Glada Nyheter!

Har vart duktig idag. Gick upp nio, åt frukost, sen gick jag ut för att klippa gräset. Det visade sig att det var en jävla massa pollen i luften så nu kliar det i mina ögon och näsan rinner lite granna. Ögondroppar? Ja tack! ^_^

Har dock inga:( Men ögondroppar e också the shiet!

Ska å träna om en timma. Sista träningen innan Basketfestivalen. Typ mest skottträning å så tror jag...

Har hunnit med att städa köket en snabbis och dammsuga hallen. Fast det var bara för att jag råkade gå in med stövlar som hade typ femton liter jord under sig. Fan åxå!:P

Den glada nyheten är iaf att jag och Maria bokat datum för våran spelning nu. Det blir den 21 Maj i Stora Cafét på gymnasiet. Kommer att spela från kl.12 till ungefär 12.30... Runt fem låtar ska vi hinna med. Kom gärna och lyssna!

Ha de fint!

Kramar is också the shiet
Markus

Oreos is the shiet!

Markus vill ha Oreos nu. Med mängder av mjölk. På tal om det så ska jag berätta en sak. Oreos, som ni säkert redan vet, och annars så vet ni nu, är de kända kexen som alltid äts i USA. Den klassiska kakan som den amerikanska fadern går och hämtar i lådan i skafferiet varje kväll och avnjuter till ett glas mjölk. Just denna kaka är faktiskt världens goaste kaka! Men ni vet hur jag är med mina funderingar, så jag kunde ju inte låta bli att fundera över hur mjölkens samband till Oreosen kan vara så viktigt. Alltså, vad jag menar är att om man ser Oreos så ser man dem nästan alltid i kontakt med mjölk. Baksidan av paketet visar en bild där de rekomenderar att doppa kakan i mjölk, eller åtminstone dricka mjölk till den. Så varför denna mjölkhysteri tänkte jag! Näturligtvis ville jag gå till botten med poblemet och för ett tag sen köpte jag mitt första paket med Oreos för att smaka på dem och givetvis ta reda på om jag fick ett enormt sug efter mjölk när jag åt dem. Vad blev då resultatet? Jo! Mjölken är verligen nödvändig. Man får ett enormt sug efter just mjölk när man äter kakan, inte vatten, utan mjölk. Vad det beror på vet jag inte. Kanske är det reklamen. Men kakorna går inte att äta fler än två av utan att sukta efter mjölk. Enormt törstframkallande! Så nu vet ni det. Slutligen vill jag rekommendera Oreosen bara för de är så enormt goda!!:P

Markuz Alm

Natt

Det är natt. Jag är inte trött. Snälla ge mej G imorrn på matten. Jag saknar dej. Mycket. Och snart är det driftstopp på blogg.se. Tack Kajsa för hjälpen btw! Flummigt inlägg eftersom jag inte orkar. Ska skriva lite på poeter.se nu...

Snälla behöver G imorrn. Sol hade inte vart fel heller.

Kramar
Markz

There's always something in the way, it's you...

Hej och blä, folk å fä!

Då var det dags för en bakisblogg. Eller tja, så värst bakis är jag inte, som vanligt, men denna gången har jag huvudvärk vilket jag inte brukar få. Igår var gött. Det mesta iaf. Som vanligt är allting bra innan man börjar tänka för mycket. Jag försöker att bara skaka av mej det, igen, och glömma det, igen. Hittills har jag inte riktigt lyckats.

Gårdagenskvällen startade iaf med grillning hos Fidde. Flintastek, mmm!
Sen drog vi igång chillfaktorn med lite go musik och fem goa snubbar. Det var gött som vanligt, om man bortser från det faktum att jag välte ut ett glas rakt över mina byxor, och det var fan inte lite vätska i det glaset!
Såg ut som jag hade pissat på mej gånger 3 och typ försökt få bort pisset me vatten.
Nuff said bout that...

