Homo-dag

Det är bra mellan oss nu. Det är det enda som betyder något för mig. Jag ber om ursäkt för allt.

Idag har jag haft en "homo-dag". Fråga mej inte exakt vad det innebär för jag kom på begreppet idag. Men jag var inställd på det redan när jag vaknade. Jag har varit å fikat med torsken och ado på skrädderiet, det kändes alldeles mysigt för att kunna kallas för hetero haha, men det var helt okej faktiskt. Sedan så när vi åkte hem satte torsken på en låt där texten går ungefär så här: " Fredrik tog min *** i mun nanana!" och jag blev genast illamående vilket jag tar som ett bra tecken på att jag är säker på min heterosexuella läggning. Efter det äventyret var det dags för det bögigaste av allt. Jag var i en hälsobutik igår och fick någon jävla ansiktsmask för finnar. Haha! Så jag hade på mej den innan och fy fan vilken obesrivlig känsla det var. Men om jag ska försöka göra en liknelse så hmm. Jo, det kan nog jämföras som ni vet, när en hund slickar en på foten eller handen typ, det känns så dära strävt på deras tunga, ungefär som om man har tre hundar som sitter och slickar en i fejjan i 20 minuter känns det. (Jag är ganska nöjd med den liknelsen faktiskt)
Sen har jag nog inte gjort så mkt mer bögigt faktiskt. Men de dära med masken räcker gott å väl för en dag.

Jag brukade alltid tänka att livet är inte som på film. Men det är det. Vi måste bara lära oss att njuta av varje ögonblick. När allting är så bra det kan bli måste man ha i tanken att det kan bli sämre när man minst anar det. När alltng är som värst så måste man komma ihåg att solen alltid finns kvar bakom molnen. När man är arg måste man komma ihåg att man gör saker som man itne menar. När man är glad måste man komma ihåg hur det kändes att vara ledsen för att kunna riktigt njuta av glädjen. Man måste våga tro på sig själv, våga ta chanser, våga riskera saker och ting. Vänskap är något som alla tar för givet men när man blir utan så existerar man inte. Jag brukade alltid ställa mej frågan vad meningen med mitt liv är. Varför bor jag här ovh hur hade det vart om jag bott där istället. Man måste skita i sånt. Jag ska försöka med det nu. Vi måste leva livet här och nu, inte tänka så mycket på vad vi gör utan hur vi gör det. Man måste ha i åtanke att andra kan komma till skada beroende på hur man själv bär sej åt. Jag har bärt mej sjukt dåligt åt när det gäller den sista punkten,men jag är ledsen och ska bättra mej:)

- Jag ser framåt nu, gör du?

Markuz

I tried to be perfect but it just wasn't worth it

Hej alla?

Faktum är att det finns några jävlar som faktiskt läser min blogg. Det finns alltså några själar som orka med att läsa min skit haha, och jag småler faktiskt lite för mig själv för det känns bra. Vänta måste hämta mitt te, brb! ( det rimmade hehe ).... Åh Fy fan vilken god smak! Alla: köp te på Inspiration i Kinna. Smak: Gute!!

Just nu sitter jag med laptopen i knäet i sängen, mp3spelaren är kopplad till högtalarna här inne och jag trivs faktiskt rätt bra här. Jag vill passa på nu när jag ändå vet att det finns några läsare att ge er ett tips. Eller ah nästan mer som att be er om en tjänst. Ladda ner låten Pieces - Sum 41 och lyssna noggrant. Det är en sån låt som får mej att bara vilja ägna hela mitt jävla liv åt musik och bara drunka i ljud. Att skita i allt annat för att det är så jävla perfekt just här och nu. Tyvärr är det ju inte så i verkligheten men under tiden som denna låten spelas ryser hela jag. Den beskriver så himla bra vad jag känner just nu med. Både melodin och texten. Så vad jag hade tyckt var kul vore om ni laddade ner låten och sen ger mej en kommentar om vad ni tycker. :D

Jag ska färga håret ivkäll och sedan efter det ska jag nog göra det bögigaste jag någonsin kommer att göra. Nej jag skojjar men lite sådära småhomosexuellt känns det allt. Men jag kan berätta om det imorrn haha. Fy fan va wierd jag kommer känna mej. HAHA, jag vill inte veta vad ni tror att jag ska göra nu;)

Btw, jag är INTE bög! Jag tänker inte konvertera över till "den andra sidan" bara för allt som hänt. HAHA, nej jag börjar faktiskt tro att jag kommer överleva detta.

