I've met someone that makes me feel seasick

Det känns att festivalen börjar närma sig för den ploppar upp allt oftare i tankarna. Det kommer bli riktigt roligt! Nu är det så nära att jag hunnit köpa ett flak energidryck cola, alltså en utav de två ingridienser som behövs för att blanda en "markus". Jag har dessutom införskaffat mig ett tält och jag tror även jag hittat en skitful knallgul sjömansrock som kan vara go att ha om det skulle regna. Jag har tvättat minibussen som vi ska använda och snart ska jag kontrollera att biljetten fortfarande ligger kvar i skåpet. Snart ska jag även åka och jobba på moderns kontor. Bokföring är det som gäller. Fram tills klockan nio då snyggingen slutar jobba. Hoppas även på att hinna med ett litet besök på donken eftersom jag redan nu är väldigt hungrig. Våfflorna bottnade ju knappt. Usch, orkar inte jobba. Inspirationen börjar tryta nu så jag ska dra mej. Men först...
 
Dagens Låt: Brand New - Me Vs. Maradona Vs. Elvis

Hugs!

I don't wanna fight, every single night

Härmed har jag beslutat att varje inlägg i framtiden kommer att få en rubrik som citerar öppningsfrasen i en okänd låt. Vet ni vilken låt kan ni ju skriva det i kommentarerna och kanske få några hängivna beundrare, vad vet jag. Läget med mej är stabilt och underbart! Det enda tråkiga i mitt liv just nu är jobbet men, va fan, det är meningen att det ska va så när man slutat skolan, right? Inget som kommer dra ner mej i smutsen iaf! Idag ska jag testa å springa en runda tror jag. Får jag ont i knäet så får jag, inget mer med det. Inte precis som jag har någon viktig match att hålla mej fit till ändå. På tisdag far Ingrid till Italien vilket är sorgset, som tur är har jag lyckats pricka in Peace and Love 08 precis den tiden hon är borta. Ibland gillar jag slumpen. Jag längtar till min första festival. Speciellt till att få se The Wombats och MIllencolin och Sex Pistols och Manu Chao och The Hives och..(osv...) Nu ska jag tugga i mej andra halvan av min allt för snuskigt smaskiga bulle. Jag ska också be en bön för ZTV som inte verkar spela något annat än RnB denna timma. Ha det gött!

Dagens Låt: The Radicals
- Mother we just can't get enought

Hugs!

Smashing Pumpkins

Bara för att ni ska veta att jag lever. Sitter och lyssnar på Smashing Pumpkins nu. Ingrid är inne hos grannen och kollar knäet. Kommer förhoppningsvis bli bra inom en snar framtid eftersom min granne är häxa. Hon kan allting! Kycklingen är i ugnen. Jag var helt enkelt tvungen eftersom magen skrek efter mat. Just nu är det cirkus 45 minuter kvar av nedräkningen mot att jag ska få sätta tänderna i den. Efter det bär det förmodligen av till Hulu. Jag är aningen förgrymmad över att jag imorgon kommer jobba under matchen. Fy fan! Sverige måste, verkligen MÅSTE, vinna så inte jag msåte vänta två år till VM för att se nästa spännande landskamp! Det har vart jävligt fullt upp nu i studentenveckorna så det är orsaken till varför jag knappt hunnit sitta här över huvud taget. Det är väl iåfs ett bra tecken:)

Dagens Låt: Smashing Pumpkins - Tarantula

Hug!

Studenten!

Studenten är den galnaste festen jag någonsin varit med om. De tre senaste veckorna har varit några av de bästa i mitt liv! Jag är lyrisk av många olika anledningar. Anledningen till att jag inte skriver här så mycket längre är delvis att jag inte har samma sug längre och delvis pga att det vart så fullt upp nu att jag knappt suttit vid datan över huvud taget. Tyvärr kommer ni få stå ut med detta ett litet tag till. Men en kort uppdatering då. Jag har fått jobb, extrajobb på OKQ8 närmare bestämt, börjar på måndag. Sen så har jag festat sjukt mycket det senaste, min studentsläktfest var lyckad, jag fick uppträda. Fick en rolig present. Ska få spela in en demo i en riktig studio med personal som hjälper mig och skit! Helt jävla underbart roligt. Jag saknar min bitch som aset med! Jag är trött och sliten men laddad inför en lugn sverigematch ikväll!

Dagens musiktips:

The Wombats - Let's dance to Joy Division

(ingen, INGEN, kommer vara mer lyrisk än mej när denna låten spelas live i borlänge om två veckor)

Go 4 it!

Markus som skriver igen!

Hej alla!

För det första så är jag INTE bög. Bara för att få det ur världen. Om det behövs bevis så kommer jag att ändra lösenord efter att ha skrivit detta inlägget så att ingen kan skriva något mer. Det finns ytterligare ett bevis för er som är vädigt skeptiska till om det verkligen är sant. Nämligen:

JAG ÄR IHOP MED INGRID! :)

Om någon fortfarande tvivlar så får ni la komma fram och kräva bevis!

Nu tänker jag glömma det här i alla fall..

Go hetero!

Markus





Ärlighet varar längst.

Jaah nu ska jag vara lite ärlig mot folk. Det är inte Markus som skrivit de senaste dagarna, utan jag Admir (ado). Markus är inte gay!!
   Det hela starta i fredags när jag klaga på markus över att han aldrig skriver på bloggen längre. För att göra en lång historia kort, så ledde det hela till att han gav mig lösenordet ifall jag lova att inte skriva ngt dumt. Detta har varit sjukt kul, har fått en del chockade samtal från folk som undrat ifall det verkligen stämmer osv (eller vad säger du Maria! :P)
  Blir ni sura nu, så är det upp till er, jag och många andra har iallafall haft väldigt kul åt saken, inklusive Markus hahah.

Ta det med en klackspark, det har vi gjort iallafall :D.


Ha de gött, folk 

peace adoo


Prom tomorrow!

I cant stop smiling, cause of you...

RSS 2.0