Sedan drog vi iväg till Kinna city (höhö) och där gick jag till bankomaten och belastade mitt redan överbelastade bankkonto. Måste fan spara  pengar nu asså. Efter det åkte vi till mackedonken och köpte lite cheeseburgers att äta som vägamat på vägen till Kulla. Kulla var som vanligt. Man vet inte om man ska säga "fy fan va kul det var!" eller om man ska skrika "shiet vilken skabbig kväll" typ. Men det är väl så sagan går i ett rosa hus mitt ute i skogen.
Jag hade dock tänkt att bli lite sentimental (det är nog inte rätt ord men låter bra) som avslutning på detta inlägget. Ska försöka att inte specificera för mkt. Men fy fan, igår fick jag ett sånt moment när jag funderar på vad fan jag håller på med. Hur fan jag behandlar henne. Hur fan jag frivilligt kan säga nej till en sån chans! För this is the facts, jag får inte hur många chanser som helst. Det får inte någon. Men vissa får fler än andra. Tro nu inte att jag tänker gräva ner mej i det för det tänker jag inte. Jag behöver bara en riktigt chans ändå. Men något får mej att hålla fast vid någon annan. Jag kan inte glömma skiten, hur mkt jag än vill. Det har kommit till ett stadie nu, när det inte gör ont längre. Jag har lärt mej se på. Jag tänker inte på det alls mycket. Förutom när jag ser dej. Då är det som en jävla Dejavu-resa. . Nåväl.

Smile like it's the end of the world,
right?!



A walk to remember

Detta blogginlägget skriver jag av en anda anledning. Jag har återigen sett på A walk to remember och återigen var jag så jävla nära att börja lipa! Ja, jag vet att man inte ska göra det, lipa åt filma asså, speciellt inte som man heller. Nu lipade jag ju iåfs aldrig men våta ögon det hade man ju. Men fan, varje gång jag ser den så blir den mer och mer min absoluta favoritfilm och jag skäms fan inte över att tycka att att en som normalt klassifierac som en "tjejfilm" är min favorit. För om ni ser den så lovar jag er att ni förstår. Det är liksom ingen jävla highschool-musical kärlek vi snackar om här, utan, the real deal liksom. Allt finns med. Jag kan till och med gå så längt att jag kan säga att den som ser på denna filmen och inte tycker om den skulle jag nog uppfatta som rätt konstig. Jag kan helt enkelt inte beskriva hur fin, välgjord, bra, annorlunda, speciell, naturlig och vacker denna filmen är! Så säg vad ni vill om den och säg vad ni vill om mej, men min åsikt kan ni inte ändra på. Dessutom är soundtracket grymt (vilket jag lyssnar på nu) och huvudlåten Only Hope med Mandy Moore, som även är den sjukt söta skådespelaren, känner de flesta igen när de hör den! Just nu ligger jag och lyssnar på den fast i den andra versionen som är med i filmen. Det visade sig vara Switchfoot som gjort den vilket var en rolig överraskning för det hade jag inte en aning om. Har lyssnat sönder en av deras låtar den senaste vecka utan den blekaste aning om vad för annan musik de gjort. Trevligt!


image37

Kram

Markus Alm



Friday night lights

Det är fredagkväll och jag sitter här alldeles för mej själv. Fy fasen vad rastlös jag är! Hundra höjdare går i repris på tvn och det är som vanligt någon sjuk karaktär som intervjuas. Jag flinar dock rätt mycket åt det som just nu visas haha. Någon go kille som kallar sej för konstnär. Nåja. Jag ska ner och köpa godis sen för det är det mest kreativa jag kan komma på att göra just nu. Morsan å farsan å sörran e på fotboll och jag väntar på att de ska komma hem med en pizza i handen:D Jag kommer inte ens på något att skriva om. Så tråkigt har jag. Snälla kom å lek med mej!

