Två cheeseburgare, en pommes och en cola.

Igår kväll hände det. Jag åt för första gången någonting på en och en halv vecka som inte var i varken flytande eller tablett-form. Jag åt en hel meny från Mc Donald's och lyssna noga nu. Jag tror aldrig att någon som inte haft körtelfeber kan ens komma i närheten av att förstå hur gott något smakar när man drömt om det i två veckor. När man dessutom kan svälja det utan nästan några som helst smärtor. Jag satt och njöt i soffan. Jag låg och njöt i sängen. Jag njöt när jag borstade tänderna. Jag njöt av mättnadskänslan ända tills jag somnade. Det var underbart. Jag är så glad över att det förhoppningsvis är över nu! Dessutom kan jag sluta blogga om skiten så ni får läsa om någonting annat än detta.

Idag ska jag hämta ut min lön på Nordea. Känns bra! Har en del pengar nu. Jag tänker fan spendera dem när som helst det faller mig in. Vill jag ha något tänker jag köpa det! Man ska ta vara på sin tid, det har jag lärt mig, hur fånigt det än låter. Nä, men ni fattar. Det tjänar ju ingenting till att vara frisk om man inte är "medveten" om det.

Såg en film i morses. Inte så värst bra. Men de sa en sak som jag tyckte var smart så jag avslutar med citat.

"De avgörande händelserna i livet är aldrig planerade"

I'm having a bad day

Det känns helt för jävligt att veta att allas liv bara går på som vanligt, att allting utanför de här jävla fönsterrutorna är precis som det brukar. Träden är typ helt orange nu istället för nästan helt gröna som de var när jag blev sjuk. Första helgen jag var sjuk så var många av mina polare ute på Lounge. Det va tråkigt att missa men det kommer väl fler chanser tänkte jag då. Igår hade Albin en megastor fest som jag skulle få va med på men ah ni har väl förstått att inte det gick. Förbannade jävla sjukdom! Inte för att jag inte unnar alla andra att ha kul, men det gör extra ont att ligga hemma i smärtor och inte kunna tänka på annat än att många av dem man känner är ute och roar sig och har kul. Igår blev det hotellet för många av dem som va på festen också vad jag förstod, fan jag hade såå gärna med viljat va där. Jag låg hela natten och bara önskade att det här aldrig hänt. Hela jävla natten. Jävla skit fan helvete anus och en massa andra jävla könsord!

Jag vill bara bli frisk!

Ni är lyckliga jävlar...

Körtelfeber

Ärligt talat så är det här något av det värsta jag varit med om. Fick diagnosen körtelfeber igår och som ni kanske redan vet så finns det ingen behandling mot detta. Det gör rent ut sagt helvetiskt ont i halsen och jag kan inte sova för fem öre. Jag bryter ihop typ en gång varje natt av utmattning. Jag antar att jag skriver detta för att jag ska komma ihåg hur jävla jobbigt det var att ha körtelfeber. Det som är bra är att nästan ingen får körtelfeber två gånger i livet. Det som är jobbigt är att de allra flesta slipper det över huvud taget. Ingen fysisk ansträngning på en månad efter att jag blivit frisk heller. Det allra allra jobbigaste efter smärtan är att man inte kan sova, jag är verkligen astrött, alltså verkligen skittrött, men när man somnar slappnar man ju av i svalj och käke. Eftersom mitt svalj är ungefär en femtedel av hur stort det brukar så klibbar det igen direkt om jag inte öppnar munnen och käken. Det är lite svårt att sova med öppen käke. Jag vaknar alltså varje gång jag är på väg att somna in av en form av kvävnadskänsla. Fy fan för det! Det är så sjukt obehagligt. Nu orkar jag inte skriva mer. Ska räkna kvistar i taket. Hejs

What do you take to take the pain away?

Fy fan. Jag gör vad som helst för att det ska sluta göra ont i min jävla hals just nu. Svalde precis en Panodil så nu lär det kännas värre än vanligt i typ en kvart. Jag är hungrig som ett as men jag är fan hellre det än att pressa ner något igenom halsen. Morsan och farsan blir typ äcklade av storleken på mina svullna halsmandlar. Det jävla penicillinet har ju inte börjat verka än heller! Jag är förbannad, trött, sur och ledsen. Äh, fuck this..


Halsfluss

Jag är inte på humör nu alltså. Fy fan. Det känns som min hals har bestämt sig för att avliva mig. På ett långsamt och plågsamt sätt. Läkaren (en tjock rätt trevlig invandrare) tror att jag har halsfluss och jag är jävligt tacksam över att han gav mig recept på penicillin direkt, vilket de väldigt sällan gör. Jag ligger och spottar i en orange kopp eftersom det gör för ont att svälja mitt eget saliv. Det är så jävla irriterande för jag har varit sjuk i cirkus en vecka nu. Har haft lite feber och huvudvärk. Igår hade det äntligen släppt och jag trodde jag var på väg att tillfriskna men under natten till idag vände det. Mina körtler i halsen ser groteska ut tack vare svullnaden. Ni vet den dära grejjen som hänger ner i gommen, vet inte om det är den som kallas för gomsegel, men i vilket fall som helst. Den grejjen klibbar fast med körtlarna - så stora är dem. Hålet ner till strupen är ungefär hälften så stort som det ska vara. Konstigt nog har jag inga problem med andningen. Jag håller tummarna för att penicillinet börjar verka snart så jag inte får det. Jag är förvånad över hur jävla ont det faktiskt gör att ha halsfluss. Jag har alltid trott att det är som vanligt halsont fast mycket mer utdraget och segt att bli av med. Men det känns faktiskt som en kniv ligger i halsen varje gång man försöker svälja. Det sticker ända upp i öronen. Nu vill jag bara ha Ingrid här hos mig. Men det kanske inte är så bra det eller slog det mig nu. Fan.