Sen åter till det som gör mej så "jag-vet-inte-vad". Du måste berätta vem du är Mr./Ms. Anonym. Min hjärna snurrar fem varv varje gång jag försöker tänka ut vem du är. Men jag kommer bara på mej själv att jag är för jävla långt ifrån dej för att lista ut det. Du ignorerade min frågor i det förra inlägget så jag gör ett nytt försök. Man ska väl aldrig ge upp? Kan du itne berätta om du är någon jag känner väl iaf?

Det sista jag tänkte nämna är Per. Du är en jävligt bra vän. Jag behöver inte säga mer. Jag gör detsamma för dej. Du är inte heller som alla andra. Och jag vill tacka emma för det du gjorde i helgen, pratade med mej, jag känner inte dej "riktigt" lika bra men jag uppskattar det du gjorde för mej. Sen alla andra vänner också. Jag kan inte nämna alla det förstår nog ni med. Det skulle inte vata rättvist å försöka skriva ner allt jag tycker å tänker om er. Men ni vet vad jag tycker! Om ni inte gör det så får världen rulla på ändå.

Nu ska jag återgå till mitt mystiska låt analyserande och försöka göra klart min egna lilla nya låt. Gör gärna ett besök på www.myspace.com/markusalm och skriv en kommentar. Låtarna blir bättre inspelningskvalité på efter jul och då kommer även alla mina 20 andra förhoppningsvis.

Kram och klapp
Markuz




Sant

It's me again. Det här kommer bli det första inlägget på länge där jag ska bortse från allt negativt och prata om allt de posetiva som jag glömt bort. Det är fortfarande någon anonym själ som kommenterar vilket både gör mej glad och fundersam. Glad för att det är någon som läser det här och t.o.m. bryr sig såpass mycket att höra av sig. Fundersam över varför du inte vill säga vem du är. Jag ber om ursäkt om jag lät typ sur över att du kommenterar anonymt för någon dag sedan. Det jag egentligen ville ha sagt var att det skulle underlätta om jag visste vem du är. Kommer jag få reda på vem du är i framtiden? I vilket fall som helst så sa du något som stämmer. Mina vänner, som "tog hand om mej" när jag var så down, ni förtjänar ett pris för att ni stod ut med mej. Ni vet inte hur mycket enklare ni gjort allting. Förlåt att jag inte nämt det tidigare. Men det är lite det som är grejen att jag behöver inte nämna det för jag hoppas ni vet det ändå! Tack iaf...

Ehm, vem är du egentligen? Jag förstår om du inte vill säga vem du är just nu men kommer jag någonsin få reda på det? Det känns svårt att prata med någon som vet vem jag är, men jag inte kan "ge" något tillbaka. Tydligen var du där, på kulla, och såg mej, det begränsar ju folkmassan till 1000 personer typ;)

Jag tvingar dej inte till någonting. Gör det du tycker känns bäst.

Ehm, jag hade tänk att berätta om mej själv sådära igen. Men sen kom jag på att det kanske är bättre om jag inte gör det. För det finns stor risk för missuppfattning. Det ämnet är ju jag expert på för övrigt!

Imorgon ska ja klippa mej. Kanske färga håret också.

Jag kom faktiskt på en sak till att nämna. Jag vill uppträda. Alltså det kasnke låter typ som om jag försöker skryta eller något men så är det verkligen inte. Jag har kommit på att jag behöver göra det. Det är något jag alltid velat göra men aldrig gjort. Och även om ingen skulle tycka om det jag spelar så ärligt skulle de inte göra så värst mycket för jag hade haft så jävla kul under tiden. Är det någon som vet hur man går tillväga för att få spela någonstans?