Kram

Markus Alm

Hon har ett sätt att säga mhmm jag inte trodde fanns

Sitter på mitt rum i basketlinnet inhandlat i Miami och barfota. Ska ner och spela basket vid Äng. Det luktar kobajs så förmodligen är det någon av de jäkla bönderna som gödslat, fi fan va illa de hade luktat om kossor hade haft vanliga toaletter! Lyssnar på Jumper - Hon har ett sätt och det är typ så mycket sommar i luften som det kan bli i April. Min näsa svider och är röd, man är hellre ute än inne, streetbasket, ett snitt på över en glass per dag osv...

Årets glass kommer bli Lill-Per precis som alla andra år, det vet jag! (ja, det är även ett smeknamn för min kompis pers genitalier). Nåja, nu måste jag dra mej, återkommer.

Markus Alm

All the small things

Idag har vart en go dag. Skola, utan typ en enda lektion, bara sitta ute och chilla me polarna. Glass i stora lass dessutom. Efter det var det raka vägen hem till solstolen och somna i solen i nån timma. När jag vaknade åkte jag och modern till Peugeot för att kolla på en cab. Morsan funderar på att köpa en begangnad under sommaren! Sen åkte vi och hämtade farsgubben och handlade grillkorv på vägen hem. Den grillades på vår nya grill samtidigt som solnedgången var i full gång. Livet var helt enkelt gött som fan då. Det mesta känns btw rätt chill just nu. Kanske beror det på solen. Men jag njuter varje dag och jag är glad över vad jag har istället för vad jag inte har. Dessutom har en person lärt mig att inte bry mej så mkt om vad andra tycker och det har hjälpt mej jättemycket! Imorgon ska jag åka till mormor och hämta en symaskin för att sedan go wild på mina favoritjeans. Ska sy tills de helt enkelt går att använda igen. Inte för att jag har en ening om hur en symaskin fungerar, mer än det jag lärde mej i syslöjden årskurs 4, men jag ska fan fixa dom. Det håller inte att ha sina favoritbyxor liggnades på golvet och samla damm bara för att de har en enormt hål i stjärten...Nejnej...Jag har också kommit på att jag vill springa ut till All the small things på studenten. Inte för att vi har något särskilt samband till den låten men den är skitbra när man är hypad och laddad! Förslagen som kommit upp i klassen hittills är:

Magnus Uggla - Vittring
The Hives - Idiot Walk
The 89ers - 89ers boy
Liquido - Narqotic
Yellowcard - Everywhere
UF - Bruttlåten
(och Blink 182 - All the small things enligt mej)

Rösta i kommentarerna!!!

Kram på er
Markus Alm

Tomato

Som ett resultat av två dagars solande:



Är dock typ ÄNNU rödare IRL...

Markus Alm

Balkongblogg

Det här blir första gången som jag bloggar från balkongen. Faktum är att jag typ aldrig vart ute på denna balkongen. Max tre gånger för att sola iaf. I vanliga fall är jag bara här när jag ska sätta upp julbelysningen i december.
Ligger i vilket fall som helst med lurarna på och njuter utav den ursäkta uttrycket cp-störda värmen. Det är seriöst bara 20e April...
Just nu rullar Only one med Yellowcard och fy fan vad bra jag har det. Innan ryste jag för det var en så bra låt och allt var bara så bra! Det finns en jobbig sak med att blogga på balkongen. Nämligen att jag typ ser mej själv bättre i skärmen än vad jag ser det som skärmen egentligen visas. Ni vet den klassiska spegel-effekten när man har datan utomhus...Jag kan bland annat se att trots att jag rakade mej igår så blänker det små fjun på bakre delen av kinden. Äh, manligt va fan. Jag ska klippa mej kort har jag bestämmt. Tror jag. Kanske. Eller ah, det lutar åt det...Ungefär...
Nu ska jag återgå till full fokus på att bli brun med sol. Kram till alla bra personer med! : D

Öhm, the rocket summer e typ bäst...

