"

//Markus

För lite att göra

Vad händer ikväll? Inte ett skit
Vad åt du senast? Gröt med hallonsylt
Vem ringde du senast? Farsgubben
Vem smsade du senast? Adojäveln
Roligast förra veckan: Gessle i Vbg
Favoritläsk: Coca Cola utan tvekan
Favoritmynt: Femkronor
Favoritskådespelare: Lätt systern i familjen i TV-serien The War at Home, GOSH!
Favorithund: Thess
Favoritjuice: Bravo
Sämsta grannen: Min grannes katt
Bästa ingrediensen i en god gryta: Kött
Vad vill du ha för hårfärg? Olika
Vad tycker du om att äta? Godis
Vem ska du gifta dig med? Min maka
Idrottar du? Japp
Tycker du om att ligga på stranden och sola? Underbart sålänge man är blöt
Vad har du på dig idag/kväll? Mina oerhört coola pyjamasbyxor och en t-shirt
Har du växt något det här året? Är det en kuggfråga?; )
Vilket år har varit ditt bästa? Förmodligen när jag var typ 5 år och bekymmerslös
Vad ser du fram emot? Att lära mej surfa
Vad har du ångest inför? Sprutor
Hur långt hår har du? Till ögonen typ
Är du nöjd med det? Hyffsat
Går du i skolan så mycket som du ska? Tillräckligt iaf..
Vad har du för betyg i svenska? VG
Och engelska? VG
Och matte? VG
Vilket är ditt sämsta ämne? Spanska
Har du en bra klass? Ja den är rätt skön
Vad ligger på ditt databord just nu? Hörlurar, en mikrofon, ett halvruttet bananskal, två mobiler, ett styck par gamla glasögon, två styck pennor, en sämre mik, en slickepinne som redan är uppäten och så vidare...
Varför blev du arg senast du var det? För att pappa köpte fullkornsgröt
Hur ofta städar du? Varannan månad, högst..
Hur ser stolen som du sitter på ut? Som vilken trästol som helst tillverkad på 1800-talet
Vad ska du göra i helgen? Sola med kinesen, träna..
Vilket tvprogram såg du på senast? The War At Home
Får du/din familj hög telefonräkning? Nej, ingen av oss...
Drömålder: 20, då kommer allt vara perfekt;)
Drog: Kärlek ( bra av mej där xD )
Ditt bästa internettips: markusalm.blogg.se
Kär just nu: Nej
Keps eller mössa: Mina egentillverkade mössor!
Kängor eller pumps: Va faen e pumps?
Pannkakor eller plättar: Plättar
Dvd eller vhs: DVD
Har du någonsin färgat ditt hår svart? Nej men möjligt i framtiden
Kött eller inte? Kött, definitivt!
Vinter eller sommar? Sommar
Skåne eller norrland? Skåne
Kaffe eller läsk? Blandat
Brukar du gå på McDonalds? Jämna måndagar som inträfar senast en vecka efter fullmåne
Eminem eller Britney Spears? Britney
Favoritposen? Den på dej
Vilket är ditt favorit-dataspel? Patiens
Hamburgare eller pizza? Hamburgare
Snygg eller snäll? Snel
TV eller radio? TV
Plugga eller jobba? Plugga
En grej du inte kan klara dig utan? Min gitarr
Politik? Borde väl börja intressera mej med tanke på att jag får rösta nu..
Kan du köra bil? Ja, som en gud dessutom
Vad tycker du är snyggt? En egen stil på en snygg tjej haha

And maybe you just need, a friend?

Hej!

Har äntligen fått vila ut lite. Tatt de lugnt denna morgonen, gick upp vid kvart i 10 för att kolla Flight 29 Down haha, sen åt jag frukost och nu ligger jag åter här i sängen.