/ En aningen gladare Markuz


Slutsats av hela skiten!

Det finns bara en sak som är åt helvete fel med hela min situation.

Och det är att..

En idiot som jag fick för mej att JAG kunde få HON, Det är ju där felet har legat hela tiden. Hur fan kunde jag tro det? Jag är så jävla dum.

I'm so stupid

Hej!

Det här kommer låta som en enda lång ursäkt. Jag vill väl inte kalla det för det egentligen eftersom jag kände så som jag skrev innan. Men jag har nu fått prata ut om det här. Det känns väl bättre nu på sätt och vis men det känns inte riktigt bra än. Det kommer väl antar jag. Jag har fått reda på att hon aldrig hade för avsikt att vara ngt mer än vän med mig. Det som ställde till det var alla misstolkningar av mig och lite olika bedömningar av vad som är mer än vän och inte. Men nu vet jag hur hon resonerar och nu förstår jag henne. Jag har varit så blind samtidigt som jag varit naiv. Det gör fortfarande ont att hon inte tycker om mig på det sättet men jag börjar bli van vid att folk inte gör det nu för tiden så. Fan, om ni hade en aning om hur tacksam jag är för att ha fått känna såhär den här perioden. Jag har i typ tre år väntat på att känna något för någon speciell men aldrig hittat någon. Nu gjorde jag det och det sket sej totalt, men fram tills igår var det helt perfekt. Det är jag jätteglad över! Just nu känner jag mej konstig men antar att det är början på ngt bra det här. Nu har jag berättat allt för dej och du vet om det. Synd bara att jag inte fick som jag ville den här gången heller. Men vänner ska vi bli..!

Markuz

That's when she turned to me and said "I'm not sure anymore..."

Hej igen!

Ehm jag vet faktiskt inte vad jag känner just nu. Jag klarade iaf av skoldagen. Alla tyckte jag var wierd idag men jag orkade inte ta diskussionen så jag sa att jag var trött, precis som de trodde. Fan, jag har så mycket frågor i mitt huvud som jag aldrig kommer få svar på. Jag såg dej idag, det känndes konstigt att känna likadant men veta om att du inte gör det tillbaka. Det gjorde så ont att jag var tvungen å gå därifrån. Jag tror att jag kommer klara av att bli vän med dej, åhh gud vad jag önskar att vi kunde bli mer än så,  men vi måste prata lite mer innan. För det är för mycket som jag inte förstår just nu. Jag sov en timma i natt. En timma! Jag är död men ja kan inte sova ändå, de bara går inte. Fan vad jag inte kan sluta tänka på hur allting var precis då när ja satt med dej där. Nervös som fan men du sa ja. De få minuternas samtal fick mej att sväva på moln hela dagen, ända fram tills på kvällen.

All because of you I haven't slept in so long

Ligger i sängen igen. Har på ashög musik och dörren står öppen men jag orkar fan inte bry mej om de andra i huset inte skulle gilla musiken. Känner ett svagt illamående inom mej, vet inte om det beror på för mycket skitmat idag eller något annat. Jag har fått massage hos sjukgymnasten. Det gjorde ont men det var som en paus i allting där jag slapp tänka på någonting. Jag låg och stirrade i taket ungefär som jag snart tänker göra och fokuserade inte på någonting. Lyssnar på Everchanging nu. Den gör att jag mår bättre. Jag vet inte om jag gjorde något bra eller något dåligt idag. Fan. Men jag har väl ingenting att förlora som det heter? Äh de har jag ju fan inte.. Men ändå känns de som att du kanske inte ville höra? Eller så kasnke jag bara inbillar mig och du jättegärna ville höra? Hmm, det här e ingen blogg som jag skriver i för att få sympati om ni nu skulle tro det, kanske inte så konstigt med tanke på mitt oerhört glada inlägg. Jag skriver här för att jag inte har något annat att göra. Eller jag har massa annat å göra men orkar inte. Äh skit samma, mobba mej då! Jag tål det, tror jag...

In the face of change, that's when she turned to me and said: I'm not sure anymore...