Dessutom kan jag även använda mina favvoshorts nu! Feels guuud!


Markus Alm

Dagens plagg: inget



Global Warming

Nu ska jag berätta en sak. Att man kan lätt vara ytlig och tycka om global warming dagar som denna. Det är helt enkelt att inte göra det. Men tanken på att det kommer bli FÖR varmt vid medelhavet och massa håriga typer kommer flytta upp till hit får mej genast att ändra synvinkel. Och nej, det var inget rasistiskt me det, bara en gnutta ironi. För jag trivs bra som det är, alldeles lagom varmt och utan massa folk med för stora ögonbryn.

Men dagar som denna är det svårt att inte tycka om det. Jag känner att jag brännt mej i ansiktet. BRÄNNT MEJ! Det är liksom 19 april och jag har brännt mej i ansiktet och det är inte på någon spisplatta utan pga solen. Shit, I like it!

Ikväll ska jag dra ut, först te micke och sen till Lounge I suppose. Blir nog kul! :D

Markus Alm

Dagens dricka: Schweppes


Darling, let us go then, you and I

Tjipptjapp!

Sitter just nu vid bordet i vardagsrummet och försöker läsa en text som vi ska utgå ifrån när vi skriver den inlämningsuppgiften som ska vara inne imorgon. Det går inte bra. Stolen lutar i perfekt vinkel bakåt för att jag ska bli sömnig. Ögonlocken är tunga som fan, men jag ska och träna klockan 20 så därför måste jag i alla fall hunnit läsa igenom häftet innan träningen så jag kan skriva A4-sidan när jag kommer hem.

Nu har jag funderat på det länge. Alltså det med om jag ska tatuera mej och jag hittar egentligen inga orsaker till varför jag inte skulle. För jag tror inte det hade vart ett så stort problem för mej OM jag nu inte skulle trivas med den i framtiden. Big deal liksom? Gäller ju bara å inte tatuera in något dumt, som kan ändras med tiden liksom. Måste bara hitta något fint som man alltid kan hålla fast vid.

Nu hjäspar jag också. Undra varför man gör det? Hum.. tror det är något med att hjärnan vill ha mer syre för att "försöka" vakna. Men jag har egentligen inte en aning. Dessutom är det rätt roligt att spekulera och vara ovetandes.

Markus Alm

Dagens roliga: Är glassen slut överallt?

PS. Jag längtar tills jag kan ha mina favoritshorts! DS.

Worms!

Idag började min farsan snacka om kärlek på teorilektionen på basketgymnasiet. Det var rätt roligt haha! Han pratade om hur viktigt det är för att kunna prestera att man mår bra psykiskt. Hoppas inte han menar att man måste älska för att må så bra som det är möjligt. För jag har aldrig älskat någon annan än min familj, inte älskat älskat. Liksom kunnat säga "jag hoppar framför ett tåg för dej". I så fall hamnar jag nog på botten på hans skala för jag har ju för fasen svårt för en så enkel sak som att bli kär? Tss.. Hoppas det inte är kört för mej:]

Sen har jag kommit på att daggmaskar borde vara det enda djuret som kan leva "i båda ändarna" efter att ha blvit delat på mitten. En orm kan ju bara leva i den ändan som huvudet sitter fäst på. Hittills har jag inte kommit på något annat djur. Möjligtvis larver? Men jag tror inte det heller för de har ju liksom huvud och hjärna och så. Bakterier och urdjur och sånt giltas naturligtvis inte! Men sen slog det mej att maskar är ju tvekönade (heter de så?). I vilket fall... Det skulle kunna betyda att om man delar dom på mitten så blir de två varelser med ett kön vardera, rent teoretiskt sett hade det vart möjligt. Och om man då tänker sej att vi människor delar faktiskt på väldigt många maskar varje gång vi gräver i våra land. När vi har delat tillräckligt många kasnke dessa maskar börjar "ha sexuellt umgänge" med varandra och på så sätt kommer mask-evolutionen leda till att maskar tillslut bara utvecklar ett kön och blir likadana som alla andra djur. No longer special liksom! Tänk vad tragiskt!