Jag har förresten bestämmt att ändra på mina matvanor. Nu menar jag inte att jag ska sluta äta godis och allt sånt där klassiskt, utan jag ska fösöka äta lite mer varje gång, äta gröt lite oftare till frukost, käka lite nyttigare mellanmål etc. Så får vi se om man kan gå upp ngt kilo i muskler på det. Förresten, på tal om det dära med gröten, så kom farsgubben hem med fullkornsgröt igår när jag bad honom springa in och köpa havregrynsgröt. Jag vet inte om de bara är jag, men va fan! Är inte typ havre ett fullkorn? I vilket fall som helst så behöver man la fasen inte berika havregryn och göra det ännu nyttigare, det är ju typ redan maximalt nyttigt! Jag stör mej på att man gör produkter som redan är nyttiga ännu nyttigare, fan kan de inte lägga ner energi på annat? Med såna produkter menar jag typ pasta - fullkornspasta (vanlig pasta e typ inte nyttig va?). Å andra sidan så stör jag mej på att man försöker göra chips nyttiga också. Fan äter man chips så får man la ta smällen att träna en eller två gånger extra, hur svårt kan de va? Precis som att om man dricker läsk så fattar man la fan att d inte e nyttigt men man skiter i det för att det är gott! :P haha

Vi har bestämmt oss för att inte flytta. Vi var vääldigt nära att flytta, men mamma kände att hon inte va redo att flytta från vårat hus så vi struntade i det. Lite synd för det var verkligen lyx i det andra huset, men vi bexstämde oss för att fixa i ordning här hemma istället. Så nu ska jag måla övervåningen vit, sätta upp en ny LCD-tv, nya fönsterbrädor, köpa en ny vit fräsch soffa, men den fixar nog päronen iaf kostnaden. Sen sak vi köpa nya vita tygbelagda stolar till köket också. Ah det blir nog bra iaf!:D

Idag ska jag klippa mej, och efter det ska jag på Elfsborg - Ungerska mästarna, va fan de nu heter. Ska bli kul!

Dagens låt: Our Lady Peace - Clumsy 

Ha det otroligt bra!
Markus

Varberg

Hej!

Hemkommen från några dagar i sommarstugan. Packade väskan i måndagskväll och tog sista tåget ner för att göra halkan i Halmstad dagen därpå. Glömde neccesären som vanligt! Halkan gick i vilket fall bra, och jag blev godkänd... Det var dock inte lika kúl som alla ständigt påminde mej om att det skulle bli. Det enda man lärde sej var: 1. Kör inte snabbt där det är blött 2. Om du får vattenplaning kan du lika gärna sitte å njuta av åkturen eftersom du inte kan styra och förmodligen inte har så länge kvar att leva ändå.

På kvällen efter halkan ringde min kusin Ida och sa att hon skulle komma ner. Så hon fick åka om mitt hem och ta med lite mera packning eftersom jag också stannade kvar där nere. Hon tog med neccesären hehe. Fick äntligen borsta tänderna med en tandborste som ajg var HELT säker på att den bara vara använd utav mej. Vi hittade nämligen en i stugan som var ny, såg helt oanvänd ut, men man kan aldrig va säker. Jag behövde iaf bara använda den två gånger. Vi stack in t stan och köpte godis sen såg vi film.

Resten utav dagarna gick åt till att sola, se på film, äta, äta lite till, och sova. Shoppade idag med, mkt för en gångs skull. Det var rea på surfer´s paradise så jag köpte ett par shorts, gick till team sportia å köpte en t-shirt, köpte en annan t-shirt på förmiddagen och en duk slash sjal lr va fan de heter.

Har snart fått ihop min livs första svenska låt. Inspirerad av Gessle efter att ha varit på hans konsert.

Hittills går den såhära:

Du sjöng en sång som de spela på radion alldeles nyss
och ja varje gång som den spelas så blir det alldeles tyst
för det är vår sång som de spela den sommarn
nästan varje gång som vi träffade varann

Jag kommer alltid att komma ihåg
För det känns som igår
Dina solbruna lår
Och ditt rufsiga/gyllene/fuktiga hår ( vet inte riktigt vilket ord jag skall välja )
Ja, det känns som igår
och Allt jag kan tänka på
Är om du kommer ihåg
Om du kommer ihåg, du också?

Na na na na na na na na na na na na na na na na

Jag minns att du sa
jag vill komma dej närmre känna din värme se när natt blir dag
tillsammans med dej
och du kan hålla mej
tätt intill dej om du vill
så det gjorde jag


Något sånt kommer den att gå.. haha som om någon bryr sej... aja, farsan tykte den va bra iaf...

Håll till godo
Markus

RSS 2.0