...I watch my life wash a shore

Återkommer/Markuz

Ps. Jag har skaffat en megaful myspace music nu.. aja..

Ja ska ändra på mej

Jag ska göra det jag lovar! Jag ska bli bättre! Imorgon ska jag!

Make me smile by smiling yourself

Är lite förnöjd just nu. Har impulshandlat ett par nya hörlurar i morses. Koss porta pro heter dom och du skulle säkert känna igen dem om du la ögonen på dem. När jag kom hem ikväll kom jag på att ja behöver en ny mp3-spelare, så ja letade upp en liten fräck sak för 299 kronor som räcker gott å väl för mej.  Min förra värsting visade ju sig inte vara så bra trots 2 förlorade tusenlappar!
Nu har jag iaf fått två nya saker att vänta på att hämta på posten. Allt detta nöje för endast cirkus 500 spänn. Känns bra! Dock inte alls lika bra som det känns i kroppen när jag vilar mina ögon på dej. Men fan de här måste låta wierd att ja nämner detta varje kväll när ja ligger å skriver. Jag kan helt enkelt inte låta bli. Sorry, that's who I am. Alla har ju brister?

Det absolut bästa med att ha körkort är att kunna lyssna på så hög volym man vill utan att föräldrarna sitter jämte å uttalar sig om hur man kommer få växa upp med tinnituss om man fortsätter så här. Fan, ärligt talat, så tror jag faktiskt det hade vart värt det. Iaf en liten tiinituss, För det är så enormt skönt att sitta å omslutas av musiken i bilen. Känna hur man blir arg om man har lust med det, hur det blir lättare att andas om man känner så, det hjälper mot allt helt enkelt. Antar att ni börjar tröttna på att jag skriver om detta varje gång också, så får väl sluta hehe.

"Times square can't shine as bright as you"
Markuz


GAAAH

Jag behöver något annat än domma irriterande laptophögtalarna! Jag behöver dunka musik högt på mitt rum å ligga i bäddsoffan å stirra i taket. Känna ljudvågorna i öronen, känna tryckvågorna i golvet och känna rysningarna på armarna. Någon mer som behöver?

I'm störd!

Idag har varit en medelmåttig dag. Gick upp med ett leende på läpparna men det krossades snart av stressen att hinna till skolan i tid. Första lektionen spenderades i ett grupprum själv, de va juh kul! Sen så hade vi svenska, wohooooo! not! å sen hade vi lunch:) å sen hade vi matte, wooohhooo! not igen! å sen hade vi UF vilket var okej.. Fy fan, det här e nog mitt ointressantaste inlägg någonsin?

Får väl förbättra det lite då.. Har lyssnat sönder Jonas Brothers - S.O.S efter att bara ha haft den på datan i en dag typ. Tråkigt men klassiskt mej! Hmm, joo, du gjorde dagen bättre iaf. Det är sjuuukt vet du det?:)

Uuuh, this is an S.O.S, DONT WANNA SECONDGUESS...

Dagens låt: Three days grace - I hate everything about you Jo, jag vet att den redan vart dagens låt, men jag vill ha med den igen, av några speciella orsaker.. En av dom är att ja hade den i bilen idag, på högfsta volym.. LOve it:D


Trött

Hej!

Som svar på en kommentar:

Om hon gör det så är jag säker på att jag inte kommer bli besviken. För det enda som kan vara vackrare än hennes utsida är hennes insida. Vilket jag även tror att den är...

Markuz

Maybe I don't wanna go?

Jag gillar itne att påbörja ett inlägg när man inte vet vad man ska skriva om. Är det någon som har typ något förslag så commenta! 

Min cykel som jag var förbannad på i inlägget för någon dag sen är nu stulen! Jag har lyckats få min cykel stulen typ 10 gånger nu om det inte är fler gånger? Jag blir knappt förbannad längre när jag kommer på att den är borta utan min reaktion blir typ mer; hepp, nu är cykeln stulen igen, då får man väl börja gå hem i stället då!