Som kuriosa kan jag säga att när jag grävde i landet med farsan i helgen. Så lyckades han med bedriften att dela en mask på vertikalen(?) alltså, i genomskärning. Det var sjukt. Och dessutom sjuk äckligt! Jag hatar maskar så dessa tankar stör mej rätt mycket. Men va fan, TYCK TILL i kommentarerna för fasen!

Nu ska jag sniffa mentholnässpray! Hell yiiieaaah:D Taste guuuud:D

Markus Alm

Dagens mat: Pingvinstång



Ska vi leka?

Sitter nu på moderns kontor. Är precis klar med arbetet och har tjänat lite cash! YAY!

Ska iaf hem nu och äta. Sen vill jag hitta på något. Såååå....

Ska vi leka?

Markus Alm

Today will soon be gone

Är egentligen inte alls på blogghumör. Men wattaheck! Hiieeere we goo:

Helgen har vart pretty good. Jag har hunnit med rätt mycket skit. Det roligaste var la Gbg me Per. Där köpte jag btw ett par byxor som jag var nöjd med:] (per köpte likadana fast annan färg men inte riktigt likadana, å han köpte dom först, men jag fick tillstånd att köpa mina med) Såhär ser dom ut iaf:



Som ytterligare info kan jag väl tillägga att armbandet på bilden också blev inhandlat i Gbg. Shit asså, jag tycker nästan att byxorna sitter perfekt på min helt obefintliga stjärt! Men nu ska ja sluta tjöta kläder, så det här inte blir någon feminim modeblogg! Men iåfs, min blogg är väl redan rätt feminim så kasnke skulle köra på mode? Får övervägas inom ett kort framtid.

En annan rolig sak som hände häromdagen var att pappa somnade på typ tre sekunder. Han tryckte nämligen på snabbspolning framåt på en inspelad basketmatch, lutade sej bakåt i fotäljen å poff! ZZZZzzzz.... Han spolade förbi hela matchen innan vi väkte honom några minuter senare och frågade hur llänge han tänkt spola. Så här såg det ut:



Idag har jag dessutom ätit nötter och Ben&Jerry's glass. Det såg ut såhär:



Och den här haren låg under trappan till kontoret, med utpetade ögon och pälsen var hackad av också. Av fågelkråkor! Äckligt som fan var det faktiskt. Vet inte om det syns men:



Nu är det dag för mej att säga godnatt! Jag gör det med något keckt uttryck och en kool bild på mej när jag ska va kool å spela basket på koola basketplanen. Yeah!



Le, det smittar! Speciellt om man ler som du ditt snygge fan!

Markus Alm



Det här kommer bli bra!

För första gången på länge har jag väldigt många saker att se fram emot. Nästan varannan helg har jag någonting roligt för mej med början nu fram tills slutet på Juni. För nästa helg blir det vanlig utgång. Kommer förmodligen vara mängder av roligt folk på Lounge så då ska vi dit! Sen helgen efter det så är det ledigt tror jag. Nästa helg är det 1 Maj fast då ska jag vara med i basketfestivalen i göteborg så då blir det inget festande som förmodligen övriga Sverige kommer göra. Sedan kommer det en eller två helger med vila eller göra något annat skojs. Men sen så är det dags för polarna i klassen att dra ner till Moe´s stuga på Getterön och ha kuuul! Cirkus två veckor efter det är det dags för bal vilket förhoppningsvis kommer bli riktigt kul. Sedan är det dags för Studenten veckan efter det vilket garanterat kommer bli världens partaj! Men sedan är det dags för det som jag nog ser fram emot allra allra mest. Peace and Love med några polare i en minibuss. Fy fan va skoj vi ska ha det! Längtar sååå!