 NU har jag avreagerat mig lite. Jag som aldrig är sjuk i vanliga fall har skrivit ett inlägg endast för att vinna sympati hos mina läsare. Så tyck synd om mig nu era jävlar! För det gör fan jävligt ont!

Rekord i huvudvärk

 Yes, jag har slagit nytt personligt rekord i längst konstant varande huvudvärk. Jag har nu haft konstant huvudvärk i en vecka vilket är helt nytt för mig eftersom jag är en sådan person som i vanliga fall mycket sällan upplever detta fenomen. Jag har knarkat Alvedon, Ipren, Treo, Ibumetin och igår köpte jag Panodil på apoteket för att testa något nytt helt enkelt. Det slog mig i morse att de flesta av dessa läkemedel har paracetamol som huvudingridiens och på deras bipackssedel står det "kombinera inte med andra läkemedel som innehåller paracetamol". Jag som har kört en mix på minst fyra av dem kanske ska skatta mig lycklig att jag inte fått några konstiga utväxter på kroppen, eller att mitt huvud fortfarande sitter kvar? Nåväl..

Vad mer är nytt på markus-fronten? Inte så mycket. Arbetssökandet har inte riktigt funkat de senaste dagarna eftersom jag varit sjuk. Men jag har fixat lite med CV och planerar att bli klar med det i helgen.

Känner att inspirationen till att skriva inte är på topp idag. Kanske är det vädret, kanske är det min minskade aptit som leder till mindre energi, eller kanske beror det på att det är så jävla svårt att skriva ordet 'kasnke' rätt på första försöket!!!

Dagens Låt: Crash Test Dummies - MMMM, MMMM, MMMM, MMMM

Hugs!

Safety

Dags för en update. Mamma Mia OST rullar i högtalarna på övervåningen hos familjen Albinsson, där jag befinner mig just precis i detta nu. Det är fredag = städdag och Ingrid håller på att såpa ner huset i Grönö. Vad kan vara mer lämpligt än att berätta den korta men väl konsista historien om min värsta såpa-upplevelse. Inget...

Jo, ni förstår. Som ung man, pojke, eller kanske snarare pojkvasker så hade jag mina dagar, och mina odagar. Denna dag var mörkrets dag. Jag var runt fem år gammal, alltså någonstans där när man slutar tycka att snor är gott. Jag var magsjuk, oh jaa, jag var såå magsjuk! Min moder hade placerat en röd hink jämte min säng. Ni vet, av den anledningen att det i alla fall ska kännas bättre. Men som sagt - mörkrets dag. Jag lyckades fylla hinken till knappa hälften. Så förmodligen befann sig mer än gårdagens mat i hinken efteråt. Vad jag inte tänkte på då var att innan jag påbörjat påfyllnaden av hinken låg där redan lite Grönö-såpa i botten och luktade så ljuvligt! Äh, fan nu börjar jag bli hungrig. Jag avslutar. I vilket fall så var poängen att jag numera sammankopplar doften av såpa med ren, vattnig, lös spya! Ända sen dess! Varje gång! Tänk er själva vilket problem. När ALLA andra tycker det luktar fräscht, så tycker jag det luktar vomité!

Hugs!


AMS är värdelöst!

Arbetsförmedlingen är helt sjukt värdelöst. En sida som publicerar typ två jobb om dagen (ja, jag vet att det var en rejäl underdrift men det känns som det eftersom det endast dyker upp ett jobb i ens egen kunskapskrets typ en gång i veckan, om man har tur det vill säga) och har typ 500.000 besökare varje dag. Vad är egentligen oddsen att man ska hitta något jobb där? 0.01%?

Nu sitter jag och jobbar hos morsan, fast åt Marbo då. För er som inte vet vem jag är, om ni nu är några som läser, så jobbar jag som ekonomi-"ansvarig" i Marbo men jag sköter jobbet från Morsans kontor. Ett utav de småjobb jag skrapar ihop till mitt levebröd tack vare. Jag har jobbat i två timmar idag vilket är relativt normalt. Blir inga stora slantar men det räcker till nöjen osv.  Just nu har jag avslutat arbetspasset och sitter och degar lite vid datorn. Jag längtar till helgen som ska spenderas ensam tillsammans med min hjärtevän Ingrid i Varberg. Kommer bli mysigt och skönt att komma bort lite!

Syrran är i Grekland, eller närmare bestämt på Rhodos och har det härligt. Första gången hon flög osv. Men nu är det här ju MIN blogg och inte HENNES så skit samma. Hoppas hon har det bra iaf! (och hoppas hon hittar Armani Auqua di Giõ kopian).

Hugs! //Markus

RSS 2.0