Hur bär man sig åt för att göra någon annan lycklig utan att knappt veta om det själv? Hur är det möjligt att alltid se så jävla bra ut? Hur lyckas man? Var skaffar man sig såna ögon och ett sånt leende? Berätta plz...


Dagens låt: Boxcar Racer - Letters to god Sjukt bra låt! I love refrängen! Vet itne vad man ska säga men gillar man blink 182 så gillar man denna. En utav snubbarna i Blink är med i detta bandet och det gör att hela stilen känns likadan. Fast itne riktigt ändå hehe. Äsch ni kommer fatta när ni hört låten! Jag har iaf spelat den konstant i ett dygn nu. Har hört den minst 100 gånger... Tog t.o.m med hörlurarna till skolan för att kunna lyssna på dom den lilla tid som hanns med.

"Det är svårt att ställa en fråga när man är osäker på om man får ett positivt svar"
I sure hope so ...

"Letters to God" hehe..image6

Ha en skön kväll!
Markuz

Everything would be so much better if we were together

haha kom på en line till en låt så jag skrev upp den;)


I know you didn't bring me out here to drown

Sitter och skriver i soffan. Gitarren ligger jämte, har precis spelat en gammal klassiker nämligen Lifehouse - Storm. Den är jäkligt fin. Funkar mycket bättre nu än förr när jag sänkt ner gitarren en ton. Lättare att sjunga med då;) haha..

Det är fotboll på tv men ärligt så är jag inte så värst intresserad. Det är jävligt varmt här för övrigt. Nu när vi bytt någon sak i värmepannan så har det blivit typ tropisk hetta istället för polarkyla.

How long have I been in this storm
so overwhelmed by the ocean's shapeless form
water's getting harder to tread
with these waves crashing over my head

Pyss
Markuz

Can we get away? Far away?

Hum, imorgon är dagen då jag kommer få mitt livs fetaste IG. Jag har verkligen slarvat med matten nu. Jag vet att jag åtmistonde kunde haft G men det är så jävla omotivernade att räkna matte när inte ens mattetalen är siffror? Är jag den enda som tycker att matte ska man kunna för att räkna ut vad det konstar att handla mat i affären typ. Jag behöver la fan itne veta varför kurvan går neråt å sen svänger uppåt när Kalle kastar sitt jävla äpple i en spann med en hastighet av exxx km/h !!!!

Typ så känns det!

På träningen hände något helt cp! Jag fick ett slag under armbågen så det blev som en enkelstöt fast tusen, d menar jag TUSEN, gånger värre. Jag fick så jävla ont att jag trodde jag skulle svimma och ja kommer itne ens ihåg hur jag bar mej åt för att komma av planen. Kommer bara ihåg att ja låg på golvet å hade sjukt ont i armen men samtidigt kunde jag typ inte röra den. Hur fan gick det till? Har aldrig kännt något liknande och tuur är väl det!

(Btw, fick reda å att jag är elfte, tolfte man i truppen imorgon på matchen så jag behöver inte åka med om jag itne vill. Känns ju sådär å träna såhär mycket å så skiter det sej bara. Men förstår ju samtidigt, jag hoppas få tillbaka motivationen snart igen. Lite musik är vad jag behöver nu!)

Men det finns så mycket bra saker inne i mitt huvud nu så jag vet inte hur jag ska reagera! Att skriva blogg istället för att öva på matten är väl något som jag inte borde göra men jag gör ändå. Jag säger som han snubben som hade ett föredrag. " Det finns så mycket man borde göra men det är itne alltid det man borde göra som är roligast!"
Fy fan va sant. Man borde strunta i lite mer och ha kul mycket mer. Gosh du va snygg idag! På tal om ingenting...

Dagens låt: Hellogoodbye - I just think that she's the best HAHA jag älskar när de sjunger: " she probably thinks that I'm obsessed but I just think that she's the best", klockrent, lite tönten-gillar-skolans-snyggaste-tjej-på-highschool känsla haha...



Min hand gör ont!
Markuz


Jag har lyckats IGEN!