Nu har jag iaf agerat skjuts åt mängder av personer. Först körde jag in Simon, Henri och Mika(stavning?) till Borås och X&Y, sedan var det dags att hämta pappsen från Marbo Baskets avslutningsfest klockan 12.

Så mkt mer än så har jag inte hunnit med sedan dess. Men innan idag var jag i Götet med Per. Vi åt mest men handlade även lite granna. Jag investerade ett par byxor, ett linne och ett armband. Kändes som bra köp alltihop.

Egentligen så är det inte mycket som saknas just nu för att jag skulle skrika av glädje. Men ja, det är fortfarande något. Men nu orkar jag inte lägga ner mer tid på det. Det gör ju bara ont ändå...

Smile, like it's the end of the world!

Kram

Markus Alm



"Allt brinner liksom"

Kom precis hem från skolan. Dagen var helt ok! Som de flesta andra skoldagar. Började med en halvtimma sittandes på gatan i skolan, där jag tryckte i mej min frukost inhandlad i cafeterian. Två skinkfrallor med en äcklig apelsinjuice(saft?) till. Sedan började eländet med Info & Layout, och fy fasen vad tråkigt det är! Efter det var det dags för geografi med Apan, alltså Niklas Ek. Han var go å tjötade lite om sopsortering. Torsken var verkligen sämst på det, han slängde tydligen batterierna i brännbart. Men å andra sidan, så tänker ju min morsa med, "allting brinner liksom".
Efter den korta lektionen stack vi till donken med Smekets cab, lite surt dock att vi aldrig cabbade ner taket. Käkade cheeseburgare, med allt för mycket salt på. IG till hamburgerlagaren idag!

Efter Mackedonken var det dags för svenska, men läraren var bortrest eller något liknande så rektorn kom och tog närvaro så fick vi gå till datorsalen och "arbeta" med det vi höll på med. Vi spelade Quake...

Sen var det Redovisning och beskattning och fy fasen vad jobbigt det var. Men efter den slutade vi och jag åkte med Torsken hem. Snart ska vi ner och lira street med några grabbar, eller ah, kanske bara chilla lite på planen typ. Ska bli kuligt! Efter det vette fan vad som händer, antingen blir det väl filmkollande och gitarrövande här hemma i min ensamhet med massa onyttigheter eller så åker vi hem till någon och gör samma sak...

Jag är gladare igen i vilket fall. Min blogg är som en bergochdalbana i humör. Men jag har mina perioder, så är det. En jävligt fin låt som jag vill tipsa om är denna:

The Format - On Your Porch



Markus Alm

Houston, we have a problem

Saknad är tungt att bära på och min ryggsäck är överfull, spännet runt magen fungerar inte ens längre...

Jag faller bakåt...

Tomt

Jag vill inte ha ngn sympati. Men jag orkar inte mer. Jag orkar verkligen inte detta mer.

Dont worry - be happy!

Just nu är jag glad, jag har energi och obekymrad. Jag orkar inte tänka på allt det dära negativa just nu. Och varför skulle jag? Än sen om jag inte kan få det jag vill ha mest av allt? Jag lever ju, då måste man leva! Ingen kan förutspå framtiden! Vem vet, det kanske går min väg snart, du kasnke går rakt ut ur mina drömmar och in i verkligeheten! Min verklighet. Men som sagt jag ska inte tänka på det nu. För nu ska jag se vad som går att vinna av den här soliga dagen. Streetbasket i solen och sen gymma lutar det åt nu iaf. Sen så förstååår jag inte hur mitt pekfinger kan lukta popcorn trots att det är en dag sen jag åt det nu och jag har både duschat och tvättat händerna flera gånger! Mystiskt! Jag är i väldigt stort behov att uppsöka en toalett och kasta lite vatten också, men om jag håller mej lite till kasnke det kan bli rekord. Tror det ligger på runt 40 sekunder, vet inte riktigt haha=) Sen så funderar jag på å klippa mej kort. Bara för att jag vill se hur jag ser ut nuförtiden i det. Har ju inte haft de på typ fyra år. Vem vet kankse ser ut som en hunk med kort hår? probably not haha. Men idag så läste lärarna upp skoltidningen husnytt och den avslutas alltid med ett ordspråk. Idag stog det kort och gott: " du är snyggare än vad du tror, våga lev livet ".. Det var roligt å höra något sånt istället för alla djupa ordspråk som ändå ingen fattar. Tydligen tycker den som skriver tidningen att jag är snygg:D
Nåväl, jag är så glad över mycket saker nu. Eller tja, några iaf. Men äsch nu hinner jag inte sitta här.

Take care ya'll
Markus Alm

Fuck vad jag miss somebody som jag kan kalla mine

Men vad ska jag göra åt det? Inget man gör hjälper ändå. Så ge fan i att fixa frisyren tills håret trillar av och ge fan i att försöka hitta någon. Det kommer inte att gå ändå. Det handlar om att ha tur. Turen att hitta någon som inte ser dej på det sättet som alla andra gör. Om du har någon sån så ska du va jävligt nöjd. Du borde ta vara på varenda minut. För för oss andra är det allt vi drömmer om. Ni borde berätta för varandra vad ni har. Le tillsammans. För att le ensam är fan så mycket jobbigare.

Men jag klarar mig. Idag har jag kännt mej stark. Allt förutom att morgonen var så som den var då för ett tag sedan när jag alltid mådde dåligt. Men jag satte på glad musik och mungiporna lyfte. De är fortfarande uppe. Det enda som kunde vart bättre var om jag hade haft något att göra. Det har jag inte så jag ska nog sätta på en film.

Igår lirade jag iaf guitarhero med några av grabbarna. Kul kul! Det gäller att njuta av att umgås med sina vänner för man tar de ofta för givet. För med de behöver man inte tänka på hur man ser ut, eller hur man uppför sig. De ler ändå alltid som svar. Dessutom är det väldigt tråkigt att sitta hemma som nu så det är ju också ett bra argument.

Såhär ser de ut när man spelar nintendo wii med polarna....
Per kör någon bowlingstil som känns aningen tja, vad ska vi kalla det, fjollig?

Ado boxas tills han får LP-skivor i armhålorna...


Personligen föredrog jag att posa med gitarren...


Chips, läsk, godis, och 2,25 cider (wtf?) haha...


Och så har jag klippt mej:



Oh jaa, jag har tagit bilden själv, ja guuud va töntigt.. tss, snacka den som snacka vill..

Puss på stjärten - Markus Alm :D


Ett alldeles alldeles vanligt inlägg!

Rubriken betyder att jag tänker beskriva vad jag gjort idag. Alltså ett inlägg utan varken djup eller mystik. Bara en helt vanlig dag i Markus liv.

Eller, tja, vanlig och vanlig. Det började med att klockan ringde allt för tidigt för att vara en lördag! Men det skulle visa sig vara värt det, ngt enormt! Frågade mammsen om jag kunde låna bilen för att åka in å kolla på Evelina när hon åkte på isen. Jag fick det om jag tankade bilen med en hundring så de gjorde jag=) Jag åkte in till Borås (i solen) och dirr till ishallen. Där fanns det megamånga dörrar att gå in i men jag hittade inte den rätta förrens efter typ fem minuter haha. I vilket fall så träffade jag Evvan som var sjukt fin på isen. Aldrig trodde jag att konståkning kunde vara så roligt att kolla på! Flin vare på mina läppar iaf. Sen vart jag tvungen att åka hem igen å lämna bilen så det blev nästan direkt hem. Han dock med ett kul samtal med evvepappan, haha.