Hum, hur fan ska jag förklara detta nu då?:P

Ehm tänk er att ni cyklar till skolan en helt vanlig dag, å att under den dagen så blir ni väldigt sugna på att uttnyttja erat nya körkort, så då ringer ni eran morsa å fråga om ni får låna bilen efter lunch... Eran kära mamma säger såklart ja, och ni lånar bilen. Eftersom du har bil så cyklar du ju inte hem efter skolan utan går med nöjda steg ut till bilen som står på parkeringen utanför skolan. Självklart utan en tanke på att cykeln ens existerar. Sen går helgen förbi.. Schwoss!

På Måndag morgon när ni ska till skolan igen, har packat, borstat tänderna käkat å allt annat, går du til garaget för att hämta cykeln. Å vart fan är den!?!?!?!?! VId skolan... Förhoppningsvis iaf, om inte ngn ful jävel har snott min kära Scott :P

Sätt in mig på alla ställen i texten där ni tänk er själva så förstår ni vad jag menar...

Men med allt negativt kommer något positivt! Jag spelar just nu höööööööööööög musik:D:D:D Min dag kommer bli så mkt bättre bara för det! I feel so much better now when you're gone forever!

Det har hänt lite andra bra saker också:D:D

Dagens morgonlåt: TDG - Gone Forever ;)

Markuz

Making April

Lite tidigare under kvällen kom jag på att jag inte lyssnat på Making April på ett tag. Skandal! Det är nog den aboslut bästa låten jag vet, These are the nights, med dom. Helt jävla sjukt underbar, allting, texten melodin, rösten...

Jag är egentligen uppe alltför sent mot vad jag borde vara eftersom jag ska spela match tidigt imorgon bitti, men ibland måste man prioritera och jag har idag prioriterat vad som kändes bäst, och jag är glad att jag gjorde så :)

Men är väldigt trött och ska sova nu!

Dagens Låt: Three Days of Grace - I hate everything about you Mycket bra låt och jag älskar framförallt refrängen...


Markuz

All the streetlights shine like they were stars!

Vet egentligen inte vad jag ska skriva om. Har läst att man ska skriva det man tänker på just vid det tillfället man befinner sig vid skärmen så det tänker jag också försöka att göra. Har precis läst en blogg som en tjej skriver. Hon har bröstcancer och har precis skrivit sitt sista inlägg i livet. Jag brukar inte läsa den utan fick reda på om den för några minuter sedan. Läste egentligen inte så mycket heller för jag gillar inte sådan läsning. Men hon har berört många personer och så även mig. Släng några blickar på www.colourfulmiracles.blogg.se för att själva få se.

Nästa sak jag tänker ta upp är att jag känner mig trött och sliten. Jag har mängder med saker att göra, både i skolan och hemma och känner att tiden äter upp mej på ngt konstigt sätt. Återigen får jag vila genom att lyssna på musik och sånt. Skönt skönt! Fan vad välformulerat jag skriver, så här ska inte min blogg se ut?!?! Hmm..
Jag är glad över att ha lärt mej större delen utav Lyrical Lies - Cute is what we aim for, på gitarren och ska nog spela in den på något sätt senare, kasnke en videoinspelning? xD

Det tredje jag tänker ta upp är mina läsare. Haha, fråga mej inte varför jag skriver här. Eller jo gör gärna det förresten. För svaret är att det är ganska soft att ha något ställe att bara skriva massa skit. Det jag skulle säga var iaf att jag snittar en sisådär 6 läsare per dag, vilket kan anses vara rätt lågt. Det är det också haha!

Det fjärde jag tänker ta upp är något som jag inte borde men jag känner att det är rätt skönt att få säga saker och ting precis som om någon lyssnade. Idag såg du bättre ut än någonsin, om det är möjligt. Jag verkligen borde göra något, men det är svårt. Men du gör det värt att gå till skolan och jag kan inte sluta hoppas. Hmm det här borde jag inte skriva. Det är precis sånt här man får höra tjöt om. Men antar väl att jag hoppas att jag ska undankomma detta en gång.