När jag kom hem försökte jag spela in lite musik, men det gick trögt idag. Ska kasnke testa lite till sen. Ska i vilket fall som helst försöka spela in min svenska låt härnäst:)

Efter det klippte jag naglarna, sedan fick jag en klump i halsen, men den är borta nu. Alldeles nyligen var jag och bärde ett frysskåp med pappsen. Nu är jag i vilket fall som helst hemma igen. Men jag gillar det inte. Jag behöver något att göra. Annars kommer det tillbaka igen. Så ikväll kasnke det blir filmkväll, för utgången dom först skulle bli av blir inte av. Vi får se vart vingarna bär helt enkelt.

Jag har inget att göra, ngn som vill prata skit??? xD

Markus

Vändpunkt

Hej!

Jag ska försöka nå min vändpunkt. En smart ung kvinna sa till mej för någon dag sen att det gäller att våga ta risker. Även om man bara går med tio procents vinst så ska man se att det är värt det. Jag ska försöka se allting positivt nu. Försöka sluta tänka så mycket på hur saker och ting kommer att gå. Jag ska numera göra dem och efteråt utvärdera hur det gick istället för så som jag gör nu, att sitta och fundera innan. Jag ska försöka vara glad oftare, sluta tänka att det är grönare på andra sidan. Börja tro på mej själv! Jag ska försöka med allt detta! Men det är ju det enda man kan göra eller hur? Försöka alltså. Mer går ju inte...

En kul sak som hände idag var att en av mina texter blev utvald till redaktionens val på poeter.se. Någon som verkligen kan sin sak har alltså tyckt om det jag skrivit och till och med tipsat andra om den. HAHA. Jag blev asglad.
Så det ska jag suga åt mej av och njuta lite av!

Markus Alm

Ps. If you feel like letting go, hold on, cause it get's better than you know! Bara så du vet:)

Sommar

Jag vill ha sommar nu! Jag vill att maskinerna som sopar gatorna ska göra sitt jobb nu! Jag vill sitta på altanen vid sommarstugan och äta mina cornflakes i solkskenet som jag alltid gör! Jag vill ligga på madrassen som alltid klibbar fast mot ryggen med en dålig bok som reflekterar allt för mycket solljus mot ögonen. Jag vill dra ut på longboarden till strandpromenaden för att träffa folk och se på solnedgången. Jag vill sitta där på klipporna nu! Jag vill vara så obekymmrad som man är när man sicksackar mellan mängder av folk på sin skepshultcykel årsmodell -54 inne i stan en lördagkväll. Känna doften av pizza från Campino. Känna vibrationerna som kullerstenarna avger. Eller känna solen steka huden när man går inne på torget en lördagsmorgon på marknaden. Veta att mormor står och lagar en välsmakande middag tills man är hemma i stugan igen. Avnjuta den under en parasoll och höra den lilla svarta radion stå på andra sidan tomten och spela gyllene tider. Jag vill sitta i solstolen med farsans långtröja på mej klockan 23.00 och känna daggen komma, känna värmen som solmadrassen fortfarande avger mot ryggen och se det orange-lila ljuset borta på andra sidan gärdet ovanför flaggstången som jag inte vet vem den tillhör. Helst av allt skulle jag vilja tillbringa alla dessa stunder tillsammans med någon. Så att alla dessa minnen skulle kunna förgyllas ännu mer. Så att alla dofter, havet, blommorna, fulla människor på stan, grill, nybakta glassrån skulle blandas med doften av dej. Jag skulle ta kort på allting, trots att jag inte behöver egentligen. För jag skulle minnas allt. Speciellt den gånen när vi satt uppe på fästningen, så nära kanten att du var rädd för att blåsa ner, ända tills jag tog tag i dej, och vi ramlade bakåt, i varandras famnar. Du log och resten skötte sej självt....

Det är såå synd att det inte finns någon du. Det är såå synd att det inte är sommar!



Markus Alm

Någonting...

Någonting är på väg att hända, som inte får hända...





RSS 2.0