Vad mer finns att berätta? Inte så mycket faktiskt. Känner att det är dags för en dagens låt dock xD

Dagens låt: Cute is what we aim for - Lyrical Lies Skitbra låt som egentligen är ännu bättre live, kolla youtube om ni e intresserade.


image3


"It's not over, unless you let it break you, It's never over..."
Markuz


It's not over

Hey!

Läste just en blogg, och insåg en sak. Att saker man sitter å jämkar sig för här hemma egentligen inte är någonting alls att vara down för. Jag har inga saker att jämföra med. Saker som verkligen är utav vikt. Min familj mår bra och jag mår bra plus att jag har typ allt som jag kan önska mig, allt utom en sak. Tydligen väger det upp rätt så bra mot de övriga tingen.

En sak som ni aldrig kommer förstå är hur beroende jag är utav ljud, eller ah, typ musik. Jag behöver musik för att må bra, för att må dåligt, för att orka med. Morsan brukar säga till mej när vi sitter ute typ, sluta slå på stolsbenet! Jag kan inte! Fast jag skulle kunna om jag verjkligen tog mej tid att lyssna på omgivningen. Men med en inslagen takt mot ett stolsben kan man bilda en melodi i sitt huvud. Den melodin kan man koppla till en låt som man tycker om som man sedan kan ta ut texten från i sitt huvud. Wonderful xD

Men jag fattar itne särskilt mycket just nu... Försöker verkligen denna gången men jag förstår itne...

Markuz


Baby it's fact

Hur fan kan det gå från himmel till pankaka så jävla fort? Hur fan kan man må så bra å sen må så dåligt någon sekund senare? Vem fan har skapat sytemet?

Jag skall inte skriva aja nu, för det känns som det enda tillfället när man använder det är när amn egentligen vill fortsätta prata om det nuvarande ämnet men låtsas, fejkar att man inte bryr sej och går in på ett annat ämne.

Kan väl berätta lite om vad som hänt. Jag har Spelat match med u20 i Borås igår, fick en boll på ett vääldigt olämpligt ställe och nog sagt om det! Sympati ja tack!
Jag har vart hos torsken å hälsat på dom innnan de stack ut, kunde inte hänga med för jag har match idag åxå!

Måste sätta högtalarna på max å få ur mej allt nu!
Markuz

Ruffz

Först vill jag bara nämna att jag är kär i några låtar. Till att börja med, The diary of Jane (acoustic) - Breaking Benjamin, för det andra, I Hate Everything About You - Three days grays och för det tredje, Rain - Breaking Benjamin, men för det fjärde så är jag kär i en jävla massa låtar så det är väl bara en tillfällig crush jag har just nu.

Jag längtar tills på julafton för då får jag förhoppningsvis min Portastudio som jag önskar mej. Jag längtar inte efter julen i några andra aspekter, typ snö å sånt..

Idag har jag varit i skolan, kul kul... Njaa, men fan de har varit ectra tråkigt i två dagar nu... Aja..

Nu har jag iaf körkort vilket jag kan glödja mej över och vi hade ju faktiskt rätt kul idag när vi åkte fem personer i en nercabbad liten peugeot 207 xD Kallt som fan!

I'm so greatful over feeling this, I've missed it so long, still I can't seem to tell you, and you are still just you, the best of you...

Äh, de var typ allt jag hade att säga för denna gången..
Ta er i bajjen! xD
Markuz

I Hate Everything About You, Why Do I Love You?

Jag hatar såna stunder när man inte vet vad som pågår, när man känner sej ovetande trotts att man vet egentligen. När man hoppas på saker som man inte förstår...

Idag hade jag uppkörning, och för er som bryr er, så var jag ett jävla nervvrak när jag satte mig i bilen. Hon damen med solbrillorna som var min lärare, hon drog något skämt när vi stog å kollade motorn, jag skrattade inte! Så stel var jag. Min uppkörning kan beskrivas som en enda lång inåtandning i väntan på att få höra ordet "godkänd", vilket betyder att jag pustade ut ganksa rejält när hon äntligen sa det! Har kört sönder idag och e trött på å köra bil, för idag då alltså;)

I've missed this so much!
Markus

RSS 2.0